• Hello!


    Hűha, hát már elolvasni sem volt semmi. Nem tudom milyen cégnél dolgozol játékfejlesztőként (ha megengeded így utólagosan hogy tegezzelek), vagy csak magán fejlesztéseket végzel, ezért az, hogy annak kell történnie amit a játékosok akarnak elég furcsa pont így. Mivel elég ritkán történik ez meg. Igaz, elismerem, hogy ez cégtől és minden egyéb ilyesmitől is függően különbözhet, de sajnos dolgoztam már (több) olyan cégnek, ahol teljes mértékben figyelmen kívül hagyták ezt, és azt tettek amit éppen gondoltak, de még így is megérte nekik.


    Másrészt szintén hozzá kell tenni, hogy ezen játék fejlesztőit nem így ismertem meg, tehát úgy vélem nyitottak a javaslatokra és a változtatásra. Az más kérdés, hogy ugyebár ez a játék sem magyar fejlesztőktől származik és nem csak a magyar szerver létezik, tehát itt ugyan meg lehet szavazni egy javaslatot, de ha 3 másik, jóval nagyobb játékosbázissal rendelkező közösség ellene szavaz akkor sajnos ugyanúgy nincs mit tenni.


    Első körben ezeket a javaslatokat természetesen továbbítom a fejlesztőknek, mindegyiket. Azután ő döntésük, hogy a saját elképzeléseik mellett, hogy a játékot miként és hogyan szeretnék tovább fejleszteni az adott javaslatokból mit építenek be a játékba. Mivel sok jó javaslatot írtál, remélhetőleg minél több bekerül.