Is there any informations topic about this unit ? i don't understand what are they ?
Please give some information about them
Is there any informations topic about this unit ? i don't understand what are they ?
Please give some information about them
Senın 50 tle kalmadık kardeş 1 haftaya gorurum 50 tller sızı kurtarabılecek mı bakalım 3-5 caylağa delıknalılık yapıosunuz aklınızca zavallılar
Sana yaptığım ? asker kaçırma ? neyin kafasını yaşıonuz la siz ? ben olymposdan degılım boş yere kasmayın kendinizi 1 haftaya ilk 3 içine girince sizi ezip ismimi o zaman öğrenirsiniz şimdi önden önden çaylaklar oynasın istiyorum 1 hafta içinde yurtdışından dönüyorum o zaman görüceksiniz kim kimi alırmış bulmussunuz 3-5 tane caylak genc hava atosunuz onlara 50 tl yatırıp
ne askerı ne kacırmasından bahsediyorsun delıkanlı ben oyunu bıraktım sadece forumda gorunce garıpsedım sızın sacma delıkanlılıgınız 50 lıraya gıt bı yemek ye aılenın karnını doyur buraya harcayıp boş delıkanlılık yapma
Parası ile delikanlılık yapan parası bitince ne yapacak acaba :)20 online lı oyun için 50 tl basmış erkek gibi savaşmak yemeyince sonrada savaş halindeymiş. küçücük bir akarsu birikintisinde kral olma çabanız acınası
500 okçu server başında ? Para ile delikanlılık yaptığını mı sanıyorsun ? ***** gibi savaşmak yemeyince basmış parayı parasıyla hava yapıyor Acınacak haldesın insan utanır da koymaz bile bunu ama ***** gibi savaşmak yemeyince ***** para basmış adam tutmuş
Diğeri de Türklere dokunamyın diye ahkam kesiyor para yatırmadan yapsana bunu delikanlı