Posts by hdede

  Kedves Ahau harcosok !


  Szükségetek van több harcosra ?
  Ez a hétvége éppen alkalmas idő lesz a csapatok megerősítésére, mert 2017 november 03 péntek 00:01 perctől 2017 november 5 vasárnap 23.59 percig a csapatok toborzási ideje lefeleződik!
  Ez csak ebben az időben indított csapat toborzásra érvényes, a már előzőleg megkezdett toborzásokat le kell állítani és újra kell indítani ebben az időintervallumban !


  Ne hagyjátok ki ezt a remek alkalmat !


  Sok sikert és jó játékot kíván nektek a Tentlan csapatotok!

  Kedves Ahau harcosok!


  Ezen a hétvégén , október 20 péntek 00:01-től október 22 vasárnap 23:59-ig a minden épület építési ideje fele annyi időt vesz igénybe mint a megszokott !
  Természetesen ez csak ebben az időben indított építésekre vonatkozik. :thumbsup:
  Az előzőleg indított építéseket le kell állítani, és újra indítani ebben az idő intervallumban, hogy érvényes legyen az event ezekre is!


  Jó szórakozást nektek !! :thumbup:


  A Tentlan csapatotok

  Kedves Ahau harcosok!


  Növelni akarjátok a kémkedési szinteteket, hogy utolérjétek az ellenségetek szintjét? A csillagászat szintjét akarjátok emelni, hogy több nyersanyagot raboljatok a támadások alkalmával?


  Ez a hétvége éppen alkalmas lesz erre, mert október 06 péntek 00:01-től október 08 vasárnap 23:59-ig a kutatások fejlesztésének ideje fele annyi időt vesz igénybe!


  Természetesen ez csak ebben az időben indított kutatásokra vonatkozik. :D


  Az előzőleg indított kutatásokat le kell állítania, és újra indítani ebben az idő intervallumban, hogy érvényes legyen az event ezekre is!


  Jó szórakozást nektek !!


  A Tentlan csapatotok

  Üdv Ahau harcosok,

  Új Nemzetközi „Szuper Barbár” Szerver érkezik október 16 -án


  Üdv Ahau harcosok,


  Most valami igazán új érkezik a „Szuper Barbár” szerverrel, aminek a neve Nakumal (Október 16 17 órakor CET)! A barbár falvak, amiket már ismertek és szerettek, teljesen át lettek alakítva itt! Ezek a barbár falvak véletlenszerűen generálódnak, ellentétben a megszokott barbár falvakkal, amik a jellemző csapatokkal és nyersanyaggal rendelkeztek eddig!


  MI IS EZ?


  A Nakumal szerveren a barbár falvak, amiket kémkedtek vagy támadtok, véletlenszerűen lesznek feltöltve csapatokkal és nyersanyaggal, és nem lesznek egyformák! Persze nem kell valami vad :evil: dologra gondolni, mint például egy millió Ek Chuan =O 2 kakaóval <X , de éppen elég változatosak ahhoz, hogy ne legyen két egyforma barbár falu! Sok fajta csapatösszetétellel és nyersanyaggal fognak rendelkezni minden szintű játékos számára!


  MI A CÉL?


  Mint tapasztalt játékosok tudjátok, hogy amikor elértetek egy barbár falu legyőzésének szintjére, akkor csak egy kis stratégiát kell belevinni a játékba és a megszokott csapatmennyiséggel, legkevesebb veszteséggel ki tudjátok rabolni a kiválasztott barbárt. Ezután már csak ezt a stratégiát kell követnetek, és folyton így támadni az elért szintű barbárokat. Az új, érkező Nakumal szerveren, a barbárok legyőzése arról fog szólni, hogy minél kevesebb veszteséggel nagyobb nyersanyagot rabolva tudjatok győzni, úgy, hogy közben a barbár falvak összetétel mindig változni fog! Lehet, hogy néhány faluban sok lesz a sereg és kevés a nyersanyag, de találtok majd olyan falut is, ahol sok lesz a nyersanyag és kevés a csapat, amit le kell győzni, sőt néhány szerencsés még találhat olyan barbár települést is, ahol Nahual és / vagy Amazon harcos is megbújik!
  Röviden :


  ez egyben egy új kihívás és lehetőség is, hiszen a legjobbak, akik nyitott szemmel járnak, és jó taktikával választják ki a barbár falvakat, sokkal gyorsabban fognak fejlődni és erősödni!


