Posts by cambaz

ben neoldugunu bılıyorum sen kafanı yorma arkadaslarını da derken senın oynadıgın sv de bnm hiç arkadaşımda yokboş konuşmana gerek yok tu ben tum sv toplamısgıbı derken de ıyı asker basmıssınız anlamında dedim sen biraz oyuna kaptırmıssın kendini ordakimuhattap olma şeklinizi bilmiyorum da ben kimseyi avutma peşinde degilim.(veşunuda belirteyim farklı ıp den olup ta destek veya kordineli olarak baglantılı hesaplarda multi olarak cezalandırılır)

bilen biliyor neyin ne olduğunu benim bişey yazmama gerek yok :) serverın multilerden temizlenmesi lazım 10-20 hesap birleşip kesip sonra bide utanmadan fotoğraf koyuyorlar :))

turkuazla aldığın koruma saldırı yapınca bitiyor zaten onda sıkıntı yok.
    saldırdıktan sonra puan farkından dolayı korumaya giren şehirlerden bahsediyorum askeri ölmese bile korumaya giriyor. sonra o dalsa bile biz dalamıyoruz

bu nahual nerden düşüyor?
    amazon da sadece çarktan mı düşüyor?
    nerden bulcaz bunları barbardan felan yakalasaydık eydi :thumbdown:

saldırı ile köy yıkma niye yok bu oyunda? çok saçma adam askeri kaynağı kaçırdğı sürece duvardan başka bişey yıkamıyorsun oyunun zevki kalmıyor ki kaçır dur hiç savaşmasına gerek yok o zaman nasılsa şehir ayakta...

köyü yıkılmasın diye savunma yapmak zorunda kalsaydı daha iyi bir oyun olabilirdi :!:

Ixchel kutsamasında açıklamalarda 'Araştırma süresini -10% azalt - araştırmaları ucuzlat!' yazıyor. Ama araştırmaları ucuza üretiyormuşuz gibi bi algı oluşturuyor, halbuki zaman kısaltıyor sadece değil mi?

belli aralıklarla hasat etmek yerine sürekli olarak artsa ya şu kaynaklar niye böyle bişey var ya :/
    ayrıca aktiften çok pasif oyuncu var yağma açısından da iyi olurdu sürekli üretim yapıyo olsalar, dalacak kimse yok diye herkes bırakıyor oyunu

Binaları araştırmaları vs geliştirirken hep ilk lwldeki bonusu 2ye katlıyor aynı orantıda, fakat istediği hammaddeler aynı oranda değil :/
    mesela 1 seviye için %2 veriyorsa 2 için %3 3 için %5 felan artış olsun, 29dan 30a da bassan %2 artıyor çok sıkıcı ama istedği madde dağlar kadar, verdiğine değmeyecek o artış .

siz ne düşünüyorsunuz?

Bir de bina yapmak için gerekli şartları sağlamadan önce istediği kaynağı göremiyoruz çok saçma arkadaş sırf istedği kaynağı görmek için mevsim mi değişeceğiz? :cursing:

Askerler güçlendikçe maliyetler artıyor doğal olarak ona bi lafımız yok ama bu aşırı artışlar neyin nesi ki?

Atıyorum 8 atlat avcı basıcağım kaynakla 1 tane kartal savaşçı basabiliyorum ama 8 atlat avcı 1 kartalı yere seriyor, kartalın daha karlı olması gerekmiyor mu? ne anladım ben sonraki kilitli askeri açma işinden? hep en eziğinden üretirim o zaman geliştirmeye gerek yok ki ?(?(
    Örnek olarak verdim onu bütün asker maliyetleri bi öncekine göre daha pahalı oluyor.. ya güçlü asker maliyetlerini düşürün ya da daha güçlü yapında ona verceğimiz kaynakla ezik askerden 8 tane üretsek bile yatmasın? Mantık = 0 :cursing:

oyun hakkında yeterince açıklama yok. saçma sapan bişey, yaptığımız binalar çöpe gidiyor boş yere kaynak harcamışım meğer.
    2. köyümde quetzal kurdum göçmen çıkardım fakat yeni köy kuramıyorum Quetzal seviyesi yetersiz diyor, ilk köyün yan köyü olmuıyor mu yani? illa 1. köyden mi olcak? e madem öyle 2. köyde Quetzal kurulamaması lazım en başından kurduğum kaynak ve amber taşı boşa gitti ne saçmalık ya sinir oldum.
    Şİmdi binayı yıkınca geri geliyo mu ki acaba birazı? püff