Posts by Panna

Üdvözletem!

A javaslatom az volna, hogy a játékélményt fel kéne dobni, valami olyasmivel, ami kihívást jelet a játékban, mint pl. másik játékos falvának elfoglalása, vagy a falon kívül mást is lehessen rombolni...
    A törzsekközött egyedüli mutató a ranglista, melyhez nem kell más, mint nagypontszámú játékosokat egy törzsbe gyűjteni.
    Legyenek olyan tőrzsi bónuszok, melyekért a törzs tagjai harcolnakmeg, gyűjti össze a nyersanyagot, mint pl, plusz bónusz sebesség, védelmi erő, mámadó erő...
    Ha kilép a törzs kötelélkéből, természetesen elveszi ezeket a bónuszokat. Így volna tétje is hogy melyik törzsbe van az ember, mert most nincs.
    A játék unalmassági mutatója a chat, melyen napi szinten többször felcsapnak alángok az unatkozó emberek szídják egymást.

A céhes chatfalra szeretnék, úgy kitenni kb 5 sort, hogy az egymás alatt legyen, tehát ne ömlesztve jelenjen meg az ablakban, hanem rendezetten, ahogyan én elküldtem. Használtam a sortörési kódokat is <p>:::<br>...........................</p> és nem működött valamint a shift+enter, sem volt jó. Akkor hogyan írjak felsorolást?