  Nem utolsó sorban a szerver tulajdonságai:


  Négyszeres sebességű szerver, építés, kutatás, csapat toborzás és mozgás a megszokotthoz képest.


  Az erős/gyenge játékos védelem dupla pontnál már aktiválódik, nem a megszokott 10 szeresnél!


  Minden legyőzött város védelme 12 órán át tart, a pontoktól függetlenül, (a megszokott 75% szabállyal ellentétben)


  Kevesebb kukorica felhasználás a sétáltatásra


  12 óránként 5 barbár támadási lehetősége naponta (összesen 10 ingyen barbár támadás naponta)


  Az új NAKUMAL szerver október 16-án 17.00 kor tárja ki kapuit előttetek!


  Adjatok egy esélyt magatoknak és az új szervernek, meggyőződésünk, hogy nem fogtok csalódni !


  Várjuk véleményeteket és visszajelzésiteket


  Sok szerencsét és jó szórakozást kívánunk nektek :thumbsup: !


  A ti Tentlan csapatotok

  Bocs de most jutottam gép elé !
  Nem, nem számít. Viszont ha egyforma a kémkedésetek, és nagyon nagy sereged áll bent, nem biztos hogy be fog látni, lehet, hogy a sereged leveri őt !
  LEHET, mert ezt egy algoritmus szabályozza, aminek van sok tényezője....

  Szia !


  Kémkedés ellen csak ez tud megvédeni, ha neked magasabb a kémkedési szinted, és magasabb a tornyod szintje is, mint a kémkedőé.


  Hdede

  Kedves Ahau harcosok!


  Szükségetek van borostyánkőre a következő telepetekhez? Akkor jó hírünk van számotokra: ezen a hétvégén, szeptember 29 péntek 00:00 CET kezdődően október 01 hétfő 00:00 CET minden barbár faluban 50% eséllyel találhattok borostyánkövet! Erre a borostyánkőre a napi egy garantált követeken felül van esélyetek a barbár falvak támadásával !


  Jó játékot mindenkinek, ne hagyjátok ki az esélyeteket!


  A Ti Tentlan csapatotok

  Kedves Ahau harcosok!


  Ezen a hétvégén , szeptember 22 péntek 00:01-től szeptember 24
  vasárnap 23:59-ig a csapatmozgások fele annyi kukoricát vesznek igénybe mint a megszokott !


  Tehát, ha messzebbre akartatok a hétvégén eljutni, itt az idő !!!

  Természetesen ez csak ebben az időben indított csapatmozgásra vonatkozik.
  Az előzőleg indított csapatokat le kell állítania, és újra indítani ebben az idő intervallumban, hogy érvényes legyen az event ezekre is!


  Jó szórakozást nektek !!


  A Tentlan csapatotok

  Kedves Ahau harcosok !


  Ha most hétvégére terveztetek egy nagy támadást,akkor szerencsétek van, mert 2017 szeptember 15 péntek 00:01 perctől 2017 szeptember 17 vasárnap 23.59 percig a sérült csapatok automatikusan gyógyulnak a visszafelé úton, és nem kell időt és kakaót pazarolnotok az Itzamna templomban a gyógyításukra!


  Természetesen az az esemény nem tudja megváltoztatni a gyógyítható csapatok mennyiségét, csak az Itzamna templomban nem kell várnotok a gyógyításukra.


  A gyógyítható csapatok számát továbbra is a boltban vásárolható "Ahau" termékekkel tudjátok változtatni!  Ne hagyjátok ki ezt a remek alkalmat !


  Sok sikert és jó játékot kíván nektek a Tentlan csapatotok!

