Posts by hadobas

  Hi all,


  There is any chance to make the observatories useful in the new cities? I have 4 city right now, and it's so annoying when i start a research in city A, and there is city B,C,D which has observatory too, but they are totally useless coz i can do 1 research only at the same time... Why we must to build up this building in every city if they are useless at all

  Szép estét!


  Örülök a frissítésnek, bár semmi új dolgot nem láttam. Viszont amióta frissítettem azóta faluváltásnál és az eseményablak felnyitásánál mindig kidob egy vörös hibaablakot "Uncaught SyntaxError: Unexpected token < notparsed:1 Stack:".


  Remélem nem lesz ilyen hetekig... :)

  DaN ugye tisztában vagy vele, hogy a játék úgynevezett fejlesztőcsapata valójában számunkra nem létezik, mert majd 1 éves pályafutása alatt a játéknak, semmit nem mutattak fel? Jó ideje nagyon sok minden ígérgetve van, de fejlődés nincs. Ennyire használhatatlan és semmit mondó fejlesztőgárdája szerintem egyetlen játéknak se volt.


  Engem az is meglepne, ha kiderülne, hogy nem csak 1-2 ember van az egész játék mögött, akik most szépen ülnek a kis hátsójukon és várják a minimálisan befele folyó pénzt.


  Melody ne tessék idegesnek lenni, sajnos már régen bebizonyosodott, hogy a fejlesztők le se tojják a játékosok véleményét és lótúrót se csinálnak. Fel szoktam jönni szinte napi szinten, hogy hátha van változás, de nulla és ez így is marad, amíg világszerte sötét emberek ölnek pénzt, egy amúgy bukott játékba. De nem véletlenül ez a játékosszám... Persze elszórakozni el lehet vele, ha éppen nagyon nem talál semmit az ember, néha én is gondolkozok rajta, hogy visszatérek, csak a poén végett. :D

  Sziasztok,


  Csak egyetlen utolsó kérdésem lenne a fejlesztőbrigádhoz és nem DaN nem arra vagyok kíváncsi, hogy majd továbbítod és 3 hónap múlva se lesz belőle semmi, mert marha unalmas, hogy egy nem létező csapattal kell kommunikálni, akik letojnak mindent, amit a játékosaik akarnak...


  http://prntscr.com/92wz27


  Erre a kis aranyosságra lennék kíváncsi. Mi értelme van annak, hogy halhatatlan seregekkel rohangáljon mindenki az idők végezetéig, azon kívül, hogy esetlegesen 100-200 ember költi a 700 türkizt hetente? Mert ebben az országban ez marhára nem fog menni... mondjuk részemről elvből nem költök egy ennyire elnagyolt és elhanyagolt játékra.

  Szép estét...


  Esetleg lesz valami változás a folyamatos szerver oldali belassulások és kapcsolódási hibák terén, vagy szokjunk hozzá? Mert az első alkalommal szép volt a szöveg, hogy nem rajtatok múlt a hiba, de ez mára már állandó és mindennapos jelenséggé vált. Ha már egységek és épületek terén nincs semmi változás, díjaznánk, ha legalább az oldal normálisan működne.


  üdv.: hadobas

  Kérdés :D


  Miért van az, hogy ha polom is vannak a csapattal, akkor gyengébb a sereg? 30 jagurá 300 sámánnak és kipuval leveri a 600 íjászos védelmet és egy jaguár hal meg. Ha hozzáadok a támadó oldalhoz 50 polomot, akkor 4 hal meg... Ez mégis miféle logika alapján megy?

  Köszönjük az infót... Remélem megértik, hogy ez így nagy tré... :D A 6 órára azt mondanám, hogy oké, több mint 24... nevetséges. Minek menjek vissza fosztogatni egy üres faluba? :D

  Valóban jó lenne egy ponthatáros rendszer, de nekem 30k ponttal a háromszor kisebbek is 10k pontosak, afölött meg azért nem nagyon vannak emberek. Valamilyen lépcsőzetes rendszer kellene, vagy egyszerűen a kezdővédelmet kitolni nagyobb pontszámig, mondjuk 8000, vagy valami. Amennyiben a védelem alatt levő játékos nem támad meg másokat. Ha igen, értelem szerűen ugrik a védelme. Addig farmoljon barbárt inkább, bár azok meg nem frissülnek jelenleg normálisan.

  A probléma az, hogy elvileg a barbárok 6 óránként frissülnek, ha bekaptak egy támadást. Ez jelenleg itt még néha 24 óra alatt se megy végbe! Jó lenne kezdeni valamit a helyzettel, mert jelenleg ott tartunk, hogy semmi nem működik, de a pénzt azt elkérnék a fejlesztők... Idézet az angol fórumról:


  "After a barbarian camp disappears from the map, when will it be replaced by a new one?
  Those camps that have been attacked at least once, or those that have already vanished from the map, are replaced by new barbarian camps every 6 hours, starting at 6:45 CET."

  Lesz valami fejlesztés ezen a téren? Mert igencsak nevetséges, hogy 30 üzentet tárol a rendszer a régiek meg folyamatosan törlődnek, ahogy csúsznak hátra, sőt ahogy ma észrevettem, bizonyos idő eltelte után is... Ami nagyjából 12 óva volt talán, de lehet, hogy annyi se. Jelenleg semmi pozitívat nem tudunk elmondani a játékról és hónapok óta fejlesztik... Ennyire alacsony lenne a színvonal 2015-ben egy nemzetközi játékban?

  Egyébként ehhez hozzáteszem, hogy lassan 10k pont alatt még csak meg se nézem, hogy van-e nálad valami, mert ha van is annyira kevés, hogy minek elindulni...

  Szép estét megint :D


  A következő problémát találtam a játékban. Ugye minden egységnek vannak különböző értékei, ebből a gyengeség az, ami alapján a harcrendszer eldönti, hogy melyik egység kapja először a sérülést. /Teszem hozzá szerintem igencsak gyengére sikeredett, ami a kivitelezést illeti, de ez most mellékes./


  Ezzel nincs is semmi gond még az elején, utána viszont nevetséges, hogy mennyire elszáll az egész. A sasharcosnak van 13k kitartása, mellé 20%-os gyengesége, ami azt jelenti, hogy ő sérül legutoljára az előtte gyártható egységek közül. Ennek viszont semmi értelme tekintettel az árára. 20 íjászt legyártok mire 1 sasharcost, ami semmit nem csinál ha jól megnézzük, ugyanis az íjászból kb 4 elég ugyanakkora sebzés eléréséhez és így is úgy is az sérül először, mert az ún.: tank egységnek használható sasharcos szépen leghátulra áll.


  Remélem ezzel kezdenek majd valamit, mert így az eleve kevés egységekből is van már egy rakás, ami használhatatlan.