Posts by Senti

  Az hagyján, hogy egy nagyobb kiüti a kisebbet és akkor van 12 órája ujra összedszedni magát, de a nagyok támadása után indul a törzsükből kisebbek támadása (Akio Sairey ne mondjátok, hogy nem igy van!!!!!) mivel már nincs semmi védelme az illetőnek, szabadon rabolható!!!! Nah ez miatt megy el sok játékos kedve a játéktól!!! Ti nagyok (Akio, Sairey, Th0mS0n stb...) egyértelmű, hogy ágáltok bármiféle korlátozás ellen hiszen egymás ellen kellene harcolnotok, ami számotokra szivás lenne!!!! Sokkal könnyebb egy 15-20ezerrel kevesebb pontú játékost lenyomni mint a közel ugyanolyan erőset!!! Hiszen egy pl. Th0ms0n - Akio csatában egyikőtök teljesen elveszitené a seregét.... Azzal sem kellene védekeznetek, hogy "minek hagyja bent a sereget éjszakára...minek hagy nyersit éjszakára...stb. ezzel is lehetetlen fejlődni, hiszen rengeteg kukorica elküldeni egy akár kisebb sereget is annak aki kisebb szinten áll mint ti!!!! Egyetlen megoldás véleményem szerint ha a készitők játékosokat akarnak, hogy limitálják a támadási szinteket!!!!!!!!!

  Sairey mondtam én, hogy magamról beszélek? :D Csak unalmas látni, hogy naponta 4-5 ember búcsúzik el a játéktól az ilyen hitvallás miatt amit Ti képviseltek! Ha igy megy hamarosan majd csak nagyok maradtok... Nem hiszem, hogy a játék készitőinek ez lenne a célja :)
  Jah igaz mindig jönnek új játékosok akik 5 napig védelem alatt állnak (nem tudjátok támadni) utána jöttök Ti és 2-3 nap mulva ők is elmennek...

  Félreértettél valamit Akio! Nem mondtam, hogy ne lehessen támadni! Természetesen lehessen és fosztogatni is, de kiegyenlitettebb esélyekkel! Ne ugy mint pl. Thomzon aki gyakorlatilag a kicsik hátán mászott, mászik felfelé! Kinek van szerinted esélye megerősödni amikor ő a kb. 50 lándzsás kisjátékos ellen odaküld 600 atlatl-ot? Persze tudom Te véded őt itt is mint a játékban, hiszen ha ilyen korlátozások lennének akkor Thomika kénytelen lenne pl. téged támadni...

  Hali) Az a baj a fosztogatással, hogy a "túlzottan" nagyok sportot űznek abból, hogy ki-kit-mikor-hányszor-mennyit... A kezdő védelem eltűnése után még mindig elég gyenge az aki 4-5 napja játszik. Amikor egy ilyen játékost naponta 3x-4x kifosztanak teljesen elmegy a kedve az egész játéktól!
  Szerintem nyugodtan be lehetne állitani egy olyan rendszert, hogy a ranglista alapján max 10-el hátrébb lévő játékost lehessen támadni. Sokkal több játékos lenne!!!