Uaxactun, az új nemzetközi „Szuper Barbár” szerver érkezik február 22 –én CET 13.00

  • Üdv Ahau harcosok,


    Most valami igazán új érkezik a „Szuper Barbár” szerverrel, aminek a neve Uaxactun (Február 22, 13.00 CET idő szerint)! A barbár falvak, amiket már ismertek és szerettek, teljesen át lettek alakítva itt! Ezek a barbár falvak véletlenszerűen generálódnak, ellentétben a megszokott barbár falvakkal, amik a jellemző csapatokkal és nyersanyaggal rendelkeztek eddig!


    MI IS EZ?


    A Uaxactun szerveren a barbár falvak, amiket kémkedtek vagy támadtok, véletlenszerűen lesznek feltöltve csapatokkal és nyersanyaggal, és nem lesznek egyformák! Persze nem kell valami vad dologra gondolni, mint például egy millió Ek Chuan 2 kakaóval, de éppen elég változatosak ahhoz, hogy ne legyen két egyforma barbár falu! Sok fajta csapat összetétellel és nyersanyaggal fognak rendelkezni minden szintű játékos számára!


    MI A CÉL?


    Mint tapasztalt játékosok tudjátok, hogy amikor elértetek egy barbár falu legyőzésének szintjére, akkor csak egy kis stratégiát kell belevinni a játékba és a megszokott csapatmennyiséggel, legkevesebb veszteséggel ki tudjátok rabolni a kiválasztott barbárt. Ezután már csak ezt a stratégiát kell követnetek, és folyton így támadni az elért szintű barbárokat. Az új, érkező Uaxactun szerveren, a barbárok legyőzése arról fog szólni, hogy minél kevesebb veszteséggel nagyobb nyersanyagot rabolva tudjatok győzni, úgy, hogy közben a barbár falvak összetétel mindig változni fog! Lehet, hogy néhány faluban sok lesz a sereg és kevés a nyersanyag, de találtok majd olyan falut is, ahol sok lesz a nyersanyag és kevés a csapat, amit le kell győzni, sőt néhány szerencsés még találhat olyan barbár települést is, ahol Nahual és / vagy Amazon harcos is megbújik!


    Röviden: ez egyben egy új kihívás és lehetőség is, hiszen a legjobbak, akik nyitott szemmel járnak, és jó taktikával választják ki a barbár falvakat, sokkal gyorsabban fognak fejlődni és erősödni!


    Nem utolsó sorban a szerver tulajdonságai:


    :!: Négyszeres sebességű szerver, építés, kutatás, csapat toborzás és mozgás a megszokotthoz képest.


    :!: Az erős/gyenge játékos védelem ötszörös pontnál már aktiválódik, nem a megszokott 10 szeresnél!


    :!: A túlélés 30% , az összes sérült egység 30% kerül be a Itzmana templomba (és ott gyógyítható lesz a megszokott 7-15% képest ! )


    :!: Minden legyőzött város védelme 12 órán át tart, a pontoktól függetlenül, (a megszokott 75% szabállyal ellentétben)


    :!: Kevesebb kukorica felhasználás a sétáltatásra


    :!: 12 óránként 5 barbár támadási lehetősége naponta (összesen 10 ingyen barbár támadás naponta)


    Az új Uaxactun szerver Február 22-án 13.00 kor CET tárja ki kapuit előttetek!


    Adjatok egy esélyt magatoknak és az új szervernek, meggyőződésünk, hogy nem fogtok csalódni!


    Várjuk véleményeteket és visszajelzéseiteket!


    Sok szerencsét és jó szórakozást kívánunk nektek!


    A ti Tentlan csapatotok