Posts by Akio

  Nekem ugyan "tárcsázós internetem" van a te szavaiddal élve, de akkor legalább nem csak nekem küszködik. Esetleg van köze annak, hogy mennyien vannak online? Mert akkor elzavarok párat :D

  Gondolom ez azért engedélyezett, már csak azért is, mert ha valaki 1 napig nincs, de nem akar vakációra menni mert az -2 nap, akkor ennyivel azért csak tudjuk segíteni szegény csórikámat, hogy ne hagyja ott az egész városa. Meg a + kukoricával nem juttatsz valakit előnyhöz. Max többet támad mint amennyit tudna, de ha nem küldesz neki kukoricát akkor nem támad ma, csak holnap. Aminek csak a kukorica szab határt 1 pillanatban az úgy is megtörténik majd, amint lesz rá elég.

  Szerintem még mindig az a megoldás, hogy küldd el valakihez (akit nem támadnak) a legyártott egységeket, majd visszaküldi az illető, ha online vagy (írsz neki). Nem kell szerintem egyből atl vadászra menni ha egyszer beütik a sereged. No meg persze, hogy ne hagyj bent annyi nyersanyagot amennyiért érdemes téged megtámadni de ház ez már sablon szöveg.

  Ezt a "ne támadjatok gyengébbeket" dolgot úgy mondjátok mint aki most játszik ilyen játékkal először... Ez nem Farmerama... Ha Legozni akarsz akkor nem ez a tökéletes játék. Jönnek újak és 5 nap múlva legépeljük ez is mutatja mennyire fogalmatok sincs a játékról... 1 órára elküldeni 2-300 egységet olyan milliós nagyságrendű kukoricát igényel, hogy már nem éri meg el menni ha csak nem jutok +100ezer nyersanyaghoz, ami meg már a te hibád, ha ott hagyod másoknak. Ezzel nagyjából el is mondtam mindent..

  Behódoltak.. Értékelned kellene :) Én is kaptam már egy adagot, amit először visszaküldtem, de jött megint, hát mondom nem erőszak a disznótól, bár többet nem volt rá példa.

  Hunbradly: 12-24 órás harc kivitelezhetetlen, már most is csak 10 támadást enged a rendszer egyrészt, másrészt, nyersanyagért cserébe nyújtani a támadást megint macerás dolog. Bár most így igazából egyik sem nagyon illik a játékba, mert megadtak a szerkesztők egy játékot, te meg kb ezekkel a szabályokkal kreáltál egy újat.


  Senti: nem lehetsz 1. ha csak a top10 játékost támadod. Viszont a játék (a többi stratégiai játékkal szemben) mindent megad arra, hogy fejlődj akkor is ha támadnak. Nem termelődik magától a nyersanyag (a klasszikus farmolás rendszer ezzel megbukott), a meglévő nyersanyagod tudod utaztatni, csak egység kell hozzá, az egységeket is eltudod küldeni bárhova, hogy ne harcoljanak a túlerővel. De ami talán a legfontosabb: senki nem támad ok nélkül... nem fér bele! Azért támadnak napi 3x-4x mert van miért. Ha elköltöd minden nyersanyagod nem fognak támadni, mert nincs miért, ez ilyen egyszerű dolog. És ha már a sportűzésről beszélünk, igen ha nyerni akarsz, azért sokat kell játszani. Máshogy nem megy a dolog.

  Egy újabb ötlet: Mivel az üzenetek áttekinthetetlenek + hamar törlésre kerülnek, így jó lenne egy támadást segítő rendszer. A 12 órás védelem a támadó játékostól nagyon korrekt, de támadó részről nagyon bele lehet kavarodni, merre járt mikor. Szóval kellene egy rendszer ami jegyzi a legutóbbi tevékenységeket egy adott várossal kapcsolatban pl: mikor kémkedtem, támadtam, esetleg küldtem támogatást, nyersanyagot (ha nagyon részletesek akarunk lenni). Gondolom nem új amit mondok, igen a travián is alkalmazza ezt, itt ugyan máshogy működik a térkép, de itt is kivitelezhető lenne szerintem. Köszi

  Látom felkeltette a figyelmed, amiről reggel beszéltünk :) Erre én is kíváncsi vagyok.

