sziasztok
Én ugyan kezdő vagyok,de vitára bocsájtanék egy ötletet
Én egy közösen megállapított szint alatt kivenném a limitet a barbár faluk támadása legyen korlátlan.
És megszüntetném a korlátot , azaz ha elég egységed van akár egy támadással is kiüríthetsz egy falut
A barbár faluk amíg el nem tűnnek a támadás után termeljenek újra nyersanyagot és katonát is
így a kezdő játékosok számára lehetőséget biztosítanánk arra hogy játszhassanak a játékkal, ne csak építsenek addig amíg valakit le tudnak győzni maguk körül.
A barbár faluk akiket megtámadtunk támadjanak vissza néha hogy izgalmasabb legyen a játék
2.
FAL Építés
szerintem a falak védelmi értéke nem korhű
Abban a korban a Falak valós védelmet jelentettek az ott élők számára, nem véletlen, hogy a kereskedelem a kultúra a, a fejlődés a falakkal körülvett városokban indult meg.
a falak védelmi értékét jelentősen megemelném.
ezzel párhuzamosan megváltoztatnám a harcrendszert, és egy várost akkor lehet kifosztani, ha a fal le van rombolva
azaz
minden támadás először a falat rombolná , a védő seregek mindaddig pusztítanák az ellenséget amíg a fal szintje 0-ra nem csökken
utána csata.
Természetesen ezzel párhuzamosan meg kell hogy jelenjen egy új egység a játékban a faltörő kos
kérdés
egy kezdő játékos mit tud csinálni itt?
körülötte mindenki erősebb
barbár falut csak 5 alkalommal támadhat
hiába küldök nagy sereget ,a barbár faluban a földalatti barlang szintje minimális mégis egy 3. szintű faluból maximum 6k nyersi hozható el.
ha már meg tudok támadni egy 3. szintű barbár falut akkor mi az a 6K nyersi? semmi
3
olvasgattam a hozzászólásokat és nagyon jó ötletnek tartom a versenyek bevezetését
azaz külömböző eredmények elérése esetén
rabolt nyersanyag
megölt ellenséges egység
kifosztott faluk száma szintenként
rangokat adományoznék és némelyik együtt járna azzal, hogy pl. lobogók jelennek meg a vár ikonon a Térkép módban
első körben ennyi.
Kartalus