Posts by Chastiana

  Salut Ahau!


  Ai nevoie de Obisian? Ei bine , in acest weekend vei avea o multime, deoarece de Vineri 23 Februarie ora 01:01 pana Luni 26 Februarie ora 00:59 toate noile comezi de productie a Obsidian-ului vor produce automat cu 15% mai mult Obsidian pentru tine! Acest lucru se va aplica numai comenzilor noi de producție, deci dacă o producție este în desfășurare până la începerea evenimentului, va trebui să anulezi sau să aștepți până când este completă înainte de a putea profita de eveniment. De asemenea, reține că bonus-ul este acumulat cu alte articole și bonusuri (evenimentul se va aplica chiar dacă ai deja alte bonusuri de Obsidian).  Distractie placuta si asigura-te ca profiti de eveniment!


  Cu drag Echipa Tentlan! ;)

  Draga Ahau,


  Ai nevoie sa ridici nivelul Spionajului pentru a putea surprinde inamicul? Sau poate Astrologia pentru a captura mai multe resurse in lupte? Weekendul acesta ar fii timpul, deoarece de Vineri 16 Februarie ora 01:01 pana Luni 19 Februarie ora 00:59 , toate cercetarile se vor desfasura de doua ori mai repede fata de modul normal!


  Doar noile comenzi de imbunatatitre a cercetarilor vor beneficia de eveniment, cele aflate in desfasurare vor dura ca in mod normal.  Distractie placuta si asigura-te ca profiti de eveniment!  Echipa Ta Tentlan

  Salut Ahai!  Am ascultat de sugestiile și plângerile voastre de data aceasta și am făcut o serie de schimbări și îmbunătățiri cu care credem că vom rezolva unele probleme și ca, în cele din urmă, vor face Tentlan puțin mai apreciat de catre voi. :) Iata ce urmeaza:  ◘ [Imbunatatire] Rata de reimprospatare a satelor barbare a crescut în mod substanțial.Satele barbare de toate nivelele se vor regenera acum și se vor reapărea mult mai frecvent în timpul zilei.


  ◘ [Imbunatatire] Acum este posibil să iti muți orașul (cu elementele Codex) chiar și atunci când esti atacat.Acest lucru înseamnă că alți jucători nu te mai pot împiedica să iti muți orașele oricând doresti și, de asemenea, poți să eviți atacurile prin mutarea orasului în timp ce un atac este în desfășurare.Aminteste-ti, totuși, că un oraș poate fi mutat o dată la fiecare 12 ore, acest lucru rămâne neschimbat.


  ◘ [Imbunatatire] Acum este posibil să activezii modul de vacanță în timp ce esti atacat.Dacă se procedează astfel, atacurile existente vor continua ca de obicei chiar și după intrarea în modul de vacanță, iar protecția va fi aplicată numai noilor atacuri.


  ◘ [Imbunanatire] Când spionajul eșuează și o luptă are loc ca urmare a acestui lucru, atacatorul (jucătorul care a încercat să spioneze) nu va mai putea să provoace daune în această bătălie.Cu alte cuvinte, în cazul în care spionajul eșuează, vei avea numai daune, si nu vei mai putea ataca ''victima'' din nou.


  ◘ [Imbunatatire] Acum puteți dezactiva un jucător din chat selectând "Blocheaza" în profilul său.Blocarea unui jucător va bloca simultan mesajele private și mesajele de chat.


  ◘ [Imbunatatire] Fusul orar este acum detectat automat și nu setat implicit la "Europa / Berlin" (numai noile înregistrări).


  ◘ [Rezolvarea unei erori] Problema care facea ca membrii unui trib să apară în lista de membri, cand ei nu mai faceau parte din trib.


  ◘ [Rezolvarea unei erori] Etichetele de pe harta lumii actualizează starea actuală în timp real (dacă un jucător intră / iese din modul de vacanță sau este banat / debanat, această informație nu mai rămâne în urmă pe harta lumii, este afișată așa cum se întâmplă)


  ◘ [Rezolvarea unei erori] Protecția de 12 ore dupa atac se aplică acum în cazul atacurilor care au loc și după eșecuri de spionaj.


  ◘ [Rezolvarea unei erori] Modul Pacific (steagul alb) este acum imediat dezactivat instant dacă ataci un alt jucător în timp ce îl folosești (adică modul pacific este aplicat numai până când ataci din nou).


