Posts by BatVeso

Think a little and then answer.
    A player makes an army on his own, and you get ready army is you make yourself a fighter !? You have an army and you are only developing economically and you are making absolutely no progress!
    You do not heal the army because it is not yours and you do not appreciate the labor and time you have spent!
    If this is normal, don't cry when you become another player's cashier.

Правилно ли е да се поддържа армия от неактивните играчи в тъпан на активен играч и три?

Thank you for your response and attention to me.I beg you very much to answer my other question about the armies of inactive players in the city of an active player. Is this correct?

The questions were the most ordinary. Now I will ask the same again.
    There are buildings and studies that have exploration and upgrade levels, but are% the same? For example on diplomacy, will the stele change anything if you do it? It's not just a bonus, it's a real extra example of a reduction in time or less war resources, an increase in holiday time

За какво е този форум след като почти никой не отговаря на въпросите?!

What is this forum for after almost no one answers the questions ?!

Някой може ли да ви каже какъв е бонусът?!?!? за тази седмица! For the first time I see a global bonus that gives nothing !!!!

За втори път ми изчезва армия от столицата и винаги след обновление или преди него?! Днес изчезна моята и една съюзническа армия. Към кого да се обърна за решаването на проблема? ?(

Моля за вашето действие. Сейфах, армията върху неактивен град,но армията не се върна и града изчезна.Няма битка защото в храма нямам за лекуване.Трудно се оправям с тяхната поща защото не нам как да пратя писмато.Някой може ле да помогн?

Връзката с Вас е много трудна по начина,който ползвате! Направете Е-поща,моля. Отговорите на поставените от нас въпроси никога не са навреме и много рядко се получават.

Your relationship is very difficult in the way you use it! Make E-mail, please. The answers to the questions we ask are never timely and very rarely happen.

защо при нас има толкова малко обяснения за играта.Все трябва да търсим и чуждите:(

имам закупен бонус от магазина,ако активирам бонус от играта ще загубя ли този от магазина или новия ще бъде добавен?

ще се запазят ли и другите камъни:кехлибарите и за амазонките и нахуалите? ?(

Здравейте. Закупих 10-11.05.17g от магазина от prstenite на какао 2 път по 10% и ми оставаха още за около 12 дена да свърши времето им. Вчера закупих от бонусите за 20% за какао варовик и обсидан. Бонуса за какао 10% изчезна а тюркоазите не ми се върнаха!! Когато изтече бонуса за 20% ще ми се върне ли времето за бонусите от 10% или тюркоазите или по друг начин ще бъда компенсиран?!