mısır yokluğundna farketmişsindir zaten bi süredir oyuna giriş yapmıyorum.oyun ilerledikçe sarmamaya başladı.madenleri elle toparlayıp tekrar üretme çok sıkıntılı olay.boşa uğraştıracak
Posts by l KRONOS l
-
-
-
keşke oyun içi sohbet kullanıldığı kadar forumda kullanılsa .s
-
bende mi bıraksam acaba genel sohbet olayı acayip sıkıntı.susturmama rağmen acayip mesaj yağıyo oraya bide açıp bakınca küfür hakaret dolu
-
barbar 4 de ne olduğunu sorsan söylerdik niye uğraştın ki
-
şuan takip ettiğim daradevill, game of ikilisi var sadece.bunlara ek olarak
how ı met
marco polo
vikings
last man on earth
bu dizileri de öneririm -
buralardayız
-
post kasma alanı şart bi tane
-
Forum kurallarında flood yasakmış
Art arda kısa yazılar veya içerik içeren veya geçerli konu ile alakasız mesajlar göndermek yasaktır (Diğer bir deyişle spam amaçlayan mesajlar).
bu başlıkta post kasma amacım vardı benim
sadece bu başlık için amaçsız,kısa,sadece emojilerden oluşan filan hertürlü mesaj atılması serbest olsun istiyorum
yöneticiler bu duruma nasıl bakar acaba
-
takip ettiğimiz dizileri veya güzel filmleri burdan paylaşalım arkadaşlar
-
klan içi sohbetin geliştirilmesi gerek.forumdaki gibi başlıklar olursa hoş olur.bizde muhabbet ederken savaş bölümü geyik bölümü vs.. herşey çorba olmadan oynarız oyunu
oyuncu şikayet sistemini bulamadım o nerde bilen varsa söyleyebilir mi.yoksa eklenmesi gerek
ayrıca genel sohbet bölümü aşırı kirlilik yaratıyo.susturmama rağmen.ona bi çözüm gerekli
son olarak madenlerin manuel toplanması bizim yağma yapmamızı engelliyo bu konu çok kötü -
Açılışa özel ilk gün bu başlıkta post atmak bedava
herkese iyi oyunlar -
sime ekle acım sendeki askerlere göre
-
amazonlara bak
başarılar arkadaşlar..