  ◘ [Rezolvarea unei erori] Activarea modului de vacanță necesită acum ca nici o trupa să nu fie staționata în Tambo-ul altor jucatori (nu mai poți intra în modul vacanță în timp ce iti împarți trupele).


  ◘ [Rezolvarea unei erori] Când părăsesti un trib, trupele din Tambo sunt acum retrase automat.Nu va mai fi posibil să găzduiesti trupele unui jucator daca acesta a parasit tribul din care amandoi faceati parte.


  ◘ [Rezolvarea unei erori] Numele orașelor vor avea acum o cerință minimă de 3 caractere, la fel ca numele jucătorilor sau tribului.


  ◘ [Rezolvarea unei erori] În serverele cu setări de pace (în prezent, Edzna, Nakumal și Sayil), regula de protecție de 12 ore se aplică acum de la cel mai slab la cel mai puternic jucător (spre deosebire de aplicația numai de la cei mai puternici la cei mai slabi).


  ◘ [Rezolvarea unei erori] Coordonatele din fereastra pentru comenzi unitati se afiseaza acum corect dacă fereastra era deja deschisă atunci când ai facut click pe pictograma hărții globale.


  Speram ca vei aprecia ce vei gasi. Schimbarile sunt acum live pe serverul nostru de testare beta https://beta.tentlan.com/ , și esti desigur invitat să te alături pentru a ne ajuta să le testam.În următoarele câteva zile, vom imbunatati pas cu pas toate serverele din toate țările. Urmareste aceasta postare pentru a afla când aceste modificari se produc si pe serverul tau.


  Spune-ne mereu opinia ta, sunetm mereu bucurosi sa primim pareri. Ca intotdeauna , pentru orice problema de logare sau intrebare referitoare la joc , te asteptam sa ne contactezi la https://support@lionmoon.com .  Distractie placuta !  Echipa Ta Tentlan! :)

  Draga Ahau,


  Ai nevoie de pietre Amber ptr. o asezare noua ? Atunci avem vesti bune ptr. tine: Weekendul acesta - de Vineri ora 01:00 pana Luni ora 01:00, ai sansa de 50% sa gasesti piatra Amber in toate satele barbare pe care le ataci, desigur in primul sat de barbari pe care il ataci vei gasii piatra Amber.


  Distractie placuta , si asigura-te ca nu le pierzi!


  Echipa Tentlan

  Salutare Ahai!


  În acest weekend vă oferim ceva pentru a planifica noi strategii de luptă : de Vineri 2 Febr. ora 01:00 până Luni 5 Febr , ora 00:59, Vanatorul Atlatl va avea dublu (+ 100%) din puterea lui obișnuită și Razboinicul Vultur va avea dublu (100%) din rezistenta lui obisnuita. Ca o reîmprospătare rapidă, puterea determină cât de multă pagubă provoacă unitatea în luptă, în timp ce rezistența definește cât de mult poate suferi o unitate înainte de a ceda în fața inamicului. Ce faceți cu aceste stimulente depinde de voi !


  Distractie placuta si nu uitati sa profitati de eveniment !


  Echipa Tentlan

  Draga Ahau,


  Daca timpul de constructie al cladirilor dureaza prea multe ore sau chiar zile, weekendul acesta ai noroc, deoarece de Vineri 26 Ianuarie ora 01:00 pana Luni 29 Ianuarie ora 00:59, toate cladirile aflate in constructie vor avea nevoie doar de jumatatea timpului uzual ca sa fie completate (in alta ordine de idei, constructiile se vor finaliza cu 50% mai repede).


  Acest eveniment se adreseaza doar dezvoltarii cladirilor noi nu si celor aflate deja in constructie care vor putea fii anulate si repornite pentru a putea beneficia de eveniment.


  Distractie placuta, si nu ezita sa beneficiezi de eveniment!  Echipa ta Tentlan

  Draga Ahau,


  Daca planuiesti un atac masiv in weekendul acesta, ai noroc, deoarece de Vineri 19 Ianuarie ora 01:01 pana Luni 22 Ianuarie ora 00:59 , toate unitatile ranite si care pot fii vindecate dupa lupte, se vor intoarce din lupta direct vindecate fara a mai fii necesara vindecarea lor in Templul Itzamna.


  Amintim ca acest eveniment nu va afecta in nici un fel numarul trupelor ranite in lupte, doar te scuteste de vindecarea lor in Templul Itzamna. Pentru a creste numarul de supravietutori, toate elementele din Magazin, sectiunea Razboi pot fii folosite ca de obicei.


