Hamarosan : 2017 áprilisi patch

  • Kedves Ahau harcosok!



    Ismét eljött az idő, hogy javításokat és új kiegészítéseket vezessünk be a Tentlanon. Reméljük ezeket az újításokat pozitívan fogadjátok majd Lentebb látható a teljes lista ami hamarosan érkezik, tekerjetek lejjebb a részletekért:



    ·[Tulajdonság] Egy új opció a beállításokban, ami megengedi a kék ”tippek” ablakok kikapcsolását (csak tapasztalt játékosoknak javasolt)


    ·[Tulajdonság] Egy új opció, a saját törzstársak elől el lehet rejteni az aktív állapotot


    ·[Tulajdonság] A kereső sávban be lehet kapcsolni az értesítéseket, ami értesít a támadásokról, nyersanyagok készenlétéről és egyebekről


    ·[Tulajdonság] Az épületek bekerülési költsége látható akkor is, ha nem a feltételnek megfelelő évszak aktív. Nincs szükség csak azért évszakváltásra, hogy ellenőrizni tudja a költségeket.


    ·[Tulajdonság] Törzsi rangok láthatóak mostantól a publikus chaten is


    ·[Javítás] Új gyenge/erős játékos védelem, (X10 pontszám), az algoritmus most már beszámítja a tambóban lévő csapatokat is


    ·[Javítás] A raktár költsége már nem nagyobb, mint a raktár kapacitása a nagyon magas szinteken (+50)


    ·[Javítás] Vakációmód aktiválása mostantól nem lehetséges a tambóban állomásozó csapatokkal.


    ·[Javítás] Hiba javítása a boltban történő vásárlások esetén.


    ·[Javítás] Hiba javítása a támadási védelemmel (>75% pontszám) kapcsolatban, amikor is a kémkedésen keresztül lehetett támadni. (*)


    ·[Javítás] A Törzsi Tanács extra tárolási kapacitást ad szintenként minden egyes szint emelésével (*)


    (*) Ezek a változások már aktívak voltak, csak nem lettek még kihirdetve eddig.



    A patch működik és kipróbálható a béta szerverünkön (beta testing server), ahova természetesen mindenkit szeretettel várunk a tesztelésre! Ezek a változások a következő napokban lassan be lesznek vezetve, illetve a patch aktiválva lesz. Kövessétek ezt a fórumot, hogy megtudjátok mikor lesz a patch aktiválva az általatok használt szerveren.


    Kérjük, hogy a gondolataitokat és véleményeteket osszátok meg velünk, mindig boldogan vesszük a visszajelzéseket. És mint mindig, bármilyen kérdéssel, javaslattal illetve panasszal fordulhattok hozzánk a support@lionmoon.com címen keresztül.


    Sok sikert !


    A Tentlan csapat


    ----


    Thank you hdede for translating this post :)

  • This update is now available on Calakmul (hu4) and Seibal (hum1). Have fun! Don't hesitate to let us know if you find any issues. Tikal (hu5) will follow later, possibly tomorrow.

  • Néhány újdonság, ami az új patch bevezetésével érkezik:

    • Ha már régóta játszol a Tentlan játékkal, a kék felugró ablakok állandó bevillanásainkább zavarólag hathat:



      Mostantól kikapcsolhatod ezeket a felugró ablakokat a beállításoknál:



      Bár nem javasoljuk a tippek kikapcsolását a kezdő játékosoknak, de lehet, hogy azoknak,akik ismerik a játék csínját-bínját mégis hasznos lesz ez a funkció. Továbbrais megmarad a lehetőség a későbbi be/illetve kikapcsolásra is.

    • Ahogy valószínűleg tudjátok, a törzsben a tagok mindig látják a többi társaktivitását:



      A kicsi törzsekben ez jól működik, hiszen mindig tudjátok,hogy mikor tudjátok elérni egymást. A nagyobb törzsekben lehetnek „kém”csapattársak is, akik kiadhatják egy másik törzsben játszó játékosnak a tiaktív időtöket. Ha ilyen eseménynek vagytok szenvedő alanyai, nektek jól jön azúj frissítés, amivel ki tudjátok kapcsolni ezt a funkciót:



      Ha használod ezt a funkciót, akkor a jelentétedhelyett a „hidden „szó jelenik meg a törzsi listában a neved mellett:



      A törzsek adminisztrátorai és az alapítók továbbra islátják a jelenlétedet, de más társad nem! Bármikor be/kikapcsolhatod, ezt afunkciót, ezzel a „besúgók” nem tudják az aktivitásodat lekövetni!