  Kedves Ahau harcosok!  Ismét új világ érkezik a Tentlan földjére! Készüljetek fel és jegyezzétek fel a dátumot :

  • Magyar: Yaxha (hu7): Szeptember 13-én szerdán, 17:00 CEST

  Élvezzétek a játékot és ha van kérdésetek, keressetek bennünket Ne feledjétek, elérhetőek vagyunk itt support@lionmoon.com , bármilyen kérésetek, kérdésetek vagy jelenteni valótok van. Az új szerver tulajdonságai megegyeznek az általatok kedvelt Copán szerverével !  Sok szerencsét nektek :thumbsup:
  A ti Tentlan csapatotok

  Kedves Ahau harcosok !


  Szükségetek van több harcosra ?
  Ez a hétvége éppen alkalmas idő lesz a csapatok megerősítésére, mert 2017 szeptember 08 péntek 00:01 perctől 2017 szeptember 10 vasárnap 23.59 percig a csapatok toborzási ideje lefeleződik!
  Ez csak ebben az időben indított csapat toborzásra érvényes, a már előzőleg megkezdett toborzásokat le kell állítani és újra kell indítani ebben az időintervallumban !


  Ne hagyjátok ki ezt a remek alkalmat !


  Sok sikert és jó játékot kíván nektek a Tentlan csapatotok!

  Kedves Ahau harcosok!


  Ezen a hétvégén , szeptember 01 péntek 00:01-től szeptember 03
  vasárnap 23:59-ig a minden épület építési ideje fele annyi időt vesz igénybe mint a megszokott !
  Természetesen ez csak ebben az időben indított építésekre vonatkozik.
  Az előzőleg indított építéseket le kell állítania, és újra indítani ebben az idő intervallumban, hogy érvényes legyen az event ezekre is!


  Jó szórakozást nektek !!


  A Tentlan csapatotok

  Kedves Ahau harcosok,


  Egy fontos változás érkezik a Tentlan játékba: Szeptember 12-én 23:59 - tól , a csapat ajándékozás/ átadás megszűnik mindenkinek A védelem és támadás támogatására továbbra isfennmarad a TAMBÓ , úgy, mint ahogy az az EDZNA szerveren működik ( és úgy,mint az EDZNA szerveren megmarad a saját városok közötti csapatmozgatás is !).
  Azemlített napon az összes nemzetiségű és nemzetközi szerveren egyszerrefog életbe lépni az új szabály.

  Figyelmeztetünk benneteket, hogy a megadott időpont előtt hajtsátok végre aszükséges előkészületeket! A megadott időpont után csapatokat átadni már nemfogtok tudni , például ha valaki 12 –én átküldi a csapatait a barátjának , akkorazokat 13-án már nem fogja tudni visszakapni !
  Továbbá a nem visszaadottcsapatok innentől kezdve pushingnak fognak számítani és ennek megfelelőkövetkeményekhez fog vezetni !
  Megértjük természetesen, hogy aváltozás nem tetszik mindenkinek, de véleményünk szerint a Tentlan számára hosszútávonbiztosan a legmegfelelőbb változás lesz bevezetve.
  Bízunk benne, hogy megtanuljátokszeretni ezt a változást , vagy legalábbis adtok egy esélyt ennek a változásnak a kipróbálásra !


  Saját részünkről továbbra isarra törekszünk, hogy a játékot minél jobbra fejlesszük!  A Tentlan csapatotok

  Kedves Ahau harcosok,


  Ezen a hétvégén új fajta esemény lesz augusztus18 péntek 00:00-tól, augusztus 20 vasárnap 00:00-ig.
  Ebben az időben az összes legyőzött SASHARCOS csatlakozik hozzátok ( úgy , mint az Amazonok és a Nahualok)!
  Ez az esemény nem érvényes a barbár falvakra !


  Jó játékot nektek, ne hagyjátok ki a lehetőséget !


  A Tentlan csapatotok

  HÍREK


  Kedves Ahau harcosok,


  Itt az idő az új egyesítésekre! Most úgy gondoltuk, hogy az új szerverek egyesítése nemzeteken belül a régebbi szerverekkel nem jó megoldás, ezért inkább a hasonló pontszámú és életkorú szervereket egyesítjük nemzetközi szinten! Nagyon jól tudjuk azt is, hogy ezt nem mindenki szeretné, de bízunk abban, hogy a megoldás eredményhez fog vezetni és a végeredmény tetszeni fog nektek is!


