Bu saat oldu ne mod var ne bişi. adam hala ana avrat soy sop sülale düz gidiyor. pehhh
Posts by aspenion
-
-
Aynen katılıyorum. ya da oyunculardan 1-2 sine sohbetten kısa süreli ban yetkisi falan versinler
-
Adam sabahtan beri yan açmış sövmeye devam ediyor.
açık adresini telefonunu vermeye başladı
aştı kendini
-
Selamlar,
Bugün ; ortalama 1 saat boyunca bir oyuncu ağıza alınmayacak küfürlerle sohbet kanalında ortalığı hakaretlere boğdu. 1 tane admin mod vs yoktu ortalıkta. ben bunu yazarken hala devam ediyor. Kurallar koyulmuş ama uygulayıcı olmayınca neye yarar.
-
Merhabalar,
Oyunda bazı arkadaşlarımızın süreli-süresiz ban cezası aldıklarını görüyoruz. cezaya itiraz sistemi mevcut mu?
ya da nasıl değerlendiriliyor? SS mi alınıyor? Örneğin :şikayet böyle gelse nasıl değerlendirilirdi? (Forumda mesaj arşivinden belki bulunur ama oyun içi sohbet penceresi konusunda bir arşiv var mıdır? )
Anlayışınız için Teşekkürler;
-
-
Kronos'a katılıyorum,
- Kaynak toplama sıkıntılı,
- Pop up bildirimleri çok zayıf kalmış,
- Gelişimlerin; stoktan, işlemden sonra düşmesi planlama hatalarına sebep oluyor.
- Barbarlar'a saldırı max sayısı 5 çok az
- Animasyonlar (ki aslında yoklar) yetersiz,
- Sohbet bölümü bölünmeli ( ki benim genelde kullandığım kısım geyik ve muhabbet kısmı, ama istemeden de olsa savaş bölümündeki arkadaşların yazdıklarını arada kaynatabiliyoruz.
- Arkadaş ekleme var mı ? yoksa gerekli, varsa yeri daha kolay bulunsun (ki ben bulamadım)
- Genel haritada kim dost kim düşman belli değil. kimsaldırılabilir kim saldırılamaz bölümde saldırmaya çalışana kadar anlaşılmıyor.
- Gelen saldırı - Giden saldırı kısmı zaten hiç yok gibi.
- Askerlerin saldırırkenki mısır maliyetleri gereksiz yüksek.
Şimdilik aklıma gelenler bunlar,
Herkese iyi oyunlarNot : Kendi halinde yaşayıp, bize saldırmayan kabilelere ; okçumuzla atlımızla Allah ne verdiyse saldırıp köylerini yağmalıyoruz ve sonra onlara Barbar mı diyoruz?