Czyli... to nie gra normalna gdzie suport pomaga graczom tylko , że tak brzydko powiem... ktoś wymyślił grę TYLKO do nabijania własnego portfela... błędy gry nie są naprawiane, totalne "olewanie"... W innych grach wygląda to całkowicie inaczej.... Tutaj jak sądzę nawet multikonta są dozwolone i nikt tego nie sprawdza.
Smutne...
Posts by Rogowski
-
-
SUPPORT... udawadniacie, że nawet pisanie do Was bezpośrednio , że gra umarła.... BRAK odpowiedzi na maile...., brak jakiegokolwiek zainteresowania w tej grze... błędy są za błędami i nawet nie chcecie myśleć o ich naprawie.... ładnie... to po co tą grą zachęcać ludzi na internecie do grania w nią???? Gram w gry internetowe 20 lat ale takiego "olewania" graczy ze strony suportu jeszcze nigdy nie spotkałem się...
SUPPORT CZY WY ŻYJECIE NA SRWERZE POLSKIM????? KOlega nawet pisął do was bo nie akceptowało mu płacenie z SMS... i?????
Moi drodzy gracze.... szykujcie się wieć na ZERO odzewu od Supportu bo jego chyba na serwerze Polskim w ogóle nie ma... a błędy..... będą was atakowały osoby mające x4...x5 pkt tys punktów. Jak i mnie w tej chwili... jak mam się obronić przed gościem co ma prawie 3 mln pkt a ja tylko 700K... WY MACIE NAJPEWNIEJ TO SAMO. -
Niestety.... u mnie w tambo nie ma ani jednej jednostki silniejszego gracza niż ja.
Moi drodzy... patrzycie na ilość osób zalogowanych na czacie?
Zacząłem grać 3-go marca było wtedy po 550 osób na czacie... teraz jak patrze tylko jednorazowo jest 140 osób.... Serwer umiera....A jak ja mam bronić się przed atakami osoby z 2 mln pkt jak sam mam 400 tys to dziękuje za grę. Lepiej mi ją szybko zakończyć - chociaż bardzo mnie zainteresowała i w niecałe półtora miesiąca nabiło mi 400 tys pkt.... ALe przy takich anomaliach gdzie w zasadach gry jest wyraźnie napisane o stosunku w atakach 2/50%. Zauważyłem, że ten punkt już od dawna nie działa. TA osoba z 2 mln pkt wczoraj zaatakowała nawet osobę z plemienia co ma 158tys pkt.... Nie sądzicie, że to jest "chore'?
Liczę na to, że suport czyta forum i udzieli tu informacji o co tu chodzi. Standartowa zasada 24h na udzielenie odpowiedzi macie.
Sprawdźmy czy ktoś to czyta "z góry". Aż jestem ciekawy wypowiedzi, czy to standard w grze jest czy błąd?... a jeżeli błąd to co można za ten błąd odzyskać z straconych surek -
-
Chciałbym napisać do supporu skargę na błędy gry z pominięciem pisania tego na forum. ale nie akceptuje mi możliwości wysłąnia do Was wiadomości. . Pisze mi gdy próbuje wysłać, że nie jestem prawidłowo zarejestrowany... Może tak ułatwilibyście kontakt bezpośredni z suportem ? Najchętniej odpowiedź chciałbym otrzymać na pw w grze. Bo na Fotum mało zaglądam i ciężko jest znaleźć wątek który chciałoby się.