Posts by Pantera

Ja mogę pomóc adminowi jeśli dostanę do tego narzędzia.
    Nie widzę problemu aby coś takiego robić za część smsów jakie będą przychodzić z profitów z gry, jeśli wszystko działa legalnie mogę się nawet podpiąć pod tą działalność.
    Uważam, że gra jest nieźle pomyślana brakuje faktycznie paru rzeczy, rozumiem admina, ale jest to jednak zajęcie zarobkowe.

Nie tylko ja ale jeszcze kilku użytkowników wspominało że nie otrzymują odpowiedzi od supportu. Sprawdźcie czy działa.

Gra ma odzwierciedlać realne życie więc można:
    1. Wprowadzić oprócz rynku rządzącego się zasadami gry rynek graczy na którym ceny dyktowałby popyt i podaż na którym do zaoferowania było by wszystko od jednostek poprzez wszystkie surowce z konkretną lokalizacja - cza transportu - brak w mieście itp.
    2. Nie zamieszkałe miasta - jeśli gracz nie gra dłuższy czas czemu miasto ma stać puste - zorganizować mu obronę w stylu barbarzyńskich wiosek - na odpowiednim do rozwoju miasta poziomie - jak było w realnym życiu po pokonaniu jej można by było takie miasto zamieszkać.
    3. Czat pomiędzy członkami plemienia - a nie tylko słup ogłoszeniowy.
    4. Wprowadzić funkcje członków i możliwość edytowania ich wraz z uprawnieniami.
    5. Wprowadzić podatki / daniny - klan decyduje czy i jakiej wielkości one są.
    6. Możliwość zniszczenia swojego miasta gdy rezygnuje się z gry.