  Atentie! Server-ul international de razboi Tenochtitlan nu va participa la acest eveniment!


  Distractie placuta si asigura-te ca profiti de eveniment!


  Echipa Tentlan ;)

  Dragi Ahai,


  Va ganditi sa va imputerniciti armata? Weekendul acesta este ideal pentru asta, deoarece de Vineri ,12 Ianuarie ora 00:59 pana Luni ,15 Ianuarie ora 00:59 timpul de antrenare al oricarei unitati se injumatateste, aceasta se aplica doar comenzilor noi de recrutare ale trupelor, comenzile anterioare vor fi anulate pentru a putea profita de eveniment.


  Distractie placuta si nu ezitati sa profitati de eveniment!  Echipa Tentlan :thumbup:

  Draga Ahau,


  Ai nevoie sa ridici nivelul Spionajului pentru a putea surprinde inamicul? Sau poate Astrologia pentru a captura mai multe resurse in lupte? Weekendul acesta ar fii timpul, deoarece de Vineri 5 Ianuarie ora 01:01 pana Luni 8 Ianuarie ora 00:59 , toate cercetarile se vor desfasura de doua ori mai repede ca in mod normal!


  Doar noile comenzi de imbunatatitre a cercetarilor vor beneficia de eveniment, cele aflate in desfasurare vor dura ca in mod normal.  Distractie placuta si asigura-te ca profiti de eveniment!  Echipa Tentlan :thumbup:

  "E cumpăna dintre ani! Să privim înapoi cu iertare, înainte cu speranţă, în jos cu înţelegere şi în sus cu recunoştinţă! Speranţa să vă deschidă poarta spre un An Nou plin de bucurii şi împliniri"


  Cu drag ! Echipa Tentlan!

  Draga Ahau,


  Fie ca ai nevoie sa iti muti satele mai departe sau mai aproape de inamic , weekendul acesta este din partea noastra, deoarece de Vineri 29 Decembrie, ora 01.00 si pana Luni 1 Ianuarie ,ora 19:00, toate codec-urile din magazin (codec Copan, Tikal si Itzmal) se vor putea folosi gratuit, ceea ce inseamna ca vei putea sa muti oricare sau chiar toate orasele pe timpul evenimentului. Totusi, orasele se pot muta odata la 12 ore (4 ore in Tenochtitlan), asa ca ,muta-le cu grija.


  Conturile create mai devreme de 24 ore de la inceperea evenimentului nu vor putea profita de eveniment.
  Distractie placuta si asigura-te ca profiti de eveniment!  Echipa ta Tentlan ! :thumbup:

  „Fie ca aroma de brad, portocala, colindele, cozonacul cald si mirosul de iarnă să vă umple inimile de bucurie şi sufletele de linişte. Crăciun Fericit tuturor!”  Echipa Tentlan!

  Draga Ahau,


  Ai nevoie de pietre Amber ptr. o asezare noua ? Atunci avem vesti bune ptr. tine: Weekendul acesta - de Vineri ora 01:00 pana Luni ora 01:00, ai sansa de 50% sa gasesti piatra Amber in toate satele barbare pe care le ataci, desigur in primul sat de barbari pe care il ataci vei gasii piatra Amber.


  Distractie placuta , si asigura-te ca nu le pierzi!


  Echipa Tentlan ;)

  Dragi Ahai ,


  Speram sa aveti o vreme frumoasa in aceasta vacanta de iarna. Pentru a avea liniste si armonie in familie de sarbatori, ne-am gandit sa aplicam "Armistițiu", timp în care atacurile și spionajele altor jucători nu vor fi posibile. Aceasta protectie a tuturor jucatorilor va porni automat in perioada care urmeaza :)  Din 24 Decembrie ora 19:00 până in 26 Decembrie ora 19:00


  Din 31 Decembrie ora 19:00 până in 1 Ianuarie ora 19:00


  Bineinteles ca satele de barbari vor putea fi atacate si orice altceva va functiona in mod normal . Speram ca acest Armistitiu sa aduca tuturor jucatorilor o mica pauza de griji ^^


  Cele mai bune ganduri din partea intregii Echipe Tentlan ! Va dorim Craciun Fericit si un An Nou plin de impliniri si bucurii ! Multumim ca sunteti alaturi de noi!  Echipa Voastra Tentlan! :)