Intrebari frecvente - 6. Ritualuri: Dansuri si festine.

 • 6.1 Dansuri


  - Ce fel de ritualuri pot efectua in Tentlan?


  Sunt doua feluri de ritualuri: Unul se numeste Dansuri iar celalat se numeste Festinuri. Dansuri este folosit pentru a schimba anotimpurile iar Festinele servesc la activarea anumitor efecte.


  - Cum schimb un anotimp in Tentlan?


  Du-te la Templul Lunii , faci clik pe imaginea sezonului pe care doresti sa il ativezi iar poi apesi pe butonul ''Efectueaza ritual''


  http://prntscr.com/gevyqy


  Dupa ce faci asta, ritualul porneste. Imediat ce sa terminat, are loc schimbarea anotimpurilor, ceea ce înseamnă că din acel moment efectele unui nou sezon se vor aplica în orașul tău.La finalizarea ritualului se va schimba și pictograma sezonului:


  http://prntscr.com/gevzzf


  - Pentru ce am nevoie de sezoane?


  Un anumit sezon poate fi necesar pentru o cercetare, o clădire sau o sărbătoare.În plus, fiecare sezon implică avantaje și dezavantaje în ceea ce privește producția de resurse, recrutarea trupelor, timpul pe care îl cheltuiestii pentru cercetarea tehnologiilor și construirea de clădiri etc. Din acest motiv, este logic să schimbi anotimpurile pentru a obține anumite avantaje pentru orașul tău.


  Veți găsi descrierea tuturor anotimpurilor și efectele lor respective în Templul Lunii.Un click pe imaginea unui sezon va deschide o prezentare generală care prezintă avantajele și dezavantajele sezonului în cauză, după cum se arată mai jos:


  http://prntscr.com/gew1ve


  - Efectuez cercetarea unei tehnologii pentru care am nevoie de un sezon special.Trebuie să aștept până când nivelul de cercetare este finalizat sau pot schimba sezonul între timp?

  In cazul in care comanda efectuarii cercetarii este deja in curs, nu mai este nevoie sa astepti pana la finalizarea cercetarii. Ceea ce contează este momentul în care începe executarea unei comenzi, nu cand se termină.


  6.2 Festine.

  - Ce sunt festinele si pentru ce am nevoie de ele?


  Festinele sunt ritualuri care permit activarea unor efecte speciale în joc. Un festin este format din două părți: prima parte este ritualul pe care îl începi în Templul Lunii, iar a doua parte este efectul ritualului (de exemplu, viteza dublă pentru toate unitățile pentru o perioadă limitată de timp).


  Exista patru festine in Tentlan care activeaza urmatoarele efecte:


  - Festinul de foc: dubleaza puterea tuturor unitatilor din orasul in care este efectuat.
  - Festinul Luminii: dubleaza viteza tuturor unitatilor din orasul in care este efectuat.
  - Festinul Kantepec: iti permite sa te deplasezi cu toate unitatile tale la orice distanta pe harta , fara consum de porumb.
  - Festinul Oracol: iti permite sa vezi activitatea oricariu jucator , daca se afla sau nu pe joc , timp de 15 minute.


  - Unde pot efectua festine?


  In Templul Lunii ,de asemenea si celelalte ritualuri (Dansurile)


  - Care este diferenta dintre festine si celelalte ritualuri (dansuri) ?


  Ambele sărbători și dansuri constau din două părți: prima parte este ritualul ca atare, încât il incepi în Templul Lunii.A doua parte constituie efectul unui anumit ritual, care (de exemplu, puterea dublă pentru toate unitățile) are loc după efectuarea unui ritual.


  În cazul Dansurilor, efectele (iarna, vara, etc.) continuă până când efectuezi un nou ritual de schimbare a sezonului curent.Este diferit pentru Festine: în timp ce prima parte, adică ritualul rămâne același, efectele Festinului sunt valabile doar pentru o perioadă limitată de timp. Odată ce acest timp sa terminat, efectele Festinului nu mai sunt valabile. Aceasta înseamnă că nu se poate efectua un nou ritual pentru a schimba efectele, deoarece acestea sunt limitate de timp.


  - De ce am nevoie pentru a efectua Festine?


  Pentru Festinul de Foc si Festinul de Fulger trebuie indeplinite cerintele din Templul Lunii. Click pe pictograma fiecarui ritual pentru a vedea cerintele.


  Festinul Kantepek și Festinul Oracolului sunt disponibile în prezent numai în timpul evenimentelor din joc.Pentru a efectua aceste festinuri va trebui să colectezi o anumită cantitate de cristale.


  - Exista vreo perioada de pauza inainte de efectuarea unui festin ?


  Da, Festinul de Foc si Festinul Fulgerului pot fi efectuate o singura data la doua saptamani. Aceasta poaza poate fii redusa cercetand Cosmologia.


  - Care este durata fiecarui festin?


  - Festinul Fulgerului si cel al Focului dureaza de la 10 minute pana la o ora, durata lor de timp este determinata aleatoriu.
  - Festinul Kantepec si Oracol dureaza 15 minute.


  - Cum stiu daca un Festin este activat in orasul meu?


  Când ruleaza un ritual, va fi afișată o pictogramă de Festin și un cronometru cu numaratoare inversa (afisand timpul ramas pana la terminarea festinului).


  http://prntscr.com/gf1p4b


  Aceasta inseamna ca un festin (festinul de foc in cazul acesta) este activ, si se va termina in 20 minute si 52 secunde.


  - Pot activa Festine diferite in acelasi timp?


  Nu, nu se pot activa mai multe festine in acelasi timp. Daca activezi un festin in timpul activitatii altuia , primul festin se va oprii automat. Un festin il va inlocuii pe celalalt.


  - Este posibil sa prelungesti efectele unui festin?


  Da, sunt optiuni premium numite Kauil si pot fii cumparate din magazin (sectiunea Ritualuri) care prelungesc festinul cu 10 minute , 20 minute si 30 minute. Ca sa poti cumpara asemenea optiuni trebuie ca in oras sa fie activ un festin. Este posibil sa prelungesti un festin cu optiunea Kauil de pana la 3 ori consecutiv.


  - Efectele unui festin se aplica pentru toate orasele unui jucator sau doar pentru orasul in care a fost activat?


  Efectele oricariu Festin sunt active doar in orasul in care au fost activate.


  - La activarea Festinului de foc, ce trupe vor obține o putere de + 100%: cele pe care le-am trimis intr-un sau cele care rămân în oraș? Sau ambele?


  Atât trupele care atacă, cât și apărarea (adică cele care rămân în oraș) se vor lupta cu 100% mai multă putere.


  - Am trupe in afara orasului si vreau sa activez Festinul de foc , efectele festinului se aplica si trupelor care nu se aflau in oras in momentul activarii festinului?


  Da. Daca ai trupe aflate in misiune , pornite din orasul in care vrei sa activezi festinul , indiferent cand au parasit orasul , si asupra lor va avea efect Festinul de foc . Important este ca trupele sa fie originare din orasul in care are loc Festinul de foc pentru ca acestea sa beneficieze de efectul festinului (+100% putere).


  - Am nevoie de Festinul de Foc numai cand doresc sa atac pe cineva ?


  In cele mai multe cazuri da , dar nu obligatoriu. Poate fii folosit si ca aparare , odata ce toate trupele aflate in oras beneficiaza de putere de +100% . Daca esti atacat in timp ce Festinul de Foc este activ in orasul tau, vei avea putere de +100% de asemenea.