Posts by TheWoRD
-
-
-
saldirdigin koye onceden saldirilmiş veya 3. saldiri almişsa yok olur genelde 3te yok oluyor ama 2de iken 1-2saat sonra ilk saldirida ise 8saat sorna yok olur oyuzden ardi ardina yapmalısın ve 1. sladiri olmasına dikkat etmelsin
-
bunlari az sonra paylaşacagim ordna bakabilirsin
-
oyunun zorluguda o zaten mesela casusluk 33 için 9,700,000 kakao istiyor %2 lik artişla fazla artmaması laızm ama 34 için 13,200,000 kakao istiyor biraz tuhaf
-
hemen yardımcı olalım diyecemde admini bende 4 gözle beklıyorum
-
o herkezde oyle oyun adıl olsun diye bir nevi aslında yanı ıster hakının 5ınıde sabah erken kulan ıster aksam ıster gece 3ten once herkezde aynı dakıkada degişiyor sıfırlanıyor
-
sanırım sende braktın
guzeldi eski gunler
-
hey gidi gençlik hey ne zamanlardi
şimdide aynısı oluyor bakalım sonuc aynımı olucak
-
hayırlı olsun klanınız
-
- yeni şehir nasıl kurabilirim ?
- yeni şehir sadece ambertaşi ve gerekli şartlari yerine getirip Quetzal Sarayı kurarak elde edebilirsin ve her bu sarayı artırdıgında yenı bir saray kurabılırsın (not: sadece Quetzal Sarayı nın seviyesi artikça şehir sayisi artar her koye kurarak yeni şehirler elde edemessiniz
- Maksimum kaç tane kurabilirim
- şuanlık sayi sınırı yok ama her seviyede istedigi amber taşi mıktari artigi için giderek zorlaşiyor mesela 7. saray seviyesi için 50+ amber taşi istiyor buda biraz zorluk gerektiriyor
- kurarken nelere özen göstermeliyim ?
- kurarken yanında 1 göçmen ve 9 polom yolayıp ve bunlara kalker ve obsidiyen agirliiklı yuk koyarsan senın avantajına olucaktır özen gosterecegin şey ise sana yakın olursa cabuk gelişir uzak olursa senın ielrde işine yarar tercih senın yanı
- kurduğum şehri yıkabilir miyim ?
- yıkarsan kaynaklarin boşa gider sadece yıkıp baska yere taşima gibi bir secenegin yok malesef .
- Yada yıkmadan bir yere taşıyabilir miyim ?
- taşima işlemi sadece turkuaz ile yapiliyor buda senın yararına olabilir aslinda oldugu gibi taşina bildigin için veya bunu bir stratejı oalrakt ayapabilirsin
-
YANI SIMILATORDEN BAKINCADA 1 EK CHUA ÇOK ŞEY SANIYON AMA ORDA BİLE ÇOK PASİF
-
VALLA BIZDE OYUNDA SAVAŞARAK OGRENDIK MESELA BARBAR 5 E 100 JAGUAR YETİYOR AMA 1000 JAGUAR 10,000 OKCUYA BEDEL OLAMİYOR AMA 10,000 OKCUDA AYNI GOREVİ YAPİYOR ANCA
-
ADMIN BİLE SİTEYE BAKMİYORKEN FIKIRDE KALIR BENCEDE
-
super fikir keşke olsa bir anda gelince gerekmeyen şimdilık ozelıgı açmiş oluyoruz
-
geri gelmiyor ama artık 2. koyundede jaguar basabilirsin mesela diger serverda butun koylerimde querst sarayi 2de ana koyde 6 da ve hepsinde jaguar atlant basabiliyorum atlant avci deil atlant
-
bende oyle dusunmustum ama her askerin ayri gorevi var mesela amazon askerleri arkadaki şaman ve kupileri ve polomlari ölduruyor kartallar ise amazon ve şamanlari sonrada jaguarlari jaguarlar ise ek chua ve arkadaki atlant avcilari mesela ben diger serverda 300 jaguar 20 atlant 2 ekcuha ile barbar 6ya girebiliyom asker kayıpsız oluyor ama diger bir yandan 10,000 okcu 10,000 atlant avci ile girsem yenemiyorum
oyundakı ileri seviye askerler ileri seviyelerde işe yariyor kısaca
-
oyunun aslında bir anlamda zevki orda mesela ek chua yi açana kadar maliyetini gormeemiştik veya draw sarayını dedigin olmasi biraz imkansız olur cunku bu oyun trde yenı ama normalde çok eskı bir oyun
-
EN GUZELİYİ YAPARSİN İŞALLAH GÖRÜRLER
-
NEKADAR YAZSAKTA BOŞ SANIRIM ÇUNKU ADMİN UYUYOR