  A következő egyesítések várhatók:


  • Labna (Nemzetközi szerver): Augusztus 10. Csütörtök, 18:00 CEST: Magyar Calakmul (hu4) + Brazil Copán (br4) + Bolgár Сейбал (bgm1) + Cseh Mayapan (cz1) + Román Mayapan (ro1)
  • Izapa (Nemzetközi szerver): Augusztus 13. vasárnap, 18:00 CEST: Francia Yaxha (fr7) + Portugál Nakbe (pt4) + Cseh Uxmal (cz2) + Spanyol Iximche (es12) + Magyar Tikal (hu5)

  . A folyamat gyors lesz: a fent említett szerverek elérhetetlenek lesznek és szerencsésebb esetben az egyesítés után kb.2-óra elteltével (ha minden jól megy), az új, egyesített szerverek elérhetőek lesznek és mindenki játszhat a megszokott belépési adataival.


  A következő dolgokat vegyétek figyelembe:


  • EGY FELHASZNÁLÓ CSAK: A „multijátékosok” kiszűrése érdekében, illetve a szabályzat betartása érdekében egy felhasználó név alatt játszhattok csak tovább .Ha több szerveren játszotok,különböző név alatt, az egyesítés után CSAK egy felhasználó név alatt játszhattok tovább! A fennmaradó felhasználó neveket vakáció módba küldhetitek, vagy elajándékozhatjátok, vagy kérhetitek megszüntetésüket.

   (!) FIGYELEM Miután az egyesítés kész, semmiféle csapatküldés/anyagszállítás a megszüntetni kívánt felhasználó névről nem engedélyezett, a megtartani kíván felhasználó névre. Ez ugyanis ellenkezik a szabályokkal. Aki nem tartja be ezt a szabályt, multizásért kizárható lesz!
  • Ugyanazon email cím esetén: Ha te ugyanazon e-mail címmel regisztráltad magad, a legmagasabb pontszámú felhasználó lesz átkonvertálva a többi pedig elvész. Ahhoz, hogy meg tudd tartani az összes felhasználót, ki kell cserélni az e-mail címedet egy másikra, de tartsd észben azt is, az előző szabály érvényes itt is! Csak akkor tartsd meg az összes felhasználót, ha azt el akarod ajándékozni másnak! (MULTIZÁS szabálya)
  • Ugyanazon felhasználó név esetén: Ha véletlenül két különböző felhasználó ugyanazon néven regisztrált két különböző szerveren, (pl. Moctezuma és Moctezuma ), a nevek automatikusan átnevezésre kerülnek a nevek duplikálása elkerülése érdekében. Későbbiekben lehetőséged lesz ezt a nevet megváltoztatni, lásd lentebb (átmeneti időszak)
  • Az összes törzs megszüntetésre kerül: az egyesítés eredményeképpen a törzsek megszűnnek, és mindenkinek újra kell a törzseket megalakítania. A törzsi falak hírei, üzenetei elvesznek, tehát ha valami fontos dolgot tartalmaznak, kérjük, előre gondoskodjanak azok mentésére
  • Minden személyes üzenet elvész! A személyes üzenetei elvesznek, tehát ha valami fontos dolgot tartalmaz, kérjük, előre gondoskodjanak azok mentésére.
  • Minden város átmozgatásra kerül, véletlenszerű helyre, de közel a központhoz (500:500) gyakorlatilag mindenki egymáshoz közel kerül. Ha szükséges a városok átmozgatása a szerverek egyesítése után lehetősége lesz mindenkinek az átmeneti időszak ideje alatt.(lásd lentebb átmeneti időszak)
  • Az összes csapatmozgás le lesz állítva, ezért kérjük, hogy a csapataidat állítsd le az egyesítés idejére, természetesen, ha nem tudod ezt megtenni, nem kell izgulni, mert a csapataid nem vesznek el!
  • Átmeneti időszak

   Lesz egy átmeneti időszak 48 óra időtartamra az új szerveren, amely idő alatt:


