Támadás és védekezés

  This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.

  Welcome to the international forums! Choose your language area below:

  NEW: More world rounds coming this month, click to read more

  • Támadás és védekezés

   Egy szóval mi a francnak a fal a kipukamajok a sámán ha jön egy sereg támadni közel 500 holcan íjásszal és 10 polomal és mindent lever veszteség nélkül és még a 10 szintű falból is le amortizál egy szintet hogy még atlati vadászt se tudjak gyártani, így a játéknak semmi értelme nincsen. Csak a feleslegesen eltékozolt időt invesztálom a játékba és 3-4 óra míg egy akkora sereget össze tudok állítani mellyel egy 3 barbár falut be verek .úgy hogy gyorsan kéne valami megoldást ki fejleszteni mert hamar olyan sorsra jut a játék, hogy elveszti az érdeklődését a játékosok között .
   Tisztelettel Sanya72 <X :thumbdown:
  • Szerintem még mindig az a megoldás, hogy küldd el valakihez (akit nem támadnak) a legyártott egységeket, majd visszaküldi az illető, ha online vagy (írsz neki). Nem kell szerintem egyből atl vadászra menni ha egyszer beütik a sereged. No meg persze, hogy ne hagyj bent annyi nyersanyagot amennyiért érdemes téged megtámadni de ház ez már sablon szöveg.
  • Akio mi értelme a bujocskának, szerinted ki játszik azért stratégiai játékot, hogy egy elfuserált, logikátlan, a valóságos harcokhoz még távolról se köszönő harcrend miatt állandóan futkosson. Szerintem ez a majáknál se így volt. Meg kell csak nézni az induló térképmezőt csak úgy szürkéllik a rengeteg játékot abbahagyó játékos piramisától. pedig a játék nincs egy hónapos. Ha így folytatják nem sok jövőt jósolok nekik.