Játékosbarát verzió

• sziasztok
    Én ugyan kezdő vagyok,de vitára bocsájtanék egy ötletet
    Én egy közösen megállapított szint alatt kivenném a limitet a barbár faluk támadása legyen korlátlan.
    És megszüntetném a korlátot , azaz ha elég egységed van akár egy támadással is kiüríthetsz egy falut

A barbár faluk amíg el nem tűnnek a támadás után termeljenek újra nyersanyagot és katonát is
    így a kezdő játékosok számára lehetőséget biztosítanánk arra hogy játszhassanak a játékkal, ne csak építsenek addig amíg valakit le tudnak győzni maguk körül.

A barbár faluk akiket megtámadtunk támadjanak vissza néha hogy izgalmasabb legyen a játék

2.
    FAL Építés

szerintem a falak védelmi értéke nem korhű
    Abban a korban a Falak valós védelmet jelentettek az ott élők számára, nem véletlen, hogy a kereskedelem a kultúra a, a fejlődés a falakkal körülvett városokban indult meg.

a falak védelmi értékét jelentősen megemelném.
    ezzel párhuzamosan megváltoztatnám a harcrendszert, és egy várost akkor lehet kifosztani, ha a fal le van rombolva
    azaz

minden támadás először a falat rombolná , a védő seregek mindaddig pusztítanák az ellenséget amíg a fal szintje 0-ra nem csökken
    utána csata.

Természetesen ezzel párhuzamosan meg kell hogy jelenjen egy új egység a játékban a faltörő kos

kérdés
    egy kezdő játékos mit tud csinálni itt?
    körülötte mindenki erősebb
    barbár falut csak 5 alkalommal támadhat
    hiába küldök nagy sereget ,a barbár faluban a földalatti barlang szintje minimális mégis egy 3. szintű faluból maximum 6k nyersi hozható el.
    ha már meg tudok támadni egy 3. szintű barbár falut akkor mi az a 6K nyersi? semmi

3
    olvasgattam a hozzászólásokat és nagyon jó ötletnek tartom a versenyek bevezetését
    azaz külömböző eredmények elérése esetén
    rabolt nyersanyag
    megölt ellenséges egység
    kifosztott faluk száma szintenként

rangokat adományoznék és némelyik együtt járna azzal, hogy pl. lobogók jelennek meg a vár ikonon a Térkép módban

első körben ennyi.

Kartalus

• Szia!

Ez így szép és jó, de véletlenül nem egy másik böngészős játékból (mondjuk a travianból) vetted ezeket az ötleteket, vagy az Ogame-ből? Azzal amit mondasz csak annyi változna hogy ez a játék is ugyanolyanná válna mint a többi. Ez nem Travian! A Tentlan szerkesztőség még kreatívan egy új rendszert talált ki, te pedig ezzel azt mondod hogy változzon Klánháborúvá. Ott is lehet játszani, de ezek az aztékok és egy másik játék. Ha az kellene, a KH-val játszanék s nem ezzel.

Némi újítás valóban ráférne a játékra, de nem olyanok amik elvennék az egyediségét.

"Halld Ősi Bölcsességemet" :

Szeretem a répát nyusz-nyusz ^^ !