  A támadások le lesznek tiltva, természetesen barbár támadások engedélyezve lesznek;

  • A Canek és Hunacel Pecsétek (lásd bolt) ingyenesek lesznek, tehát ez alatt az idő alatt ingyenesen tudtok nevet és törzs nevet változtatni
  • A Copan, Tikal és Itzmal Kódexek (lásd bolt) ingyenesek lesznek, tehát ez alatt az idő alatt ingyenesen tudtok mozgatni városokat, de figyeljetek a 12 órás kódex használati szabályokra

  Az egyesítés megkezdése pillanatában a régi szerverek elérhetetlenek lesznek az egyesítés végeztéig. Egy megerősítő e-mailt fogtok kapni, amikor a szerverek már elérhetőek lesznek, és tudtok azokon játszani.
  Ennyi !Sok szerencsét mindenkinek, és tegyétek fel kérdéseiteket, ha valamit nem érthető az összevonással kapcsolatban


  A Ti Tentlan Csapatotok

  Kedves Ahau harcosok!


  Ezen a hétvégén , július 28 péntek 00:01-től július 30 vasárnap 23:59-ig a minden épület építési ideje fele annyi időt vesz igénybe mint a megszokott !
  Természetesen ez csak ebben az időben indított építésekre vonatkozik.
  Az előzőleg indított építéseket le kell állítania, és újra indítani ebben az idő intervallumban, hogy érvényes legyen az event ezekre is!


  Jó szórakozást nektek !!


  A Tentlan csapatotok

  Üdv Ahau harcosok!


  Ha túl stresszesnek találjátok az új Tenochtitlan szervert vagy simán új tapasztalatot szeretnétek szerezni egy új relax Tentlan szerveren, akkor van egy ajánlatunk, ami tetszeni fog: kedden, július 18-án 17:00 CEST, egy új béke szerver indul Edzna néven!
  Itt vannak a tulajdonságai:

  • Négyszeres sebességű szerver, építés, kutatás, csapat toborzás és mozgás a megszokotthoz képest.
  • Az erős/gyenge játékos védelem dupla pontnál már aktiválódik, nem a megszokott 10 szeresnél!
  • Minden legyőzött város védelme 12 órán át tart, a pontoktól függetlenül, (a megszokott 75% szabállyal ellentétben)
  • 100% túlélés a vesztes csapatokra, és gyógyítási lehetőség az Itzamna Templomban minden esetben (ellentétben az eddigi 8-15% túlélési szinttel)
  • Csapatok küldése megszűnik, csak a saját tulajdonú városok között lehetséges,
  • csoportos támadás/védekezés csak a Tambóba küldött csapatokkal lehetséges úgy, mint eddig is.
  • Az épületek és nyersanyagok dupla pontszámot jelentenek az eddigi megszokott pontszámok helyett.

  Elsőre a békésebb Tentlan verzió lehet, hogy nem hangzik túl csábítónak, de kérünk benneteket, adjatok egy esélyt magatoknak is, úgy gondoljuk kellemesen meg lesztek lepődve!
  Ezek a változtatások egyelőre csak az Edzna szerverre vonatkoznak, várjuk a visszajelzéseiteket, és ha tetszik ez a Tentlan verzió, akkor biztosan kihatással lesz az egész Tentlan jövőjére nézve!
  Sok sikert mindenkinek és találkozunk az Edzna szerveren! Bármilyen kérdésetek, javaslatotok vagy egyéb van, jelezzétek felénk, itt vagyunk és hallgatunk a véleményetekre!  A ti Tentlan csapatotok

  Kedves Ahau harcosok!


  Szükségetek van borostyánkőre a következő telepetekhez? Akkor jó hírünk van számotokra: ezen a hétvégén, július 07 péntek 00:00 CET kezdődően július 10 hétfő 00:00 CET minden barbár faluban 50% eséllyel találhattok borostyánkövet! Erre a borostyánkőre a napi egy garantált követeken felül van esélyetek a barbár falvak támadásával !


  Jó játékot mindenkinek, ne hagyjátok ki az esélyeteket!


  A Ti Tentlan csapatotok