Posts by Melody

  Hihetetelen! Más bugok is előfordultak már ebben a játékban, de ez az egysíkú és önző válasz jellemez téged, és a játékot!


  Kösz a semmit, undorító, hogy valaki segítséget kér, elmondja, hogy mit tapasztal, és akkor még én vagyok, aki hibázott! Pedig pontosan leírtam, hogy az, amit írtál, az nem volt, nem hagytam otthon a 606 íjászt! Inkább azon igyekezhetnél, hogy játszható, és élvezhető legyen a játék, a leírások meglegyenek, a supporhoz végre lehetne magyar menü. Ehh, kár is tépni a klavit!
  Nem fogok költeni egy kinyomot ...-t se a játékra, mert nagyon ergya ez így.

  Panaszt teszek a Tentlan nevű játék ellen, még akkor is, ha nem kapok rá választ, ahogy itt tulajdonképpen semmire sincs válasz, csak ígéretek, hogy majd "rákérdezek".


  Hogyan lehetséges az, hogy elküldöm támadni az összes katonát egy barbár falura, lenullázva az összes egységet, elvitetem otthonról az összes nyersanyagot, ezzel próbálva menteni amim van egy rám irányított támadás ellen, s annak ellenére, hogy mindenből nulla maradt, mégis meghalt 616 íjászom? Nem néztem félre, nem maradtak otthon véletlenül sem, ezek a kifogások szóba sem jöhetnek, ellenőriztem. Szeretnék valamiféle elfogadható választ kapni az esetemre! Chat-en érdeklődtem, senki másnak nem volt még hasonló "élménye".


  A választ előre is köszönöm!

  Sziasztok!


  Teljesen jogos a felháborodás szerintem, és nem volt ez csúnya, csak nyers, ami nem árt, hogy felrázódjon egy kicsit a vezetőség. A szabályzatban a nyelv megadása a magyar. Ahhoz képest több helyen olvasom, hogy angol fórumra hivatkozik az admin is. Bocsánat, de én magyar vagyok, angolkóros nem. Inkább átlátható leírásokat kellene adni, hogy mi mire jó a játékban, s nem irreálisan magas árat elkérni a türkizért adott esetben. A térkép engem annyiban zavar, hogy átláthatatlan. Görgetéssel viszont annyira miniatűrré válik, hogy ahhoz már tényleg szemüveg kell :D
  Belső fórum: ez sok ember problémája: nincsenek fejlécek, minden egyben.

  Helló!


  Volt már korábban is probléma nálam, s úgy látom a többieknél is, hogy folyamatosan kapcsolódási hibát jelez a panel. Nos, nála az a probléma merült fel, hogy a Törzsbe nem tudok belépni. Amikor megpróbálkozok, írja, hogy Tölt..., majd kidob, és piros háttéren azt az üzenetet kapom, hogy: Kapcsolódási hiba.
  Jó lenne, ha ez a hiba javítva lenne, mert addig nem tudok kilépni a törzsből, és egy másikba belépni!


  Hála és köszönet: Melody