Posts by hdede

  Kedves Ahau harcosok,

  Készen álltok egy soha nem látott sebességgel játszani a Tentlanon?
  2018.július 4 szerdán egy új világ tárul fel előttetek a Chactun szerver, hatszoros (x6) sebeséggel, mint a már megszokott. Ez azt jelenti, hogy szuper gyors építkezések, csapattoborzások és nyersanyag begyűjtések várnak rátok! De vigyázzatok, mert az ellenfelek is ezekkel a szuper nyaktörő képeségekkel rendelkeznek! Vajon így is fent tudtok maradni a csúcson? Próbáljátok ki most!

  Az új Chactun szerver 2018. július 04 18.00 CEST nyit a Tentlan világban! A szuper gyors sebesség mellet továbbra is marad a már megszokott 1:5 erős/gyenge védelem


  Ha kérdésetek van, keressetek bizalommal bennünket! Várjuk a visszajelzéseiteket és tapasztalatokat is.

  Sok sikert a Tentlan csapatotok

  Доброго времени суток!


  Да, это такая тактика отвлечения внимания!
  И кстати даже уход в отпуск не помешает этой атаке дойти до" победного конца" , ведь новые правила уже разрешают вам уходить в отпуск , но при этом уже не будет защита от атаки см здесь, Обновление 02/2018
  Рекомендую написать на саппорт и сделать скриншоты пусть саппорт разбирается с таким спамом.


  С уважением


  Админ венгерских серверов

  Nemzetközi háborús Miktlan szerver érkezik április 26-án

  Kedves Ahau harcosok,

  Készen álltok egy különleges szerverre, ahol kipróbálhatjátok a tudásotokat?

  2018. április 26-án, csütörtökön 17:00 CEST idő szerint, indul az új nemzetközi háborús szerver Miktlan néven! Ezek a szuper dolgok várnak rátok:


  • Csapatok toborzása háromszor több pontszámot ad, mint eddig. Tehát a csapatok ég nagyobb szerepet játszanak a pontszámotokban!


  • Csatapontok gyűjtése, ami a legyőzött csapatok számától, fajtájától, összetételétől lesz függő és nem lesz állandó!
  • Négyszeres sebességű világ, építkezésben, nyersanyagban, csapattoborzásban és mozgásban is!!
  • Négyszeres termés a bányákban és termelő farmokon.
  • Mozgásnál a kukorica felhasználás négyszer kevesebb, tehát a megtehető távolságok jóval nagyobbak és kevesebbe kerülnek!
  • Új barbárok támadási lehetősége 12 óránként az eddigi 24 óránkénti-val szemben.
  • Új játékos védelme 1000 pontig az előző világokban megszokott (2400 pont )
  • Gyenge játékos védelem kikapcsolva (75% pontkülönbség a támadás után).
  • Erős játékos védelem kikapcsolva (x10 pontkülönbség).
  • A város mozgatása a boltban vásárolt elemekkel 4 óránként, az eddig megszokott 12 óránkénti-val szemben.
  • Támadási védelem aktiválása 2 óránként az eddig megszokott 12 óránkénti-val szemben.


  2018. április 26-án, csütörtökön 17:00 CEST (közép európai) idő szerint indul az új nemzetközi háborús szerver Miktlan néven.


  Sok szerencsét mindenkinek! Mi izgatottan várjuk a két új dolog indulását- az új háborús szerver és az új nemzetközi szerver indulását a Tentlan világában és reméljük ti is részesei lesztek ennek a csodálatos dolognak a jövő csütörtökön.

  Ha kérdésetek van, keressetek bizalommal bennünket! Várjuk a visszajelzéseiteket és tapasztalatokat is.

  Sok sikert a Tentlan csapatotok

  Üdv Ahau harcosok,


  Ez az üzenet arról szól, hogy kis változtatást vezetünk be az eventek kihirdetésének formájában. Ettől a héttől fogva nem hirdetjük az eventeket a fórumon, minden nyelven és minden event esetén, az eventről szóló értesítés a játékban fog megjelenni. Kivételt csak azok az esetek fogják képezni, amikor új információt kell veletek megosztanunk, illetve ha egy új fajta eventet akarunk nektek bemutatni, vagy ha az éppen meglévőnek a dinamikájában van változás.


  Ez a változtatás csak az eventek kihirdetésének módjára van kihatással, az eventek tartalmára nincs , továbbra is figyeljétek az eventeket hétről hétre :)


  Sok sikert a játékhoz !


  A Tentlan csapatotok

  Kedves Ahau harcosok!


