COZEMEMEN TUHAF
Posts by oflum
-
-
EVET OYLEDE BIRAZ ZORLUYOR KAFAYI
-
raporunu görmedınmı THEWORD
-
hemde nasıl bumlatmışlar ölümsüzlügü yokken vurmuşlar gitmiş tatil olmuş...
-
ohooo ben onlara gırmıyorum hıc
-
bazıları oyle onun mantgını anlamadım mesela ana sehırde ekchua 6m ıken diger sehrimde 8m ama digersehrımın jaguar tapınagı 23 ana sehrımın 21 garip
bir baglantı bulamadınmı daha çözemedinmi
-
-
hayır kardeş birlik degil faklı ıp dekiler dedigm şöyle senin bir hesabın var ve buna bir hesaptan süreklı destek gelıyor veya savas sırasındabu hesabıda aktıf olarak senın cıkarlarında kullandıgında o hesabı sadece senın cıkarlarında kullandıgında farklı ıp olsada cezalandırılır farklı ıp yapmak kolay bir iş oldugundan beridir bu olay böyledir
-
ben neoldugunu bılıyorum sen kafanı yorma arkadaslarını da derken senın oynadıgın sv de bnm hiç arkadaşımda yokboş konuşmana gerek yok tu ben tum sv toplamısgıbı derken de ıyı asker basmıssınız anlamında dedim sen biraz oyuna kaptırmıssın kendini ordakimuhattap olma şeklinizi bilmiyorum da ben kimseyi avutma peşinde degilim.(veşunuda belirteyim farklı ıp den olup ta destek veya kordineli olarak baglantılı hesaplarda multi olarak cezalandırılır)
-
neler neler kesmissiniz
-
tebrikler arkadaşlar güzel bi galibiyet olmuş sanırım tüm sv askerini toplamışşınız ama ıyı bir savaş olmuş
-
evet askerıkacırıyor korumaya gırdıgı ıcınde ogun rahat olmus oluyor sacma o saldırabılcek ben saldıramayacagım
-
KURULMUŞTUR HAYIRLI OLSUN
-
AZ ZAMANDA KI COK ZAMANA GORE FAZLA FARK ETMDELI BOYLEBI ANLAMI YOK
-
DIGER ARASTIRMALARDA OYLE %1 ARTIIYOR AMA ISTEDIGI KAYNAGI 3 GUNDE YAPIYORUZ SACMA AMA ŞUDA VARKİ %5 10 VERSE ANLAMIDA KALMAZ DIKILI TASI 10 YAPSAK %70 SANS VERSE SACMA OLUR GIBI
-
EVET PAIF KOYLERI KULLANMIS OLURUZ COK VAR GELISIME KATKI SAGLARDI..
-
-
IYI EYLENCELER
-
O ZAMAN IYIYDI GERCEKTEN SIMDI SUKUNET SARDI OYUNU...
-
ESKİ GUNLER