Posts by Kayakos

  Ez a játék sajnos még semmivel sem jobb a hasonló mostanában készült egykaptafa játékoktól (több százat találni).
  Sőt még azokat sem éri el jelenleg. Lásd szabályozás hiányosságai, support (hagyjuk, kb. 2 hete írtam levelet semmi reakció), térkép átláthatatlansága, jelentések (üzenetek, kémlelések minden egybeömlik).
  Javaslatok:


  -az összevont seregek szabályozása, átláthatósága
  -törzsek taglétszáma limitálva, kb 10, max 20 főben
  -normális törzs chat/fórum kialakítása
  -eventek/toplisták/feladatok bevezetése (ebben lenne a legnagyobb potenciál, ezt kéne ezerrel tolni a fejlesztőknek)
  -a játék céljának definiálása
  -support
  -jelentések szétválasztása
  -térkép átláthatósága/farmok/ellenségek jelölése/távolság kiírása másodpercben a céltól kémekkel a toplistában is
  -egységek megreformálása, sámán és kipukamajok jelenleg semmi értelme ezen egységeknek, illetve elgondolkodni azon, hogy kéne más/több épület ahol lehet gyártani egységet
  -belső városrész további fejlesztése, földalatti barlang védelmének növelése a jelenlegi 4-5x-re
  -a jelenlegi harcrendszer átgondolása, értem ezalatt a 0 veszteségű támadásokat, melyeknek valóban lenne értelme mondjuk, ha vki 10x-es erejű sereggel támad, de ha csak 2-3x-ossal, akkor azért egy 10-20% veszteséget el tudnék képzelni főleg a fal miatt is.


  Egyelőre ezek jutottak eszembe, de rengeteg lehetőség volna a feladatok/event részben, amit mondjuk kisebb játékosok is tolhatnának, jutalmul nyersanyagot/egységeket/bónuszt/toplista eredmény szerezve.

  Amúgy meg csak két hivatkozás az első a játék szabályzatából:


  § 2. Hiba kihasználása A hibák kihasználása szigorúan tiltott. Minden játékosnak azonnal jelentenie kell a hibákat a Support csapatnak. A hibákat kihasználó és ebből profitáló azonosítókat kitiltjuk a játékból.


  A második a Tambo épületében olvasható:


  Nemsokára a Tentlanban: támadás szövetségesekkel. Ez az épület hamarosan elérhető egy következő frissítéssel, maradj velünk!


  A Tambo az a hely, ahol fogadhatod a szövetséges csapatokat. Ennek az épületnek akkor van rendkívüli jelentősége, ha a határaid megvédéséhez szövetségeseid segítségére van szükséged.


  Mivel szó sincs engedélyezett szövetséges csapatokkal történő támadásról sehol, se szabályban, se a játékban, ezért kérlek Admin járj el a szabályoknak megfelelően, köszönöm.

  Sziasztok,


  Jelenleg ez a rendszer nincs kiforrva rendesen, illetve szabályozva.
  Egyrészt nincs semmi konkrét szabály, hogy összedobott sereggel, hányszor lehet támadni vagy csak védekezni lehet vele. Az átadott sereg feletti teljes kontroll elvesztéséről ne is beszéljünk.


  A támogatást mindenképp visszahívhatónak kellene tenni a tulajdonos felé, egyrészt mi van ha a másik fél nem ér rá, elmegy a net, stb. És ha 20 ember egységei figyelnek nála, akkor kihal a törzs, mert nem elérhető véletlenül aki irányítja, meg a saját seregünket alap, hogy bármitől függetlenül vissza tudjuk hívni, a bizalomról nem is beszélve, hogy lenyúlja vki a seregünket. Szabizni meg nem lehetne kint lévő sereggel ez lenne a másik amit bevezetnék elkerülve a visszaéléseket. Illetve a sereg összerakós támadást sem érzem túl fairnek, védekezésnél teljesen okés, főleg a kisebbek védelmében, de támadásban azért brutálisan túl nagy előnyt jelentene. Maximum ha lenne olyan event vagy lehetőség ahol a totál seregek csapnának össze törzs szinten, nem pedig ezt egyénileg felhasználva.

  Igen ez főleg akkor gáz, ha 20 ember ad vkinek egységeket és véletlenül elmegy a net egy pár napra:D

  Sziasztok,


  Nekem ami nagyon hiányzik az a zene, lehetne 2-3 vagy több melódia, valami gagyi pánsíp is jó, csak legyen vmi, Ytube tele van velük:)


  A chat az szerintem jó, végre magyarul és működik.


  A térkép az egyelőre elég gyengére (sok pocsolya, pár kavics és kivágott erdők) sikeredett és most itt nem a grafikára gondolok, hanem hogy nem kreatív és eléggé egysíkú. Hol vannak a nagy folyók, sűrű dzsungelek?


  Lehetnének különböző barlangok, sűrű dzsungel, vagy hasonló helyek ahol küldetéseket lehetne teljesíteni, egyedül vagy csapattal, ezekért természetesen jutalom járna, vagy vmi speckó pont, ékszer, kő, jaguár fog, amivel már lehetne a törzsek között versenyezni kinek van több. És nem az számítana hányan vannak egy törzsben, hanem, hogy milyen aktívak, vagy éppen mennyire erős, leleményes az a pár ember a csapatból. Lehetnének napi küldetések, vagy heti, havi eventek.


  Illetve a törzsek létszáma limitálva lehetne max 10 főben pl. sokkal izgibb lenne a játék, most egyelőre ennyi, ha eszembe jut vmi még írok:)