  Szükségetek van borostyánkőre a következő városotokhoz? Akkor jó hírünk van számotokra: ezen a hétvégén, 2018 április 13 péntek 00:00 CET kezdődően 2018 április 15 00:00 CET minden barbár faluban 50% eséllyel találhattok borostyánkövet! Erre a borostyánkőre a napi egy garantált követeken felül van esélyetek a barbár falvak támadásával !
  :thumbsup:
  Jó játékot mindenkinek, ne hagyjátok ki az esélyeteket!


  A Ti Tentlan csapatotok

  Üdv Ahau harcosok!


  Ezen a hétvégén valami új csatastratégiát kell terveznetek!


  Április 06 péntek 00:00 től április 08 vasárnap 23:59 ig. Az Atlatl vadászok ereje duplája lesz a szokásos erejüknél és Sasharcosok állóképessége duplája lesz a szokásos állóképességüknél.


  Csak frissítésképpen: az erő dönti el, hogy az egységed mennyi kárt tud okozni a csatában az ellenségnek, míg az állóképesség azt határozza meg, hogy egy egységed mennyire sérülhet, mielőtt meghal.
  Hogy hogyan tudjátok kihasználni ezt a hétvégi eseményt, ez csak rajtatok múlik!
  Használjátok ki a lehetőségeket.


  A Tentlan csapatotok!

  Üdv Ahau harcosok,


  Szükségetek van kakaóra? Akkor jó hírünk van, mert ezen a héten sok kakaótok lesz! Ráadásul húsvéti ajándékként az event hétfőig tart !


  Március 30 péntek 00:01 től április 02 hétfő 23:59 ig, minden új kakaó termelési parancs 15% több kakaó fog jelenteni a begyűjtésnél. Természetesen mindez csak az új termelésekre vonatkozik, amelyek ebben az időszakban kerülnek elindításra.
  Azt is vegyétek figyelembe, hogy az érvényes bónuszok is beleszámítanak a termelésbe! (Minden kakaóra érvényben lévő bónuszotokkal együtt)


  Jó játékot, ne hagyjátok ki a lehetőségeket!

  Kedves Ahau harcosok!


  Ezen a hétvégén 2018 március 23 péntek 00:01-től 2018 március 25 vasárnap 23:59-ig a minden épület építési ideje fele annyi időt vesz igénybe mint a megszokott !


  Természetesen ez csak ebben az időben indított építésekre vonatkozik.


  Az előzőleg indított építéseket le kell állítani, és újra indítani ebben az idő intervallumban, hogy érvényes legyen az event ezekre is!


  Jó szórakozást nektek !!


  A Tentlan csapatotok

  Üdv Ahau harcosok,


  Elérkezett az ideje az új és második „Szuper Barbár” szervernek a Nakumal szerver után, aminek a neve Yaxuna! A barbár falvak, amiket már ismertek és szerettek, teljesen át lettek alakítva itt! Ezek a barbár falvak véletlenszerűen generálódnak a barbár szinteknek megfelelően , ellentétben a megszokott barbár falvakkal, amik a jellemző csapatokkal és nyersanyaggal rendelkeztek eddig! A Yaxuna szerver március 26-án 17 CET idő szerint indul:


  MI IS EZ?
  A Yaxuna szerveren a barbár falvak, amiket kémkedtek vagy támadtok, véletlenszerűen lesznek feltöltve csapatokkal és nyersanyaggal, és nem lesznek egyformák! Persze nem kell valami vad dologra gondolni, mint például egy millió Ek Chuan 2 kakaóval, de éppen elég változatosak ahhoz, hogy ne legyen két egyforma barbár falu! Sok fajta csapatösszetétellel és nyersanyaggal fognak rendelkezni minden szintű játékos számára!


  MI A CÉL?
  Mint tapasztalt játékosok tudjátok, hogy amikor elértetek egy barbár falu legyőzésének szintjére, akkor csak egy kis stratégiát kell belevinni a játékba és a megszokott csapatmennyiséggel, legkevesebb veszteséggel ki tudjátok rabolni a kiválasztott barbárt. Ezután már csak ezt a stratégiát kell követnetek, és folyton így támadni az elért szintű barbárokat. Az új, érkező Yaxuna szerveren, a barbárok legyőzése arról fog szólni, hogy minél kevesebb veszteséggel nagyobb nyersanyagot rabolva tudjatok győzni, úgy, hogy közben a barbár falvak összetétel mindig változni fog! Lehet, hogy néhány faluban sok lesz a sereg és kevés a nyersanyag, de találtok majd olyan falut is, ahol sok lesz a nyersanyag és kevés a csapat, amit le kell győzni, sőt néhány szerencsés még találhat olyan barbár települést is, ahol Nahual és / vagy Amazon harcos is megbújik!
  Röviden: ez egyben egy új kihívás és lehetőség is, hiszen a legjobbak, akik nyitott szemmel járnak, és jó taktikával választják ki a barbár falvakat, sokkal gyorsabban fognak fejlődni és erősödni!


