tebrikler :))
Posts by kemal
-
-
ooo cevat hayırlı olsun :DD
-
online oyunların amacı online süresini mümkün olduğunca uzun tutmaktır yani böyle bir uygulama oyunu amacının dışına çıkarır kanaatindeyim zaten yeni başlıyan oyuncular için sıkıntılı bir sürece sebeb olur ambar seviyeleri yeterli olmaz üretimi toplamak için sürekli depo basmak zorunda kalırlar buda diğer oyuncuların iştahını kabartır ne kadar çok maden o kadar çok saldırı demek
-
savaş raporları bölümüne koyman gerekiyor
-
tebrikler arkadaslar emeğinize saglık güzel savaş olmuş ama yanlış yere koymuşsun cengizhan :))
-
türkiyenin yeni yaz saati uygulamasından kaynaklanıyor normalde 1 saat geri yani
-
tebrikler hakan abi jaguarlar nufus patlaması yapmış maşallah :DD
-
-
yavv he hee bize zavallı diyen ******* bak tek yapabildiğin 50 lira muhabbeti **** hadi git kumda oyna sen kendini acıklamamanın sebebi neyin korkusu acaba
-
yavv he hee bize zavallı diyen dangalağa bak tek yapabildiğin 50 lira muhabbeti a.k. eziği hadi git kumda oyna sen
-
baya zoruna gitmiş anlaşılan senin hesap numarası verde sadaka nıyetıne yollayayım sanada insanlık gör bizden
-
kendini buraya böyle paylaşımlar yaparak ezikleme 50 lıra nedır la sefılmısın sen
bu kadar büyütüyorsun
-
yokmu 50 liran sende bas ezik onlıne iken asker kacıramıyorsun maden kacıramıyorsun şurayada bir nokta koyalım 20 oyuncunun oldugu yer bırılerının emeklerıyle hazırlamıs saygı gosterıp katkıda bulunmak gerek yapım bu dogamda bedavacılık yok senin gibi
-
-
-
Sırada kim var acaba hakan abi :))
-
-
nahualle degil bana saldiriyordu. surekli casusluyordu askeri gelirken bende 1sn Kala destekle dagitmistim. oyunda degilmisim gibi birkac kez olduktan sonra altta yaziyordu oflum oyundamisin diye asker gondermeye cekiniyordu.foruma atmadim bnmkide nahualsiz
şimdi mehmet namı değer oflu kardeşim senin yaptığın savaşın adı kilit olmaz çünki 2 ihtimalli bir savaştır sana saldıran düşmanının askeri 1-2 saniye kala geri cekme şansı vardır ve senin bütün emeğin boşa gider burda paylaşılan savaşta ise saldırılan kişinin hamle hakkı yoktur onlıne bıle olsa bu yüzden adı kilittir saygılar
-
Hakan abi eline sağlık :DD jaguarlar amma uzun menzilliymiş abi nasıl yakıt dayanıyor hayret :DD
-