  A fejlesztések/építések terén a toplista jó ötlet, de a többiben egyet értek sairey barátommal! A játék legnagyobb előnye, hogy játékosbarát, simán elkerülhető hogy komoly veszteséget okozzanak az erősebbek. Hunbradly neked miért lenne jó, ha az erősek szét tudnák teljesen rombolni a kisebbeket? Minden más játékban így van. És ezért korán fel is adják ott. Itt pedig tudsz küzdeni erre megvan adva minden lehetősége a legnagyobbtól a legkisebbig mindenkinek. És nekem ezért tetszik annyira a játék.

  Na most figyelj :D Én sem arra gondoltam, hogy te arra gondolsz, hogy legyen vége minél előbb, csak én arra gondoltam, hogy olyan jó sokáig tartson, mintha soha nem lenne vége. Király vagyok, nyelvtan 1-es 8)

  Ezért tesztelünk és tesztelünk szorgosan ahogy csak bírjuk erővel, aztán valaki rájön, és 500 türkiz üti majd a markát :thumbup:

  Apró ötlet: Lehetnének apróbb célok amiket el kell érni a feladatokon kívül amiért jópofa jutalmakat is lehetne kapni, gondolom nem új amit írni fogok senkinek: pl. győzz le 10 egységet, 500-at, 1000-et 100000-et stb. és minél nagyobb eredményt érsz el annál jobb/több jutalmat kapsz, illetve lehetne "kitüntetéseket" kapni ezekért az elért eredményekért, amiket ki lehetne rakni a profilra kicsit feldobva azt.

  Nézzetek bolondnak de én valahogy nem bánom ha nincs végcél, vagy csak később alakul ki. Elvégre itt ülök a játék előtt hosszú időn keresztül órákat vesz ez az életemből, aztán amikor vége van, akkor mi történik? Semmi. Ha lesz is végcél valami jó elhúzódó legyen, nekem nagyon bejött ilyen téren a TW2 is bár az falu foglalás szempontjából gyorsabb volt, de ott is volt szó valami Erődről amit egy klánnak kell majd építeni és másfél év alatt a közelébe nem jutott senki, de attól még tud izgalmas lenni a játék, mindenki fejlődék, harcolni kell hogy játékban maradj, olyan nem lesz hogy békében fejlődsz a végtelenségig!

  Minden bizonnyal van benne rendszer, csak új játék új kihívások alapon gondolom magunknak kell tesztelni, hogyan lehet könnyen és jól kémkedni.


  Engem csak az zavar, ha látom hogy jön a kémkedés, az úgy izgalmasabb lenne, ha titokban lehetne tartani, illetve ha kikémlelnek csak annyit lássak, hogy valaki kikémlelt, vagy ha közel azonos a kémkedési szint, akkor más egyéb adatot, no meg még azt is bele lehetne csempészni, hogy a kémeket elkapják és adnak ki információt a saját falujukról/városukról. Ne legyen ennyire monoton, hogy vagy sikerrel jársz vagy lebuksz és meghal mind csatában. Az se lenne rossz ha nem csatajelentést kapnék ha lebuknak a kémek, mert elég nehezen különíthetőek el így a jelentések.

  Nekem olyan gondom akadt párszor, hogy félre kattintással felesleges dolgokra költöttem el a türkizt pl: 4 perces kémkedésnek a felezésére. Szeretném ha az ilyen "balesetek" elkerülésére lenne egy olyan opció, hogy a rendszer rákérdezzen, hogy valóban akarok-e türkizt költeni egy adott dologra. Köszönöm