  Nem utolsó sorban a szerver tulajdonságai:


  • Négyszeres sebességű szerver, építés, kutatás, csapat toborzás és mozgás a megszokotthoz képest.


  • Az erős/gyenge játékos védelem dupla pontnál már aktiválódik, nem a megszokott 10 szeresnél!


  • Minden legyőzött város védelme 12 órán át tart, a pontoktól függetlenül, (a megszokott 75% szabállyal ellentétben)


  • Kevesebb kukorica felhasználás a sétáltatásra


  • 12 óránként 5 barbár támadási lehetősége naponta (összesen 10 ingyen barbár támadás naponta) :!:


  Az új YAXUNA szerver március 26-án 17.00 kor tárja ki kapuit előttetek!


  Adjatok egy esélyt magatoknak és a legújabb szervernek, meggyőződésünk, hogy nem fogtok csalódni!


  Várjuk véleményeteket és visszajelzésiteket


  Sok szerencsét és jó szórakozást kívánunk nektek!


  A ti Tentlan csapatotok

  Üdv Ahau harcosok,


  Szükségetek van mészkőre? Akkor jó hírünk van, mert ezen a héten sok mészkövetek lesz!
  Március 16 péntek 00:01 től március 18 vasárnap 23:59 ig, minden új mészkő termelési parancs 15% több mészkövet fog jelenteni a begyűjtésnél. Természetesen mindez csak az új termelésekre vonatkozik, amelyek ebben az időszakban kerülnek elindításra. Azt is vegyétek figyelembe, hogy az érvényes bónuszok is beleszámítanak a termelésbe! (Minden mészkőre érvényben lévő bónuszotokkal együtt)


  Jó játékot, ne hagyjátok ki a lehetőségeket!

  Kedves Ahau harcosok !


  Szükségetek van több harcosra ?
  Ez a hétvége éppen alkalmas idő lesz a csapatok megerősítésére, mert 2018 március 09 péntek 00:01 perctől 2018 március 11 vasárnap 23.59 percig a csapatok toborzási ideje lefeleződik!
  Ez csak ebben az időben indított csapat toborzásra érvényes, a már előzőleg megkezdett toborzásokat le kell állítani és újra kell indítani ebben az időintervallumban !


  Ne hagyjátok ki ezt a remek alkalmat !


  Sok sikert és jó játékot kíván nektek a Tentlan csapatotok!

  Kedves Ahau harcosok !


  Mozgatni akarod a városodat az ellenségedtől távolabb, vagy esetleg közelebb? Akkor ezt most mi fizetjük!


  2018. március 02 péntek 00:00-tól 2018. március 04 vasárnap 23:59 -ig az összes Kódex tétel a boltban ingyenesen lesz elérhető (Copan kódex, Tikal kódex, Itzmal kódex)!


  Ez azt jelenti, hogy ez alatt az idő alatt, a városok mozgatása, akár egyenként, akár egyszerre és véletlenszerűen ingyenes lesz.


  Ne feledjétek a szabályt: a városok mozgatása 12 óránként lehetséges csak , tehát a mozgatásnál legyetek nagyon figyelmesek!


  P.S:


  Ez az esemény csak a 24 órával az event előtt regisztrált játékosokra érvényes !


  Jó szórakozást nektek és ne szalasszátok el az esélyeteket!


  A Tentlan Csapatotok


  Üdv Ahau harcosok,


  Szükségetek van obszidiánra? Akkor jó hírünk van, mert ezen a héten sok obszidiánotok lesz!
  Február 23 péntek 00:01 től február 25 vasárnap 23:59 ig, minden új obszidián termelési parancs 15% több obszidiánt fog jelenteni a begyűjtésnél. Természetesen mindez csak az új termelésekre vonatkozik, amelyek ebben az időszakban kerülnek elindításra. Azt is vegyétek figyelembe, hogy az érvényes bónuszok is beleszámítanak a termelésbe! (Minden obszidiánra érvényben lévő bónuszotokkal együtt)


  Jó játékot, ne hagyjátok ki a lehetőségeket!


  Tentlan csapatotok

  Kedves Ahau harcosok!


  Növelni akarjátok a kémkedési szinteteket, hogy utolérjétek az ellenségetek szintjét? A csillagászat szintjét akarjátok emelni, hogy több nyersanyagot raboljatok a támadások alkalmával?


  Egyszóval , ez a hétvége éppen alkalmas lesz erre, mert február 16 péntek 00:01-től február 18 vasárnap 23:59-ig a kutatások fejlesztésének ideje fele annyi időt vesz igénybe!


  Természetesen ez is csak ebben az idő intervallumban indított kutatásokra vonatkozik.


  Az előzőleg indított kutatásokat le kell állítania, és újra indítani ebben az időben, hogy érvényes legyen az event ezekre is!


