Tentlan pişmanlıktır oyunda çoook büyük destek ekibi sıkıntısı var siz siz olun bunlara para kazandırmayın artık özellikle kardavşanı şunlara para harcama artık
Posts by fraude23
-
-
Çokça oynadığın amatörlükten belli zaten üslubu güzel kardeşim
-
Hocam zaten bu tarz oyunlar sana göre değil bizde aynısını dedik en kısa zamanda bırakır diye
başarılar diğer oyunlarda
-
94 askeri iyileşmiş bari hızlı toparlanır
biz vurmayı planlıyorduk o kendi ayağı ile geldi tekrar yapılanmasında başarılar
-
Eline sağlık devamını bekliyorum ortak
-
Güzel bir kıyım olmuş elinize sağlık ortak
-
Saklama yerine asker maliyetleri düşse başında olmadığımızda bi yerlere göndersek 7 8 saatliğine daha garanti
-
Bunun için farklı önlemler alınabilir fakat şunu düşün enesunlu senin benim gibi oyuncular önde yer altı mağrası basıcak 22 23 seviye hangimiz hangimize saldırıcaz ya da oyuna bakmışım bakmamışım önemi kalırmı?Yer altı mağrasını bu şekilde yapmalarındansa barbar köylerine düzeltme gidilebilinir.Asker seviyeleri düşürülüp madenler artıralabilinir.
-
Böylece saatlerce kişi oyuna girmesede sorun olmaz bence yeraltı mağarası başlı başına saçmalık önerdiğin şeyler denge alt üst olur şahsi fikrim
-
Savunan arkadaşa geçmiş olsun KARDEŞLİK klanını avlamaya devam
-
Durmak yok aynen devam
-
Ganimet tamamen sürpriz oldu amaç kardeşlik klanına saldırmaktı sadece ama ganimette büyümemize yardımcı oluyor tabi ki
-
Savunan arkadaşa geçmiş olsun en kısa sürede toparlanması dileği ile
-
Son dakikalarda sanırım casus göndermemiş kötü olmuş ya
saldıran arkadaşa geçmiş olsun
-
-
Savaşın bir hikayesi var.Dün gece bu arkadaş benimle baya küfürlü konuştu cezasını kesmek istedim, umarım bundan sonra üslubuna dikkat eder.Geçmiş olsun diliyorum tekrardan toplanmasında bol şans diliyorum.
-
Lütfen bu konularda sarf edilen cümlelerin ardından artık bir ceza gelsin insanlar özel mesajları bırakmış genel sohbetten bile bunları yapıyorlar.Eğer müdahale edilmeyecekse biz kendimize daha temiz daha saygılı bir oyun bulalım.