9 VE 8 ARASINDA FAZLA FARK YOKMUS :d
Posts by TheWoRD
-
-
başaralarının devamını beklıyoruz heycanla ızlıyoruz
-
10tane holcan mızraklıyolasan jaguar hıc olmez
-
tebrıkler benım zamanımda hep cambaza kaçirdigindan yakalayamamıstım aynı puanda olmamıza ragmen korkudan kaçarlardı
-
superolmuş
bu arada tekrar tebrikler hatirlatiyim cambaz sanada oyunda multi yasakoldugu kadar aynı klandan aynıkısıye bilerek anlaşmalı olarak saldırı yapmakta aynı anda ysak
ve asker yollayıp veya kısıler kendılerınde asker brakmayıp baskasına hergun yollayıpkaçtiklarındada haksızkazanç oluyor
yanı kurallardan bahsederken kurallara önceuyun derim ve multi hesapise gereken yapilir banada multi dedınız zamanında bas edemedınız 12kısı 2 kişi ile çokguluyordum eger hastaneye yatmasam sız hala 12kısı benle basedemiyor durumda ıdınız
1.2.Çoklu Hesap ve Haksız Kazanç
Aynı sunucuda birden fazla hesaba sahip olmak ve / veya birden çok hesap ile oynamak yasaktır ("Çoklu Hesap Kullanımı"). Aynı sunucuda birden fazla hesapla oynayan oyuncuların, tüm hesapları engellenecektir. Aynı uygulama, farklı hesapları geliştirmek için kullanılan hesaplar için de geçerlidir("Haksız Kazanç"). Haksız kazanç sağlayan ve sağlatan hesaplar birlikte kapatılacaktır. Oyuncuların bu gibi durumlarda (bir hesap diğerine avantaj sağlamak için kullanıldığında) Tentlan Destek Takımına bildirmesi gerekir. Haksız kazanç sağlama girişiminde bulunan oyuncu, herhangi bir itiraz hakkı tanınmadan, kalıcı olarak engellenmeyi göze almalıdır.
6.1.Oyuncular oyun içi mesajı, sohbeti ve forumu kullanırken 5. maddede belirtilen yasakları içeren oyun kurallarına aykırı davranmamaya ya da spam veya rahatsız edici içerik göndermemeye dikkat etmelidir. Aksi takdirde olayın ciddiyetine bağlı olarak belirli yaptırımlar uygulanacaktır. Bir mesajın açık bir suç unsuru içermeden de saldırgan olabileceğini unutmayın; böyle durumlarda Destek Takımı her özel durumu göz önüne alarak karar verecektir. -
bence super savaş tebrikler ama bukişiye multidiyen karşicıkanda 12-15kişimultilerdende asker basılıp alan saldiri yapan
kişi garıbıme gıdende bu normalde ıkısıde yasak multi ve multiden asker alıp savasan
-
aaa sesi solugu kesilmişnefes alamiyor galiba
-
rahmetli eskıden buralara yazarıdı çayirlık ıken bayır ıken agaclık ıken verdıgı paraya ayzık oldu adam 1000-2000 tl harcadı
ne guldum ılk gunde dedım halbuki ama suan ki durum daha ıyı en azından aklı basındakısıolucak srver bırlesırse
-
ben orda burdakı kadar emek harcasam suan 20m olmustum 2 aydır puanımı artirmiyorum
-
işallahhhhhhhhh amin
-
tamam
-
iiişallah hepsi banlanır
-
-
yooo tum şartla aynı tek ana sehırde jaguar tapinagı 21 dıgerınde 23 ama 23 olan dah a gec ve pahalı 21olan daha ucuz
-
gordum
-
-
banlamıs cogunu:D
-
-
-
Tesekurler.....