  Jó szórakozást nektek !!


  A Tentlan csapatotok

  Üdv Ahau harcosok,


  Új javítás érkezik hamarosan a Tentlan játékba!


  Meghallgattuk a javaslataitokat és panaszaitokat és komolyabb változtatásokat vezettünk be a legújabb javításban. Reményeink szerint ez kicsit jobbá teszi a játékot és örömet tudunk szerezni nektek!


  Ezek az újdonságok érkeznek:


  [Tulajdonság] Jelentősen megnöveltük a barbár falvak frissítését. Az összes szintű barbár falvak sokkal gyakrabban fognak és gyorsabban fognak frissülni a nap folyamán.


  [Tulajdonság] Mostantól a (Codex elemek segítségével) a városod mozgatása támadás közben is lehetséges, ezzel megakadályozva azt, hogy a támadó blokkolja a városmozgatási lehetőségedet. A városmozgatással ki tudod védeni a támadást is. Ne feledjétek viszont azt, hogy a 12 órás városmozgatási szabály megmarad változatlanul.


  [Tulajdonság] Mostantól vakáció módba tudsz lépni a városod támadása esetén is, DE ez a támadás végbe fog menni, a vakáció mód csak a jövőbeni támadások ellen fog védeni !


  [Tulajdonság] Ha egy kémkedés küldött sereg kémkedése sikertelenül zárul és csatára kerül helyette sor, akkor a kémkedő játékos csapatai nem okoznak sérülést a csatában, viszont a csapatai sérülhetnek. Ez a fajta kémkedés/támadás is beszámít a 12 órás támadás elleni védelembe !!


  [Tulajdonság] Mostantól a felhasználó tiltása a játékos profiljánál egyidejűleg blokkolja a chatet is és az üzenetküldés lehetőségét a számára.


  [Tulajdonság] Az időzóna mostantól automatikusan kerül beállításra nem a megszokott „Europa/Berlin” időzóna. (Csak új regisztráció esetén).


  [Bugfix] Kijavításra került a hiba, aminek eredményeképpen a törzsből kilépett játékos ( aki láthatalna üzemmódra volt beállítva) nem fog szerepelni tovább a törzs névsorában.


  [Bugfix] A térképen mostantól az aktuális állapot lesz látható. ( vakációmódból visszatért játékosok azonnal láthatóak lesznek, ugyanúgy, mint a tiltott /felszabadított játékosok).


  [Bugfix] A 12 órás támadások utáni védelem mostantól a sikertelen kémkedés esetén is fennáll.


  [Bugfix] A” béke zászló” mód azonnal elvész, ha megtámadsz egy játékost.


  [Bugfix] A vakációmód elindítása mostantól kezdve csak akkor lehetséges, ha a csapataid nem állomásoznak más játékos Tambójában. ( Innentől kezdve nem mehettek vakációmódba úgy, hogy a csapataidat kölcsönadjátok).


  [Bugfix] Ha elhagyod a törzset, akkor a törzstársaknál Tambóban állomásozó csapataid azonnal visszatérnek hozzád. Innentől kezdve nem lehet csapatokat megosztani VOLT törzstársakkal.


  [Bugfix] A város neveknek innentől kezdve minimum 3 karaktert kell tartalmazniuk, úgy, mint a város, vagy a törzsek nevei.


  [Bugfix] A béke szervereken(jelenleg Edzna, Nakuma , Sayil ) a 12 órás védelem mostantól kezdve oda-vissza érvényes lesz,(eddig csak a kicsi-nagy felé volt érvényes).


  [Bugfix] A koordináták a küldetési megbízás ablakban összehangolásra kerültek a „mutasd a térképen” ikonnal.


  Reméljük tetszeni fognak a javítások és frissítések, ezek már kipróbálhatók a Beta szerveren, kérünk benneteket teszteljétek az új játékot a Béta szerveren! Az elkövetkező napokban az újdonságok lassan és folyamatosan bevezetésre kerülnek az összes nyelvű szerveren.


  Kövessétek ezt a témát, hogy naprakészek legyetek!


  Várjuk véleményeteket és tapasztalatotokat, keressetek bennünket a support e-mail címén bármikor!


  Jó szórakozást, :thumbsup:
  A Tentlan csapat

  Kedves Ahau harcosok!


  Szükségetek van borostyánkőre a következő városotokhoz? Akkor jó hírünk van számotokra: ezen a hétvégén, 2018 február 09 péntek 00:00 CET kezdődően 2018 február 11hétfő 00:00 CET minden barbár faluban 50% eséllyel találhattok borostyánkövet! Erre a borostyánkőre a napi egy garantált követeken felül van esélyetek a barbár falvak támadásával !


  Jó játékot mindenkinek, ne hagyjátok ki az esélyeteket!


  A Ti Tentlan csapatotok