Törzsi tagok jogai

  This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.

  Welcome to the international forums! Choose your language area below:

  NEW: More world rounds coming this month, click to read more

  • Törzsi tagok jogai

   Javaslom, hogy a meglévő 2 jogcím (Alapító és Adminisztrátor) mellé még legalább egy vagy két nevesített jogcím legyen. Pl: törzsi jelölt, törzs tag. A két új jogcímhez tartozzanak korlátozások: pl. ne láthassa a törzstagok aktivitását, ne írhasson az üzenőfalra.
  • Egyetértek.
   Szükség lenne sok játékhoz hasonlóan olyan címekre, melyekhez megfelelő jogosultságok társulnak. A legfontosabb véleményem szerint a hadviselés megoldása: legyen egy cím, mely jól hangzik, és amit ha megkap egy tag, akkor az a tag láthatja (az alapítón kívül) a többi tag katonáinak számát, elhelyezkedését, és nem utolsó sorban minden csatáról tudna.
   A másik a diplomata, akihez minden, a törzsnek címzett üzenet beérkezne (máshoz nem, kivéve az alapítót), és aki el tudná fogadni a kérelmeket megnemtámadási, béke stb.
  • @kazsmerd

   Az adott téma már az első hozzászólás óta (sőt már előtte) a fejlesztők előtt volt és van is. A törzsi dolgokkal kapcsolatban valóban van fejleszteni való, nem csak a törzsi fórum, de ahogy itt is szó van róla, a rangrendszer is, ezt is tudják a fejlesztők.
   Mint mondtam a fejlesztők előtt van a téma, de, hogy mikorra lesz ebből a játékban is fejlesztés azt nem tudom megmondani.