Witam.
Jestem tu od 3 dni wiec wybaczcie jesli czegos nie doczytalem lub czegos nie wiem.
1: Ktos wspomnial o forum Plemiennym
Mysle, ze powinien wygladac jak czat ogolny, bedzie lepiej widoczny, szczegolnie w dalszej fazie gry gdzie bedzie potrzeba wylaniania najbardziej istotnich postow.
Zakladka "czlonkowie" wedlug mnie powinna byc hronologicznie i wedlug mnie najlepsza opcja jest wedlug punktow i rankingu ( wladze plemienia widz kto sie jak rozwija )
2: Mapa
Chyba jest za duza wciskajac ja widze 1 wioche dookola siebie na lapku 15 cali... to troche malo... No ewentualnie mini mapa
z wyszczegolnionymi osobno graczmi i barbarkami
3: Farmienie/Rynek
To mnie troche wkurza ( byc moze dlatego, ze obecnie mam duzo czasu ).
Limit farmienia, troche stopuje rozwoj... wiem ze mozna dokupic za turkusy, a jak sie skoncza mozna je dokupic za realna kase...
( no tak, Admini tez musza zarabiac )... ale jest to wkurzajace, chociaz wiem ze to w jakims sensie blokada i + dla graczy ktorzy nie maja tyle czasu i wyrownywanie sil.
Co do rynku podobnie. Za handlarza trzeba placic... Czy nie lepiej wgrac cos aby byla dostepna wymiana miedzy graczami, bo obecna opcja tez ze tak powiem blokuje rozwoj.
4: Surowce
Szkoda, ze same sie nie produkuja, ale ok idzie przezyc kazdy ma tak samo. Wiec moze w zastepstwie poza tymi dodatkami z loterii dodacie jakis bonus na przyspieszenie ( np: do poludnia 20% wiecej ).
5: Ranking ogolny.
Dobrze by bylo wprowadzic opcje szukaj po nicku... lub/albo klikajac na nick osoby na czacie aby sie wyswietlal.
Narazie tyle, poki co mnie sie podoba. Jesli chodzi o zmiany sugerowalem sie porownaniem do Plemion w ktore gralem kilka lat.