Támogatás

 • Sziasztok,


  Jelenleg ez a rendszer nincs kiforrva rendesen, illetve szabályozva.
  Egyrészt nincs semmi konkrét szabály, hogy összedobott sereggel, hányszor lehet támadni vagy csak védekezni lehet vele. Az átadott sereg feletti teljes kontroll elvesztéséről ne is beszéljünk.


  A támogatást mindenképp visszahívhatónak kellene tenni a tulajdonos felé, egyrészt mi van ha a másik fél nem ér rá, elmegy a net, stb. És ha 20 ember egységei figyelnek nála, akkor kihal a törzs, mert nem elérhető véletlenül aki irányítja, meg a saját seregünket alap, hogy bármitől függetlenül vissza tudjuk hívni, a bizalomról nem is beszélve, hogy lenyúlja vki a seregünket. Szabizni meg nem lehetne kint lévő sereggel ez lenne a másik amit bevezetnék elkerülve a visszaéléseket. Illetve a sereg összerakós támadást sem érzem túl fairnek, védekezésnél teljesen okés, főleg a kisebbek védelmében, de támadásban azért brutálisan túl nagy előnyt jelentene. Maximum ha lenne olyan event vagy lehetőség ahol a totál seregek csapnának össze törzs szinten, nem pedig ezt egyénileg felhasználva.

 • Amúgy meg csak két hivatkozás az első a játék szabályzatából:


  § 2. Hiba kihasználása A hibák kihasználása szigorúan tiltott. Minden játékosnak azonnal jelentenie kell a hibákat a Support csapatnak. A hibákat kihasználó és ebből profitáló azonosítókat kitiltjuk a játékból.


  A második a Tambo épületében olvasható:


  Nemsokára a Tentlanban: támadás szövetségesekkel. Ez az épület hamarosan elérhető egy következő frissítéssel, maradj velünk!


  A Tambo az a hely, ahol fogadhatod a szövetséges csapatokat. Ennek az épületnek akkor van rendkívüli jelentősége, ha a határaid megvédéséhez szövetségeseid segítségére van szükséged.


  Mivel szó sincs engedélyezett szövetséges csapatokkal történő támadásról sehol, se szabályban, se a játékban, ezért kérlek Admin járj el a szabályoknak megfelelően, köszönöm.