Olm dur oynayalım ya az daha ben hevesımı almadım tam
Posts by YurtsuzJohn
-
-
-
Geçmiş olsun
-
Bir de 3500 liralık pc aldığını ve oyunu bırakacağını söyleyenler var. En azından bırakıyorum diyip bıraktığın için bir yerde hakkını vermek lazım. Üç söylediğinizden biri tutuyor kötü oran değil
-
Enes az ötede oyna abim hadi :))
-
Komikmiş myrit07 kardeş
-
Para yatırmamızı gerektirecek bir ortam var mı sence? Bizi defalarca para yatırmakla itham ettiniz ama ben kendim bile şu ana kadar yalnızca 10TL yatırdıysam sanıyorum ki benim altımdakiler hiç yatırmadı bile. Ha rekabet olur bıraz zorlarsınız anlarım ama bu şekilde para yatırmakla suçlaman sadece "biz suçlandık,onları da suçlayalım" kafasından ibaret. Para değilse de arkadaş gerçekten oyunu bilmiyor. Günde 10k puan arttı, ben bu lafı söyledikten sonra da çığ gibi büyümeye devam etti yani bu rakam. Klandaki herkesten destek alıyorsa da bizi gündüz gündüz vurmayı düşünmüyor sanırım. Bu kadar göz göre göre ordu yığmak mı daha gerçekçi parayla vurulan ordusunu telafi etmesi mi diye düşününce ikincisi daha muhtemel geliyor. Dediğin gibiyse ben de size tentlan özel dersi vereyim
-
buna hakkaten yürekten inandıysan, sana bir alkış dostum. ya paranın değerinden haberin yok, yada oyunun dükkanından, yada ilkokulda okuyorsun bu matematik yokluğuna göre.
Evet ilkokulda okuyorum ve şu "-de,-da" eklerini bir türlü öğrenemedim, yardımcı olur musun?
-
Bence daha adil bir oyun için her oyuncuya haftalık veya aylık harcama kotası konmalı. Yoksa bir oyuncuyu vuruyoruz ertesi gün bir bakıyorum 5-6k puan artırmış. Bu adalet değil ben uğraşamam kimsenin parasını bitirmekle
Harcayacaksa harcasın oyuna da destek olsun bir yerde ama para vermeden oynayan adamların suçu ne? Enes lafım sana kimse üstüne alınmasın
-
Enes boş işlerle uğraşma casusluk yapana madalya vermıyorlar herkesın casusu var
Burası savaş raporları kısmı değil mi? Biliyorum casuslamak da senin için savaş raporu kadar heyecanlı bir şey olsa gerek ama burda bu tür amatör raporlar prim yapmıyor
-
"ifşa" adı altında paylaştığı raporlar için yalnızca casusunun olması gerektiğinden habersiz şekilde övünüyor işte fazla üstüne gitmeyelim. Enes kaç turkuaz aldın bu kıyımdan sonra
-
Eh bırakıyorsun madem biz seni tutmayalım
-
Bak arşivin tozlu sayfalarından bir şey çıkardım. Aaaa yok 2 gün önceydi tozlanmamıştır bile daha
-
Bizden başka kım vurabılecek onu söylüyorum. Anlayamamana şaşmamalı cok şey beklemıyorum senden
-
Kimi kime ifşa ediyon ki? Kendi arkadaşımızı mı vuralım
Acısını çıkarcaktın bak ne guzel ifşa da etmişsin çıkar hadi
-
Adam sabahtan beri yan açmış sövmeye devam ediyor.
açık adresini telefonunu vermeye başladı
aştı kendini
ADANALI-2 olarak geri döndü, kaldığı yerden devam eder çok yakında
-
Enescim alemsin canım hepimizi çok güldürdün :))
-
Ayyıldız vurucu timi iftiharla sunar
Enes'e yeniden yapılanmasında başarılar.
-
Sinirini alalamadı değişik şeyler deniyor
-
Arkadaş devamının geleceğinin sinyalini verdi zaten, hep ona saldırıyormuşum dıye cok kızgın