Posts by hunbradly

  Ez így igaz de azért egy kis akciót vihetnénk a a játékba sok kiaknázatlan lehetőség van még a játékban. Mint például a városunk körül levő hatalmas erdő. lehetne az erdőbe kukoricafarmot, kakaóültetvényt, obszidiánbányát, mészkőbányát készíteni kicsit közel a falhoz az erdő mélyébe meg egy helyet ahova érkeznek a támadások a támadó választhat hogy a falvak egyikét támadja ami nyersit vagy ételt ad vagy a várat ami rangot ad. A falvakat lehetne egy kicsit fosztani amik plusz nyersanyaghoz jutatnánk a sikeresen támadókat. Így megmaradna a játékos barát jellege a játéknak mert lenne egy biztonságos hely a vára amit tud fejleszteni a játékos csak akik sikeresen támadnak azok egy kicsit gyorsabban tudnak fejleszteni építeni ha védő sikeresen megvédi kinti falvakat akkor begyüjtheti a nyersit meg az ételt így a védő fejleszt gyorsabban. A csatákat lehet ugy alakítani ha kisebb csapattal támad ad támadó rövidebb csata idő pl: 6óra de ha nagyobb egységekkel támad lehetne 12-24óra ezt attól fügne hogy mennyi nyersit akar vinni a támadó.
  A védő mindent megtesz hogy megvédje a falvakat lehetne a a játékban kémsas a maja kultrurában nagy szerepe volt a sasoknak a kémsasok kikémlelhetnék a város körül olálkodó ellenséget.

  Én magam akciódús játékokat szeretem de ha ez a játék nem ilyenre tervezték akkor lehetne a játékban egy kicsi versengés kihívás már magában az is sokkal jobbá tenné a játékot. Lehetne olyan ranglista ami kimutatná a napi heti támadásokat építéseket fejlesztéseket ki mit ért el. Ha látom hogy a melletem levő játékos töbet ért el töbre jutott belehúzok és megprobálom lehagyni már ezek is nagyon jó kihívások versengések lennének de kaphatnák jutalamkat is hogy még izgalamasabb legyen a játék.

  Kaptam egy két támadást rájöttem jobban járok ha üresen egységek nélkül hagyom a városomat a támadáskor ugyse visznek el semmit a városbol de még a várost se rombolják. Jobb lenne ha lenne a támadás mellet egy fosztogatás ikon vagy legalább támadáskor hozzunk el némi nyersanyagot kukoricát. De a támadások az épületeket falat is bonthatnák olyan egységekkel amik erre alkalmasak.

  Mivel a játék az maya játék mayákra utaló piramist lehet berakni. Minden törzs megépíthetné saját maya piramisát a térképen melyet az ellenséges törzsek támadhatnak és az a szerver gyöztes vagy gyöztesek akik megtudják védeni a piramisukat.

  sziasztok


  olvastam hogy szeretnének törzsfórumot az kell is de kell a törzschat is ahol gyorsabban tudunk törzstagok egymás között komunikálni és a törzsforum is könnyebben kezelhető áttekinthető.