Posts by sairey

  Igazad van. A sámánok és egyéb egységek kb meg 3x meg 6xozzák a fogyasztást. Kivéve az ek chuak-nál,ott csak +75% kukoricát kérnek a +30%os bónuszra...

  Kicsit csunyán fogalmaztál de naggyából igen.


  A térkép lehetne jobb is,bár ez még csak kényelmi funkció lenne.
  -Ami zavaró az a levelek és jelentések eltünése(konrétan nekem csak 5oldalnyi értesítést ment el a játék,az 30 levél és jelentés együtt. Elküldött leveleknél azért már van egy 6. oldal is,egyetlen levéllel, így ott 31db-ot ment el és nyílván csak leveleket.Ez azért zavar mert nem tudom kit mikor támadtam, melyik barbárnál voltam már vagy kivel miről beszéltem mert egyszerűen eltűnik)


  -Illetve a A törzsi fórum átláthatatlansága és egy törzsi chat(úgy tudom ezen már dolgoznak)

  Az érdekelne,hogy Mi alapján ad a piac ajánlatot?(Eddig még nem volt időm megnézni)
  A bányák szintjeihez van köze esetleg vagy a raktárban levő nyersanyagok arányához? Vagy netán van egy adott arány amik között mozog és ami a piac szintjének az emelésével növelhető? Esetleg ezek kombinációja?

  És ezekkel a változtatásokkal remekül tönkretennéd a játék eddigi erősségét (a játékosbarát verziót). :D A kukoricás dolog viszont érthető. Viszont akkor méginkább rájárnának az emberre. Mondjuk ahogy néztem hiába írtak valahol 5órás támadási limitet, én speciel 6és fél óra múlva se tudtam támadni ugyanazt a játékost(állítólag 12óra körül mozog míg újra lehet támadni ugyanazt,addigra legalábbis már megengedi :D De ez nekem jobban is tetszik mint az 5órás.)

  A kipuk és a sámánok elvileg majd a nagyobb egységekkel (amiből kevesebb kell)tehát sasharcos, Ek Chuak -al együtt érik majd meg. Tehát ha támadásba küldesz majd még melléjük sok kisebb egységet is ,az nyílván rontja az arányt és nem lesz maximális a bónusz,vagy jóval több majom és sámán kellene mellé ami meg már valóban nem érné meg.
  Ez persze függ az egység árától is(jelenleg még nem tudok róla információt) de ha 1 egység mellé 10-10 maki-sámán kell, és így is csak 30-30%ot erősítenek rajtuk,akkor az áruk nem árt ,ha az adott egység árának a 1,5%-ánál kevesebbe kerül darabja. Ha pont 1,5%-a akkor ugyanott vagyunk képzési költségben, mintha kiképeztél volna egy újabb egységet(ami szerintem jobban megérné,mert akkor küldhetsz mellette kisebb egységeket is),hacsak nem annyi előnye lenne,hogy jóval gyorsabban megvan(kiképzési idő). Konkrét adataim még sajnos nincsenek a nagyobb egységekről. (Gondolok a kiképzési költségekre és a kiképzési időhöz szükséges időre)


  (*Javítva. az egész egység erősségét csak 15-15%-al erősítik ügye összességében,mert csak akkor lesz 30%-al erőssebb az egység,ha az életét és az erősségét is növelik annyival. szóval így 3% helyett 1,5%-ának kéne lennie 1 sámán vagy kipumajom árának 1támadóegység árához képest. Ezek csak felvetések. Nem biztos információk. Még nem tartok ott.)


  Ami árakat megtudtam:
  Sámán: 9 obszi - 135 kakaó - 67 kukorica - 1 ember Majom: 67 obszi - 135 kakaó - 9 kukorica (állítólag. Nem tudom hanyas diplomácia szint mellett. Majd pár napon belül több infóm lesz)

  Üdv.Adott a topic lényege.
  Személy szerint engem most az érdekelne,hogy a játék első három napjában milyen volt a törzstagok korlátozása?Tehát,hogy már akkor is úgy volt,hogy alapból minden törzsben 100-vagy tudom is én mennyi- volt/van a maximális limit, vagy eleinte még a törzsi épülettől függött?
  Azért is érdekelne,mert azt az infót kaptam,hogy az elején még kellett és a 3.nap körül jött az a frissítés mikor már nem.Diplomáciai okokból érdekel a dolog. A jelenlegi játékra sok befolyása már nyilván nincs.

  - Mennyi ideig tart a teljes játékbevezető?


  780 pontszám körül már befejeződik-addig tart végigcsinálni-; ez általában körülbelül egy óra vagy legfeljebb 1,5 óra míg végigcsinálja valaki az egész bevezetőt.


  - Van-e bejelentkezéskor napi bónusz a Tentlanra?


  Igen van. Napi bónuszként kaphatsz borostyán követ minden nap, de nem ez nem automatikus. Ahhoz, hogy megkapd a borostyán követ, meg kell támadnod egy barbár tábort.Ha nyersz akkor naponta egy borostyánkő a garantált nyeremény.

  - Mennyi ideig tart a kezdő védelem?


  Ha eléred a 2400 pontot, vagy pedig a regisztrációt követő 5 nap elteltével.
  A kezdő védelem megszűnik, ha megtámadsz egy másik játékost (barbár táborok nem számítanak).


  - Hol találom a linket ahol meghívhatom a barátaimat a Tentlanra ,hogy jutalmat kapjak?


  Kattints a "Beállítások"-ra(Jobb oldalt lent kis fogaskerék ikon).Megjelenik egy ablak, ami felsorolja a különböző beállítási lehetőségeket:


  Görgess a lap aljára és a "Barátok meghívása" részben megtalálod a meghíváshoz szükséges linked:
  Innen ki tudod másolni és beilleszteni a hivatkozást , vagy közvetlenül megoszthatod a linket a Facebookon, Twitteren vagy e-mailben.


  - Hogyan tudom megváltoztatni a város nevét?


  A nyersanyagsáv alatt megtalálod a város nevét és koordinátáit jelző kis sávot. Ha ráhúzod a kurzort egy kéz ikon jelenik meg mellette:

  Ha rákattintasz erre az ikonra, akkor meg tudod változtatni a város nevét.


  - Mi alapján kapják a játékosok a pontszámukat?


  A Tentlanban az épületek, kutatások, egységek és városok adnak pontot, ezek alapján számítják a következő szabály szerint:


  - Minden épület szint után ad 10 pontot;
  - Minden kutatási szint után - 10 pont;
  - Minden egyes egység (beleértve a sérült egységeket is) - 1 pont;
  - Városok: minden egyes új város ad 100 pontot.


  Továbbá az épületekre / kutatásokra / egységekre költött nyersanyagokra további pontokat kapnak (a népesség és az idő nem számít bele):


  Tehát minden elköltött
  - 1000 mészkő után - 1 pont;
  - 715 obszidián után- 1 pont;
  - 500 kakaó után - 1 pont;
  - 2500 kukorica után- 1 pont.


  Forrás:
  http://forums.en.tentlan.com/i…l-bonuses-invite-friends/


  Fordította:
  Sairey