Posts by Moiraine

    Скъпи Ахау,


    Ако сте пропуснали шанса си с Chactun или просто искате да опитате още веднъж супер скорост, сега е вашият шанс: този петък (2-ри Ноември) стартира новият свят Kabah със скорост, шест пъти (х6) по-голяма от обичайната. Това означава супер бързи строежи, изследвания, набиране на армия, време за пътуване, както и изобилие на ресурси! Но внимавайте, защото враговете ви също ще действат с главоломни темпове и ще трябва да мислите бързо, за да останете на върха на този сървър. Готови ли сте за това?


    Kabah ще стартира в петък, 2-ри Ноември, в 17:00 часа CET и в допълнение към светкавичната скорост, ще има също защита от силен играч - допустима разлика /при атака/ в точките 1:5, тъй като това е стандарта за нови сървъри от известно време.


    Успех на всички!


    Вашият екип на Тентлан

    Скъпи Ахау,


    Имате ли нужда от кехлибари за следващия си град? В такъв случай ние имаме добри новини за вас: Този уикенд, започващ от петък /13.04./ 00:00 часа СЕSТ и само до неделя /15.04./ 23:59 часа СЕSТ, всички варварски селища ще имат 50% шанс да пуснат кехлибар! Това е в допълнение към вашия първи гарантиран всекидневен кехлибар, който ще ви се падне както обикновено с първата атака за деня.


    Забавлявайте се и не го пропускайте!


    Вашият екип на Тентлан

    Скъпи Ахау!


    Този уикенд ще ви дадем нещо, за да планирате своите нови военни стратегии: от петък 06.04. 00:00 CEST до неделя 08.04. 23:59 CEST, Ловците Атлатл ще имат двойно (+ 100%) на обичайната си сила и Стрелците Холкан ще имат двойно (+100 %) на тяхната обичайна издържливост. Като бързо опресняване/обновяване, силата определя колко щети ще нанесе бойната единица по време на битката, докато издръжливостта определя колко щети може да понесе една единица, преди да се предаде на противника. Какво ще правите с увеличените качества на бойните си единици, зависи от вас


    Забавлявайте се, не го пропускайте!


    Вашият екип на Тентлан

    Скъпи Ахау,


    Ако ви отнема твърде много часове или дори дни, за да завършите вашите сгради, този уикенд имате късмет, защото от Петък /23.03/ 00:00 часа CET до Неделя /28.03./ 23:59 часаCET, строителството/ подобрението на всички сгради ще отнема половината от обичайното време за завършване (с други думи времето за изграждане ще бъде с 50% по-кратко).


    Обърнете внимание, че това ще се отнася само за нови поръчки, така че съществуващите надграждания на сгради ще трябва да бъдат отменени и рестартирани, за да се възползвате от събитието.


    Забавлявайте се и внимавайте да не го пропуснете!


    Вашият Тентлан екип

    Скъпи Ахау,


    Нуждаете се от Варовик? Този уикенд ще имате доста, защото от петък 16.03. 00:01 CET до неделя 18.03. 23:59 CET всички нови поръчки за Варовик автоматично ще произвеждат 15% повече Варовик за вас! Това ще важи само за новите производствени поръчки, така че ако производството е в ход в момента, в който стартира събитието, ще трябва да го отмените или да изчакате за свърши, преди да можете да се възползвате от събитието. Също така имайте предвид, че ефектът е кумулативен с останалите елементи и бонуси (събитието ще се прилага дори ако вече имате други бонуси за Варовик).


    Забавлявайте се и не го пропускайте!


    Вашият екип на Тентлан

    Уважаеми Ахау,


    Искате да увеличите армията си? Значи този уикенд е идеалното време за това, защото от петък /09.03./ 00:00 CET до неделя /11.03./ 23:59 CET всички единици, които набирате, ще се присъединят към вашата армия за половината от обичайното време!


    Това се отнася само за нови поръчки, така че съществуващите поръчки за набиране на армия трябва да бъдат отменени и рестартирани, за да се възползвате от събитието.


    Забавлявайте се и внимавайте да не го пропуснете!


    Вашият екип на Tentlan

    Скъпи Ахау,


    Нуждаете се от Обсидиан? Този уикенд ще имате доста, защото от петък 23-ти 00:01 CET до неделя 25-ти 23:59 CET всички нови поръчки на Обсидиан автоматично ще произведат с 15% повече Обсидиан за вас! Това ще важи само за новите производствени поръчки, така че ако производството е в ход в началния момент на събитието, ще трябва да го отмените или да изчакате да бъде завършено, преди да можете да се възползвате от събитието. Също така имайте предвид, че ефектът е кумулативен с останалите елементи и бонуси (събитието ще се прилага дори ако вече имате други бонуси за Обсидиан).


    Забавлявайте се и не го пропускайте!


    Вашият екип на Тентлан

    Скъпи Ахау,


    Имате нужда да увеличите нивото на Шпионажа си, за да догоните врага? Или може би нивото на Астрологията, за да увеличите плячката си при битка? Този уикенд е подходящото време, защото от петък 16.02./00:01 CET/ до неделя 18.02. /23:59 СЕТ/ извършването на всички изследвания ще отнема половината от обичайното време.


    Имайте предвид, че това се отнася само за нови поръчки, така че съществуващите проучвания, които са в ход трябва да бъдат отменени и пуснати отново, за да се възползвате от събитието.