    • Forgatókönyv: Szeretnél mást csinálni, de közben nemszeretnél lemaradni semmiről sem, például amikor támadnak, vagy amikor megéretta nyersanyagod, vagy ha elkészült az épületed? Használd ezt: böngészőértesítés!




      Kapcsold be ezt a funkciót, és értesítést fogsz kapni,ha valami történik. Addig is el tudsz menni filmet nézni, vagy más, fontosabbdolgot csinálni. Ahhoz, hogy használni tudd ezt a funkciót, egy modern HTML5-reképes böngészővel kell rendelkezned, az utolsó Chrome vagy Firefox példáulalkalmas erre. Menj a beállítások menübe , engedélyezed és új opciót:



      Nyomj egy mentést és a böngésződ engedélyt fog kérniaz elérésre:



      Engedélyezd , és onnantól fogva a böngésződ aljában ismegjelennek az értesítések, ha a játékablak inaktív.

    • Forgatókönyv: Elértél mindent, ami kell a következőfejlesztéshez, csak az évszak nem megfelelő. Nem tudod, hogy elég-e anyersanyagod, ezért elindítod a rituálét ezért elindítod a rituálét és micsodapech, nincs elég nyersanyagod. Mostantólnem kell mérgelődnöd és évszakot váltanod feleslegesen:



      Ezzel a frissítéssel már képes leszel látni a szükségesalapanyagok mennyiségét előre, még akkor is, ha az évszak nem megfelelő.

    • Egy nagyon fontos frissítés jön a gyenge/erős játékosvédelem jegyében, mivel mostantól a Tambóban álló csapatokkal együtt is működikez. A kezdő Tentlan játékosok tudják, a Tambó lehetőséget ad több játékosnakegyüttesen támadni és védekezni. A tapasztaltjátékosok azt is tudják, hogy a tízszer nagyobb pontszámmal rendelkezőjátékosok Tambóban álló csapatai nem tudják támadni a kisebbet, mert túlerősnek értékelte őket a rendszer. Egyesesetekben mi úgy értékeltük, hogy ez felesleges lehet, ezért mostantól, afrissítéstől ez a rendszer így fog működni:

      • Az ellenfél akkor tekinthető túl gyengének ahhoz, hogytámadd, ha a támadó játékos erősebb játékosának pontszáma tízszer magasabb vagymég több mint az erősebbik védekező játékosé a városban! ( Mindegy, hogy az atényleges védő-e vagy a szövetségesek közül az egyik csapat a Tambóban)
      • Az ellenfél akkor tekinthető túl erősnek a támadásra,ha a támadásban résztvevő játékos pontszáma tízszer , vagy többször alacsonyabbmint a gyengébb játékos pontszáma a védekező városban.

      A változtatás célja/eredménye a következő:

      • Az alacsony pontszámú játékos (pl. 2,500 pont) nemtudja használni a magas pontszámú játékos csapatait (pl.1M pont) hogymegtámadjon egy alacsony pontszámú játékost, (pl 5,000 pontszámút) a Tambósegítségével. Az eredmény az lesz, hogy egy „Ez a játékos túl gyenge” értesítéstfog kapni. Egyébként az értesítések jellege nem változik.
      • Ha egy magas pontszámú játékos (pl.1M pont) védelembeküldi a csapatait egy alacsony pontszámú játékoshoz (pl. 2.500 pont) a Tambóba,akkor egy nagy pontszámú játékos (pl 2.M pont) most már támadhatja, hiszen egy erős játékos védelme alatt áll. Ez aztjelenti, hogy ilyen esetekben nem jelenik meg az „Ez a játékos túl gyenge” értesítés.
      • Ha egy nagy pontszámú játékos ( pl. 1M) védekezéscéljából csapatot küld a gyengébbjátékos (pl.2.500 pont) Tambójába, akkor egy másik alacsony pontszámú játékos(pl.3.000 pont) továbbra is támadhatja, hiszen a védekező játékos legkissebbpontszáma nem nagyobb mint a támadóé. Más szóval,a gyengébb játékosok nincsenekvédve a nagyobb játékosokkal védett kicsikkel szemben
      • Így a Tambódban álló erős játékos csapatai azteredményezik, hogy az erősebb játékosok is tudnak téged támadni, de agyengébbek is képesek továbbra is támadni téged.
      • Magas pontszámú játékosként, ha egy kémet Tambón keresztül küldesz, hogykikémlelj egy alacsonyabb pontszámútársat hogy meg tudd támadni, most el kell szomorítanunk, mert ez sajnos egyúttalelveszi az erős játékos védelmét is.


    ----
    Thank you hdede for translating this post :)