bukonuda herkez şikayetçi ( özelıklede ben ) ama malesefoyun kurucuları ve yoneticilerimızoyunda mulunmuyolar bu arala
Posts by TheWoRD
-
-
yok nahual lar geldiginde askerinezaman dönecegi nereye gittigi kaç dakıkası oldugu gibibigilerde geldiginde okişiaskeride kaçirsaşansı kalmyacak ona görestrateji yaparsa asker asla kaçiramaz buda oynun bir stratejı kaynaklıolmasının sebebi amadediginde dogru köyyıkma veya buyuk etkı brakılsa guzel olurdu en azından şehir farkı olmayanlarda bu özelık olsa meselaşehirmerkezlerinın seviyesi aynı olanlara veya farkının 1-2 olanlarasaldirildiginda duvar gibionundaseviyesinın dusmesi mantıklı olurdu nufus yuzunden askeruretemzşehır merkezinı uretmesi gerekırmısırı yetiştiremediginden hızlı azalır
-
evet senden başkakimseokumadigi belli olmuş ama çaktima oyunda oaskerin savaşçinin isminidogru okuyan demekkı bırsne bır ben varmışız
-
1. serverda yanı mayapan da etkinlık snucu barbarlarasaldirdiginda kazandıgın kırıstaller ile kazandın yaptin çıktı yakında s2 dede aynı durum olucaktır çok guzel özellıklerı var ve çokişe yariyolar mesela casus gibionu yoladıgında o oyuncunun aktardigikargomıktarinereye aktardigi kaç dakıkası oldugu gibi özelıkleriogreniyorsun ve kaç askeri kaçirdigi gibi
-
acıkcası baksalar yonetcılerıyı olacak ama dıger srverda bıle bunun gıbı en az10000 ssalındı atildi hala bişi denılmedi
-
iyikaynak vermiş
-
ekran resmını deıldedigerinikessen daha ıyı olurdu birşey anlaşilmiyor
-
dedim ama demi:D herkez 100k ya kadar gelışse sonra saldırs superolurdu
-
-
BUNLAR EN DUŞUK ASKERİ BİLGİLER SADECE DİKKAT İLE BAKINIZ LUTFEN
-
PAYLAŞİMİ YAPTİM BARBAR KÖYLERİ İLGİLİ KONUDA ORDAN BAKABİLİRSİN ASKER SAYİSİ KÖY BİLGİLERİ VE SALDİRİ TAVSİYELERİ
-
YOK OYUNA GİRMİYORKI AMA S1DEKİ KOYUNDA ATLANT BİLE VAR :d
-
BARBARLARA SALDİRİ TAVSİYELERİ (MINUMUN SEVİYELER)
BARBAR 1 =
15 HOLCAN MIZRAKLI SUVARİ
BARBAR 2 =
170 HOLCAN MIZRAKLI SUVARİ
BARBAR 3 =
170 HOLCAN OKÇU
BARBAR 4 =
1700 HOLCAN OKCU
5 HOLCAN MİZRAKLI ( HOLCAN MIZRAKLILAR KESIN ÖLUYOR )
BARBAR 5 =
5000 HOLCAN OKÇU
5000 ATLANT AVCI
10 HOLCAN MIZRAKLI( HOLCAN MIZRAKLILAR KESIN ÖLUYOR )
BARBAR 6 =
100 ATLANT
500 JAGUAR SAVAŞÇİ
3000 KARTAL SAVAŞÇI
6000 ATLANT AVCI
6000 HOLCAN OKÇU
100 HOLCAN MIZRAKLI ( HOLCAN MIZRAKLILAR KESIN ÖLUYOR )
BARBAR 7 =
20 EK CHUAH
500 ATLANT
3000 JAGUAR SAVAŞÇI
8000 KARTAL SAVAŞÇI
100 HOLÇAN OKÇU( HOLÇAN OKÇULAR KESİN ÖLÜYOR )
BARBAR 8 =
60 EK CHUAH
600 ATLANT
6000 JAGUAR SAVAŞÇI
10,000 KARTAL SAVAŞÇI
100 ATLANT AVCI( ATLANT AVCILAR KESİN ÖLÜYOR )BARBAR 9 =
BİLGİLERİNİ ÇOK YAKINDA PAYLAŞACAM SIZINLE
NOT: BUTUN BARBAR GOREVLERİNİ YAPARKEN MUMKUN OLDUKÇA ŞANS FAKTORU ÖNEMLİDİR BUYUZDEN DİKİLİ TAŞ YUKSELTİP MEVSİMİ YAZ YAPARSANIZ ÖLU SAYINIZ AZALACAKTIR BU BUTUN VERİLER EN AZ MIKTARİ GÖZ ONUNE ALINARAK VE MEVSIM YAZ OLMASI GÖZ ÖNUNE ALINARAK HESAPLANMIŞTIR -
-
-
-
-
-
-