Posts by Morpheus1970

    Szerintem is jó ötlet az, hogy legyen végcélja egy szervernek, mert különben unalomba fullad a játék. Lehet vég nélkül ugyanazzal a pár emberrel küzdeni, és igazi csapatmunkát is lehet végezni, ezzel nyerve meg egy szervert. Egy csapatjátékban a legfontosabb az összetartás, és ez csak akkor valósulhat meg, ha van célja a játéknak. Ennek jelenleg nincs célja, csak egyszerűen vannak a játékosok, van aki kitartó, és akad aki nem, de a lényeg ugyan az, egy szerver előbb utóbb kihal. Lehet ezt akár érdekessé is tenni....

    Ez egy csapatjáték, de nincsenek lehetőségek csapatként funkcionálni a tagoknak, ez főleg védelemnél problémás, ezért van egy javaslatom.
    A törzs játékosai lássák, ha egy csapattagot támadnak, és az érkezés idejét is lássák, erre jó a szerveridő kiírása. Így lehet időzíteni a támadások elé védéseket, ezáltal a csapatszellem is erősödik egy törzsben, és sokkal szórakoztatóbb is, ha nem egyoldalúan csak várjuk, hogy mikor ér be a támadás, esetleg kivonulunk előle, vagy mentjük a nyersit. Így sokkal izgalmasabbá válhatna a játék , és a csapatnak is lenne értelme, mert így csak kommunikálunk, de érdemi munkát együtt nem végzünk.