Новият международен мирен сървър Едзна идва на 18/07

 • Здравейте, Ахау!


  Ако сте открили, че военният сървър Теночтитлан е твърде стресиращ или просто искате да опитате по-спокойна версия на Тентлан, ние сме предприели нова инициатива, която смятаме, че ще харесате: във вторник /18-ти юли/, 17:00 CEST, стартира първият международен мирен Сървър Едзна!


  Ето с какво ще разполагате в този сървър:


  - Четири пъти по-скоростен сървър; строежи, изследвания, набиране на армия и пътивания четири пъти по-бързи от обичайното.
  - Защитата от силни играчи се активира при разлика между играчите 2 пъти или повече /вместо обичайните 10 пъти/.
  - Всички победени градове, независимо от точките, получават 12-часова защита от атаки /вместо прилагането й само, когато защитникът има 75% или по-малко точки от нападателя/.
  - 100% оцеляване на армията; всички единици, победени в битка, ще оцеляват и ще бъдат изпращани в храма на Ицамна във всички случаи вместо обичайните 8-15% оцелели/.
  - Трансферът на армия /подаряването/ е деактивирано за всички /освен между собсвените ви градове/, съвместни атаки или защита все още могат да се организират пре Тамбо, както обикновено.
  - Сградите и изследванията дават два пъти повече от обичайния брой точки.


  Може би новата по-спокойна версия на Тентлан не ви звучи много вълнуващо в началото, но ние ви приканваме да я опитате; мислим, че много от вас ще бъдат причтно изненадани. Тези промени са изключително само за Едзна днес, но ние с нетърпение очакваме да чуем вашите отзиви, и ако тази версия на играта ви хареса, със сигурност е възможно това да повлияе на бъдещето на Тентлан.


  Успех на всички и се надяваме да се видим в Едзнa! За въпроси, обратна връзка, притеснения и т.н. не се колебайте да пишете, ние сме тук и ви слушаме.


  Вашият Тентлан екип