Posts by hdede

  Kedves Ahau Harcosok !


  saint.png Ismét közeledik az év legszebb ünnepe! saint.png


  Sokan le szeretnétek ülni a TV elé, hogy megnézhessétek sokadszorra a "Reszkessetek betörők!" című filmet. A Tentlan csapata is ezt tenné thumbsup.png !

  Ezért szeretnénk lehetőséget adni mindenkinek , hogy ezeket az ünnepi napokat mindenki a szeretteivel töltse. A következő napokon a támadás és kémkedés lehetősége le lesz tiltva mindenkinek az összes szerveren:


  • December 24 16.00-tól (CET) december 26 18.00-ig (CET)
  • December 31 18.00-tól ( CET) január 01 18.00-ig (CET)

  Természetesen ezeken a napokon a barbár falvak kivételt képeznek ez alól a támadási tilalom alól és minden más is a megszokott módon fog működni. Reméljük mindenki hasznosnak találja majd ezt a szabályt és kellemesen fogja az ünnepeket tölteni.


  Egyúttal Áldott Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Esztendőt szeretnénk kívánni a Tentlan támogató csoport nevében mindenkinek smile.png !

  What shall I write here..... We will see how many Tentlan players will left after a merging normal speed servers with super speed servers ... In my opinion the decision was made by owner just to force us to spend more money and they still did not hearing our suggestions and questions, still no barbarians higher than level 9, still no answers from admins and still we expecting some bugs and problems in the game. How many players left the game because of this ? From Hun side there only couple of them left, and there is no new players...Just try to answer.....
  So stay safe and try to play as long as it possible ...or ....

  Kedves Ahau Harcosok !


  Ismét közeledik az év legszebb ünnepe!


  Sokan le szeretnétek ülni a TV elé, hogy megnézhessétek sokadszorra a "Reszkessetek betörők!" című filmet. A Tentlan csapata is ezt tenné !
  Ezért szeretnénk lehetőséget adni mindenkinek , hogy ezeket az ünnepi napokat mindenki a szeretteivel töltse. A következő napokon a támadás és kémkedés lehetősége le lesz tiltva mindenkinek az összes szerveren:


  • December 24 18.00-tól (CET) december 26 18.00-ig (CET)
  • December 31 18.00-tól ( CET) január 01 18.00-ig (CET)

  Természetesen ezeken a napokon a barbár falvak kivételt képeznek ez alól a támadási tilalom alól és minden más is a megszokott módon fog működni. Reméljük mindenki hasznosnak találja majd ezt a szabályt és kellemesen fogja az ünnepeket tölteni.


  Egyúttal Áldott Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Esztendőt szeretnénk kívánni a Tentlan támogató csoport nevében mindenkinek !  A Tentlan csapata

  Kedves Ahau harcosok,

  Ha nem sikerült az előző szuper gyors szerverhez csatlakoznotok,vagy csak simán szeretnétek egy gyors szerveren játszani, akkor most itt az új, vissza nem térő alkalmatok ! 2018 november 02, pénteken, ismét egy új világ tárul fel előttetek, a Kabah szerver, hatszoros (x6) sebeséggel, mint a már megszokott. Ez azt jelenti, hogy szuper gyors építkezések, csapattoborzások és nyersanyag begyűjtések várnak rátok! De vigyázzatok, mert az ellenfelek is ezekkel a szuper nyaktörő képességekkel rendelkeznek! Vajon így is fent tudtok maradni a csúcson? Próbáljátok ki most!

  Az új Kabah szerver 2018 november 02 17.00 CET nyit a Tentlan világban! A szuper gyors sebesség mellet továbbra is marad a már megszokott 1:5 védelem  Ha kérdésetek van, keressetek bizalommal bennünket! Várjuk a visszajelzéseiteket és tapasztalatokat is.

  Sok sikert a Tentlan csapatotok :thumbsup:

  Üdv Ahau harcosok,


  Most valami igazán új érkezik a „Szuper Barbár” szerverrel, aminek a neve KANTETUL (Szeptember 21, 18.00 CEST idő szerint)! A barbár falvak, amiket már ismertek és szerettek, teljesen át lettek alakítva itt! Ezek a barbár falvak véletlenszerűen generálódnak, ellentétben a megszokott barbár falvakkal, amik a jellemző csapatokkal és nyersanyaggal rendelkeztek eddig!  MI IS EZ?


