telefonunuza puffin programını indirin oradan gayet iyi kullanabiliyorsunuz.
Posts by hakermen
-
-
-
Tebrikler güzel savaş olmuş arkadaş çok ondu iyi yakalamışsın..
-
-
-
Paket servis olmuş eline sağlık, Kocaman tebrikler kardeşime
Arkadaşın bu hazmetme sürecinde doğal maden suyu ya da karbonat kullanmasını tavsiye ederim.
Sİndirim problemi yaşarsa [Mesaj Düzenlendi] yaşar olur biter:DD
-
ismimi öğreniceksin diyorum ama bişi sorucam niye 10 11 bin puandan 9 k ya duştun ebenı sıktılar mı acaba ?
terbiyesizliğin anlamı yok kelimelerini al çek git burdan..
-
çaylak kötü bir şey değil yeni başlayan anlamında kötü bir mana çıkartmayın tebrik edin..
-
tebrikler çaylak..
-
mahmut hesap no ver güzelim
Kemal eline sağlık kardeşim, arkadaşa yapılanmasında başarılar diyeceğim ama zor ya bu saatten sonra mimlendi..
-
Yorum yapmayayım, kocaman tebrikler Kemal eline sağlık, arkadaşa yeniden yapılanmasında başarılar dilerim.
Tekrar yazıyorum bilmeyenler için
Türkler size dokunmadıkça siz de onlara sakın dokunmayın… Hz. Muhammed (s.a.v)
-
bir tek barbar 9 eksik kalmış barbar 9 u kesmek için
12000 jaguar
100 kartalyeterli oluyor 10 adet kartal düşüyor
tabi aklımda iken görmek için mutlaka casusluğu 36 yapmanız lazım ve diğer araştırmaları
-
+ destek
-
ahahahaha ne diim ki şimdi baş harfi n olabilir k olabilir:DDD
Helal olsun kardeşime ellerine sağlık çok şık olmuş..
Arkadaşa yapılanmasında başarılar dilerim çok zorladı ama sonunda yakalandı..
-
ogame de oynamamış bu oflum kardeşim:D gezegene geri dönen birlikleri kilitlerdik 10 yıl evvelden bahsediyorum.
oflum kilit bu kilit yani lock arapçada söylim قفل savunanın kaçırma ihtimali yok. yok bana saldırıyordu da yok casus atıyordu filan diyorsun bir de oyundamısın diye mesaj atıyormuş:DD komedi yaaa diyelim mesaj attı ne olacak? çekiniyormuş:D
yahu bizimkinde adam oyunda, bağıra bağıra geliyoruz adam istesede o birlikleri kaçıramaz bana oyundamısın yazsa ya da ben yazsam ne olacak:DD ya sen bu oyunu hiç bilmiyorsun ya da yok yok sen hakkatenbilmiyorsun başka bir cevap olamaz buna.
Tam aksine telant tarihinde ilk gerçekleşen bir savaş için saygı duymanız gerekirken komik bir yorum da bulunmuşsun neyse o da olacak tabi ben de senin yorumuna saygı duyuyorum ama gülüyorumda:D
-
:DD lpg lileri yolladım değmez şimdi boşuna benzin harcamayayım
114:97 bir de 993:993 de var dı bir arkadaş o da tatile almış gidemiyorum:D
Serverin heryerinde adım atmadığımız bir yer kalmadı sanki
2 arkadaş kaldı umarım onları da haftasonu forumda paylaşırız:DDDD
-
mulțumesc,Mi-ar plăcea să se joacePoate într-o zi ai venit la Istanbul Sunteti oaspeți
-
oflum nasıl ilk değil:DDD yahu bir gösterin kilit savaşı nerde olmuş baktım foruma ama bulamadım..
-
ne așteptăm la fel de la tine de luptă amorosa,Vă mulțumim pentru felicitări:D
-
what kind of war?i don't believe:DDD like a joke
Kardeşimi canı gönülden tebrik ederim asma kilit hayırlı olsun, yahu yazık valla kimse birlikleri artıksaklayamayacak buna bir çözüm bulmaları lazım:DDD Uluslarası izleniyoruz arada yabancı dil yazmakta fayda var..