Posts by TheWoRD
-
-
ADMİN GALİBA ÖLDÜ
-
BENDE EN AZ 20 SS YOLLADIM BAKMIYOLAR BOŞA UGRAŞMA ADMİN TATILDE SANIRIM VE BUYUZDEN EN AZ 50-60OYUNCU OYUNU BRAKTI GİTTİ
-
keşke yazdıgn gibi olsa cevap verseler ama admin yok
sanırım o tatılde
-
bende yazdım yolladım ama
admin yok ve buyuzdende çogu oyuncu oyunu brakti
-
bendede aynısı olmustu ondan hatirladim hatta birinci koyde jaguar tapınagım 23 digerlerinde 15 ıken 1. koy daha geç asker uretiyordu mevsimi aynı mevsime tekrar basarsanda duzeliyor
-
-
abi hepsinde mevsım aynımı
-
ADMIN TATILDE OYUZDEN OYUNDA HERŞEY SERBEST :d
-
-
bu şimdilık olan aradakı mıktar ilerde artacak mesela şoyle diyim sana İLERDE ARAŞTİRMALAR SAYESİNDE SUREDE ARTİCAK ARADAKI MIKTARDA MESELA BAK SU AN 9 DAKIKADA 2339 54 DAKIKADA = 14034 EDER AMA NORMALDE 54 DAKIKADA 13158 <<<
-
zaten parali asker var
para veriyon askeri aliyon
-
işallah okursunuz bu yazdiklarimi
-
herşey yavaş yavaş yoluna girer ben ilk metin2 oynadıgımdada sadee 1admın vardi oda daha pc kulanmasini bile bilmiyordu
ama oyun bak suan nerelerde bunun gibi binelrce oyun var veya rappelz ilk oynadım adam sevgilisi ile admıncilik oynuyordu
sevgilisi ayrilinca oyunu 2hafta kapatti sonra açti
çok garip çok veya wolfteam ekibi çok guzel gorunuyordu ama o kufurleri hiç unutmam çok yaraticilardi kufurlerde oyuncular ve kişiler çogalsın die hiçbişi denilmedi veya şuan en ragbet goren LoL oynadıgımda oyun içinde oyle kufurler ediliyorduki hatta hala ediliyor wideoya bile çekiyolar utanmadan ve kımse bişi demiyor bence onlara kıyasla burası mukemmel bir oyun
-
OYUNDA Alchera [-TR-] Brigadoon koyune saldirmayı düşünüyorum sizce ban sebebimi
kurallara baktim oyle işi yok ama bu konu ile ilgili
-
CM LIK ŞART
bencede ama oyun durgunlaşti az kişi giriyor artık
-
bu arkadaş ne demişti
bişiler demişti ama unuttum
-
-
deneme yanılma ille ogrenebilirsin gozcu kulesi yukseltirsen casuslari gorebilmen mumkun veya gelen birligi casuslugu yukseltirsen casuslarin daha detayli yakalanmadan gorebiliyorlar rakibi
-
esrarkesbaba çok uzaksın az yakına taşin beni yorma