  A Kantetul szerveren a barbár falvak, amiket kémkedtek vagy támadtok, véletlenszerűen lesznek feltöltve csapatokkal és nyersanyaggal, és nem lesznek egyformák! Persze nem kell valami vad dologra gondolni, mint például egy millió Ek Chuan 2 kakaóval, de éppen elég változatosak ahhoz, hogy ne legyen két egyforma barbár falu! Sok fajta csapat összetétellel és nyersanyaggal fognak rendelkezni minden szintű játékos számára!  MI A CÉL?


  Mint tapasztalt játékosok tudjátok, hogy amikor elértetek egy barbár falu legyőzésének szintjére, akkor csak egy kis stratégiát kell belevinni a játékba és a megszokott csapatmennyiséggel, legkevesebb veszteséggel ki tudjátok rabolni a kiválasztott barbárt. Ezután már csak ezt a stratégiát kell követnetek, és folyton így támadni az elért szintű barbárokat. Az új, érkező Kantetul szerveren, a barbárok legyőzése arról fog szólni, hogy minél kevesebb veszteséggel nagyobb nyersanyagot rabolva tudjatok győzni, úgy, hogy közben a barbár falvak összetétel mindig változni fog! Lehet, hogy néhány faluban sok lesz a sereg és kevés a nyersanyag, de találtok majd olyan falut is, ahol sok lesz a nyersanyag és kevés a csapat, amit le kell győzni, sőt néhány szerencsés még találhat olyan barbár települést is, ahol Nahual és / vagy Amazon harcos is megbújik!  Röviden: ez egyben egy új kihívás és lehetőség is, hiszen a legjobbak, akik nyitott szemmel járnak, és jó taktikával választják ki a barbár falvakat, sokkal gyorsabban fognak fejlődni és erősödni!  Nem utolsó sorban a szerver tulajdonságai:


  :!: Négyszeres sebességű szerver, építés, kutatás, csapat toborzás és mozgás a megszokotthoz képest.  :!: Az erős/gyenge játékos védelem ötszörös pontnál már aktiválódik, nem a megszokott 10 szeresnél!  :!: A túlélés 30% , az összes sérült egység 30% kerül be a Itzmana templomba (és ott gyógyítható lesz a megszokott 7-15% képest ! )  :!: Minden legyőzött város védelme 12 órán át tart, a pontoktól függetlenül, (a megszokott 75% szabállyal ellentétben)  :!: Kevesebb kukorica felhasználás a sétáltatásra  :!: 12 óránként 5 barbár támadási lehetősége naponta (összesen 10 ingyen barbár támadás naponta)
  Az új KANTETUL szerver szeptember 21-án 18.00 kor CEST tárja ki kapuit előttetek!  Adjatok egy esélyt magatoknak és az új szervernek, meggyőződésünk, hogy nem fogtok csalódni!  Várjuk véleményeteket és visszajelzéseiteket! :thumbup:  Sok szerencsét és jó szórakozást kívánunk nektek! :P  A ti Tentlan csapatotok

  Gyere a Kinichna szerverre játszani, ott sok magyar van és egyben tartom őket. !
  A magyar szerver még nincs tervben, most inkább szuperbarbár 2 lett )))

  Egyenlőre a magyar szerver újraindítása nem tervezett. Sajnos !
  Megpróbálok kicsit lobbizni ennek érdekében, de sajnos a pízzz az úr..... Bolgárokkal szemben mi sehol nem vagyunk )))

  Kedves Ahau harcosok,


  Ha szeretnétek az összes játékotokat a Steam-en tudni, akkor nemsokára hozzá tudjátok adni a Tentlant is a könyvtáratokhoz! Július 10 től a Tentlan is elérhető lesz a Steam-en az új és régi játékosoknak is ! A Tentlan megjelenésével egyidőben egy exkluzív Steam szerver indul Xlapak néven, amire szívesen várunk benneteket. Ha nem akartok új szerveren játszani, akkor a már meglévő bármelyik szervert is hozzá tudjátok kapcsolni a Stem-etekhez.


  Itt tudtok csatlakozni hozzánk: store.steampowered.com/app/876470/Tentlan/

  Ha kérdésetek van, keressetek bizalommal bennünket! Várjuk a visszajelzéseiteket és tapasztalatokat is a Steam-mes verzióval, reméljük élvezni, fogjátok ezt a kis Tentlan családi újítást.

  Minden jót,

  A Tentlan csapatotok