Fuziune intre servere - August 2017

  • Dragi Ahai !


    A sosit vremea sa va oferim o noua runda de fuzionari. De data aceasta avem o nouă abordare: pentru a împiedica serverele mai tinere care se află în dezavantaj față de cele mai vechi atunci când se produce o îmbinare, ne vom concentra pe fuziuni internaționale mixte, în loc de imbinare a serverelor din diferite naționalități și țări, bazate pe scoruri și competențe. Știm că nu este ceea ce dorește toată lumea, dar, în cele din urmă, credem că va fi mai distractiv în acest fel, așa că sperăm că îi veți da o șansă. Iată ce urmează:


    - Labna (server international ): Joi 10 August , ora 19:00 : Ungaria Calakmul (hu4) + BraziliaCopán (br4) + Bulgaria Сейбал (bgm1) + Cehia Mayapan (cz1) + Romania Mayapan (ro1)

    - Lamanai (server international ) : Vineri 11 August , ora 19:00 : Romania Uxmal (ro2) + Bulgaria Чичен Ица (bg3) + Olanda Uxmal (nl2) + Polonia Calakmul (pl4) + Turcia Chichen Itza (tr3) + Brazilia Xultún (br5)


    Atunci cand serverele se unesc , jucatori din mai multe tari au ocazia sa joace impreuna intr-o singura lume unificata . La ora specificata mai sus , serverele amintite vor fii oprite iar dupa o procedura ce ar putea dura 2 ore (mult mai putin daca schimbarea decurge fara probleme) , un nou server unit va fii pornit unde toti isi vor putea relua jocul exact de unde a ramas , impreuna cu noi jucatori din alte tari.


    Te rugam retine urmatoarele:


    - Un singur cont: pentru a nu incalca regula de multicont , in cazul in care joci pe mai multe servere (care se vo uni) dupa ce fuziunea s-a produs , vei putea juca in continuare doar pe unul din conturile tale. Poti opta , fie sa setezi pe vacanta contul la care vei renunta, fie sa il/le cedezi unui prieten care poate juca , fie sa ne ceri sa il/le stergem.


    (!) Te rugam sa retii : dupa ce fuziunea a avut loc , nici un transfer de trupe sau resurse nu va fii permis din contul pe care ai decis sa il abandonezi catre contul pe care ai ales sa continui sa joci . Neconformitatea este supusă unor sancțiuni pentru multicont.



    - Aceeasi adresa de email: in cazul in care joci pe mai multe servere folosind aceeasi adresa de email , doar contul tau cu cele mau multe puncte va fii transferat pe noul server, cele ramase vor fii sterse.Pentru a păstra toate conturile, va trebui să schimbați adresa de email asociată pe fiecare cont pentru a nu se potrivi. Cu toate acestea, reține că în acest caz se aplică puctul de mai sus , așa că fa acest lucru numai dacă doresti să transferi celelalte conturi altor persoane.


    - Acelasi nume de utilizator: daca se intampla ca doi jucatori diferiti sa aiba acelasi nume de utilizator ( de exemplu Moctezuma pe un server , Moctezuna pe altul) cand fuziunea va avea loc , unul dintre nume va fii schimbat automat pentru a evita duplicarea numelor. Vei putea sa iti schimbi numele dupa aceasta (vezi punctule despre perioada de tranzitie)


    - Toate triburile vor fii dezactivate , serverul nou infiintat va lua startul fara triburi formate anterior iar toti vor trebuii sa isi reinfiinteze triburi,toate descrierile si notele vor fii pierdute daca nu sunt salvate intr'un fisier inainte de fuziune.


    - Toate mesajele si rapoartele vor fii descarcate , asigura-te ca nu pierzi mesaje sau rapoarte importante.


    - Toate orasele vor fii relocate aleatoriu dar aproape de centru , pozitia (500:500), toti jucatorii vor fii aproape de alti jucatori. Dacă ai nevoie să iti relochezi orașele după fuzionare, vei putea face acest lucru (vezi punctul de mai jos cu privire la perioada de tranziție).


    - Toate miscarile de trupe vor fii anulate , din acest motiv asigura-te ca opresti orice fel de miscare de trupe inainte de fuzionare , daca nu te poti abtine , nu iti fa griji , toate trupele se salveaza , toate misiunile vor fii anulate.



    Perioada de tranzitie.

    Va exista o perioada de tranzitie de 48 ore , timp in care:


    - Atacurile cate ati jucatori sunt dezacticate (nu si la barbari)
    - Sigiliile Canek si Hunacel (disponibile in magazin ) vor fii gratuite in aceasta perioada, asa ca vei putea sa iti schimbi numele tau sau cel al tribului daca doresti.
    - Codec-utile Copan , Tikal si Itzmal (disponibile in magazin) vor fii gratuite in aceasta perioada, asa ca vei putea sa iti relochezi satele unde doresti. Retine ca le poti muta odata la 12 ore.


    Când începe procesul de fuziune, serverul curent pe care joci va deveni indisponibil și, la finalizarea procesului de fuziune, un nou server unit își va deschide porțile. Vei primi un e-mail de confirmare odată ce noul server este disponibil pentru joc.


    Asta este tot!! Mult noroc tuturor , distractie placuta , si nu ezitati sa ne transmiteti daca aveti intrebari despre fuziune :)



    Echipa voastra Tentlan!