• Salut ma numesc Cristi si am cateva propuneri pentru a face jocul cat mai usor.


  1.Cand dai click pe cineva in CHAT sa te duca la PROFILUL lui.


  2.In tab-ul SCOR sa poti cauta si dupa nume, nu numai pagina si rank-ul.


  3.Cand dai pe un TRIB sa poti vedea si MEMBRI acestuia, nu numai informatii legate despre acel TRIB. Ma refer o lista complecta cu fiecare membru al acelui TRIB, cand nu faci parte din el ma refer.  4.Cand ti se refuza aplicatia in aderarea intr-un trib sa iti fie trimisa o notificare, nu iti apare nicaieri nimic precum ca ti-a fost respinsa sau acceptata [ partea cu acceptata nu stiu inca dar o sa verific ].  5.Sa difere imaginile la sate pe harta la sate de diferite puncte, sate de 20000+ puncte au aceeas imagine ca satele de 100 de puncte, asa ar fii mai simplu sa distingi ce si unde este mai dezvoltat parerea mea.


  6.O mini harta cand apesi pe harta mare sa iti arate toti aliatii si satele, iar aliatii sa iti apara cu o culoare diferita fata de inamici.


  7.Cand transferi trupe, nu mai poti sa le retragi inapoi, ar trebui sa se faca ceva in privinta asta, in caz de apesi pe buton din greseala si nu esti atent pac tocmai ai trimis N trupe la cineva pe care vroiai sa ataci, am vazut ca este si un buton de [ apara aliat ] dar cred ca la butonul respectiv poti retrage trupele, ar fi frumos ca sa poti retrage trupele si cand dai transfer, asa mi se pare normal cred eu.


  revin cu edit cand mai gasesc cate ceva :saint:

  Edited 8 times, last by yocris14: Added point 4,5,6,7 ; edited point 3 ().

 • 1.Chat-ul este chat ,daca dai click pe numele lui ii vei mentiona numele si ii va aparea cu galben scrisul tau . Daca vrei sa cauti acea persoana poti accesa butonul de cautare -->
  Click aici pentru a vedea


  2.Ca sa afli rang-ul unei persoane si datele ei poti cauta de la punctul 1.


  7.Cand dai din greseala pe transfera trupe poti apasa butonul de "Anuleaza" --> Apasa aici pentru a vedea , iar pentru a oferi doar sprijin unui coleg (sa poti sa iti retragi trupele inapoi acasa) ai nevoie de "Tambo" -->  Apasa aici pentru a vedea

  Gândeşte-te mult înainte de a spune sau de a face ceva; căci nu vei avea libertatea de a revoca spusele sau faptele tale.


 • 7.Cand dai din greseala pe transfera trupe poti apasa butonul de "Anuleaza" --> Apasa aici pentru a vedea , iar pentru a oferi doar sprijin unui coleg (sa poti sa iti retragi trupele inapoi acasa) ai nevoie de "Tambo" -->


  Apasa aici pentru a vedea

  Daca nu vezi ca ai apasat pe transfera ma refer, si crezi ca dai un atac normal ce faci cand vezi ca ai ramas cu trupele la el in oras :), se mai intampla oboseala , stress, neatentie. Sunt multi care patesc asa..

 • Trimite trupe- este drept un cadou pentru acel coleg/adversar ... de accea ai Tambo care iti permite sa trimiti trupele si sa le poti retrage ...
  IAr daca esti obosit ,stresat,nu esti atent ,e greseala ta ...de la atac pana la trimite trupe sunt 2 butoane .

  Gândeşte-te mult înainte de a spune sau de a face ceva; căci nu vei avea libertatea de a revoca spusele sau faptele tale.

 • Daca ar putea sa puna si in sectiunea [ TRIB ] in loc de chat-ul tribului un fel de forum unde poti face topicuri, este aiurea sa tot spamezi acolo ca pe un chat, totul ce este important dispare, nu poti face si tu un topic cu informatii, cu cereri aparare, un topic cu reguli ceva, ca nu se salveaza, un update la partea asta ar trebui sa se faca. Un mini forum unde poti face topicuri, unde poti face PIN la un post important sa nu dispara etc.