inatla hakaretlere devam ediyor. yok mu buna bi çözüm. oyun içindeki report butonları hala çalışmıyor.
https://prnt.sc/ifpg6n
Posts by myrit07
-
-
Küfürlere devam ediyor arkadaş
https://prnt.sc/ifb1o3 -
Linkte belirttiğim bir üzere rus bir arkadaş ana bacı sövme zahmetinde bulunmuş. Oyun içi raporlama çalışmadığı için buraya bildirmek durumunda kaldım.
Server : Nohmul
Hakaret eden : IRON MAIDEN
Hakaret edilen: myrit07 -
kimin ne olduğunu ne yaptığını herkez iyi biliyor. sizinle harcayacak kadar değersiz değil benim zamanım. boş işlerle uğraşamam. o yüzden ne düşünüyosan, ne yapıosan, ne söylüosan senin bileceğin iş. kendi yaşıtlarınla zaman geçirmeye çalış. çoluk çocuğa ayıracak zamanım yok benim. hadi bol şans tekrardan.
-
5-6k puan demek en az 2bin okçu demek, 2bin okçu demek 150tl demek. böle 5-10 onlineli bir oyuna 150tl yatıracak kişi anca sizin klandan çıkar düşüncesindeyim. bizdekilerin çoğu öğrenci 150tl yi oyuna yatıracak kadar düşüncesiz değiller. ama sen buna inandığın için seni takdir ediyorum. hayatında başarılar. bol şans dilerim.
-
Evet ilkokulda okuyorum ve şu "-de,-da" eklerini bir türlü öğrenemedim, yardımcı olur musun?
olurum bir ara özel ders verelim.
-
Yaklaşık 3500 birimlik ordumla beraber, içinde bulunduğumuz oyunun şartlarını hergün görerek, daha fazla devam etmenin anlamı olmadığını düşünüyorum. oyunu zaten oynayan 10 kişi kaldık. iyice saçma bir hal aldı. 2 ayrı grubun çarpışmasına döndü olay. ayrıca tavırlar çok çocuksu, çok gereksiz bi halde gerek forumda gerek chatte. buna daha fazla katlanmamak adına ve yeni bir oyuna başlamanın heyecanını barındırarak. 4.olarak bulunduğum oyundan ayrılıyorum. Kalanlara bol şans dilerim, kendi başınıza oynamaya devam edin. İyi oyunlar.
-
buna hakkaten yürekten inandıysan, sana bir alkış dostum. ya paranın değerinden haberin yok, yada oyunun dükkanından, yada ilkokulda okuyorsun bu matematik yokluğuna göre.
-
admin her işe tek başına baktığı için işler bu halde sanırım. tek kişilik dev kadro denemesi yapıyor.
-
-
birer birer temizlik iyidir.
-
Allah Allah gece gece iyi kıyım yapılmış eline koluna sağlık
arkadaş oyunu bırakmış sanırım. son görevimizi yapalım istedim -
-
üzdü!
-
-
-
-