    Забавлявайте се и внимавайте да не го пропуснете!


    Вашият Тентлан екип

    - Има ли някакви граници, до които може да се надграждат сградите?

    • За ресурсните сгради (Какаова плантация, Обсидианова мина, Каменоломна и Царевична ферма) няма строги ограничения по отношение на максималното ниво, можете да продължите да ги надграждате, докато това е рентабилно от гледна точка на разходите и ползите. Като правило, разумно е тези сгради да се подобрят до ниво 40.
    • Стена и наблюдателна кула: няма строги ограничения, но в зависимост от вашите нужди и цели, разумно е тези сгради да се подобрят до ниво 35-40.


    • Има няколко сгради, които дават бонуси с всяко ново ниво, като например бонус за бързина в изследванията, бонус за силата, бонус за късмет и т.н. Като се вземат предвид получаваните бонуси, разумно е тези сгради да се надграждат толкова дълго, колкото можете да получите бонус:

    - Храм на ягуара, Храм на Ицамна, Обсерватория - до ниво 40;
    - Храм на Луната - до ниво 30;
    - Кантора на Кипу, Пирамида на джуджето, Темазкал , Дворецът на Кетцал - до ниво 15;
    - Стела - до ниво 10;



    - Има ли начин да се намали времето за строителство на сградите?

    • Променете сезона на Зима и времето за строителство автоматично ще бъде намалено с 20%.
    • Освен това можете да изследвате науката Архитектура, тъй като всяко ниво Архитектура дава 1% намаление на времето (максимум 40%).

    - Какво означава "общо население", "свободно население", "работещо население", "максимално население"?

    • Общото население се състои от свободно население и работещо население.
    • Свободното население е тази част от вашите граждани, която е на разположение за нови задачи.
    • Работещото население е тази част от населението на вашия град, на която вече са възложени определени задачи (като например изграждане на ново ниво на сграда, извършване на ритуал и т.н.). Всеки път, когато възлагате на своите граждани нова задача, свободното население променя статута си на работещо население.
    • Максималното население е максималната популация, налична на всяко ниво на Храма на Слънцето (Храмът на Слънцето е сградата, отговорна за растежа на населението). Всяко ниво на Храма на Слънцето има предварително определен обхват, в който населението може да расте; когато се достигне максимума на съответното ниво, трябва да бъде построено ново ниво на Храма на Слънцето, така че населението ви да може да се разраства допълнително.


    - Къде да намеря подробности за населението на моя град?
    Като поставите курсора върху иконата на населението в лентата с ресурси, ще видите общ преглед на популацията ви:




    За да видите повече подробности, кликнете върху Храма на Слънцето, където ще намерите информация за населението, консумацията на царевица и къде е заета вашата популация в момента (сгради, войски и т.н.), както е показано по-долу:




    - Какво ще се случи с населението при завършване на поръчката, ще бъде ли освободено?
    Това зависи от задачата, върху която работят вашите граждани. Например, когато завършат изследванията и ритуалите, гражданите, които са работили по тези задачи, ще бъдат освободени, т.е. ще се присъединят към свободното население и по този начин същата популация ще може да бъде използвана за нови задачи.



    - Какво се случва с населението, ако моите войски са били унищожени в битка? Ще си го върна ли?
    Не, няма да го получите обратно, тъй като войските са били унищожени. В този случай ще се формира свободно пространство и с течение на времето то ще бъде запълнено с ново население.



    - Как расте населението в Тентлан?
    Сградата, отговорна за растежа на населението, е Храмът на Слънцето. Ако имате нужда от повече граждани, трябва да надстроите тази сграда, тъй като всяко ниво на Храма на Слънцето позволява нарастването на повече свободно население. Всяко ниво има определена граница, до която се наблюдава ръст на населението. За да видите "максимално население на ниво", кликнете върху Храма на Слънцето, след това натиснете бутона "Още" и ще видите следния преглед:



    Както е показано на снимката по-горе, ниво 30 на Храма на Слънцето има максимално население от 1,262,482 граждани. Това означава, че населението ще расте с течение на времето, докато достигне посочената граница. За да получите повече население, ще трябва да надстроите отново Храма на Слънцето



    - Имам нужда от повече граждани. От къде да ги взема?

    • Продължавайте да надстроявате Храма на Слънцето, тъй като всяко ниво позволява населението да нараства до определен нов лимит.
    • Изследвайте науката Математика: всяко ново ниво на тази наука увеличава границата, до която максимум може да расте населението.
    • Ако спешно се нуждаете от свободно население и няма друг начин да го получите, можете да разрушите нива на някои сгради или да разпуснете войска, което ще освободи налично население.


    - Как са свързани помежду си Населението и Царевицата?
    Царевицата е храната, която вашите граждани консумират, за да могат да работят по различните задачи, които им възлагате. Следователно, колкото повече хора живеят във вашия град, толкова повече царевица ще консумират. Обърнете внимание, че работещото население консумира двойно количество царевица в сравнение с това, което консумира свободното население.

    • Производство на ресурси

    - Как да произвеждам ресурси в Тентлан? Автоматично ли се произвеждат?
    Няма автоматично производство на ресурси в Тентлан, т.е. винаги трябва да задавате поръчките ръчно във всяка от четирите ресурсни сгради. Има 4 производствени цикъла, от които можете да избирате: 10 минути, 1 час, 4 часа, 8 часа:




    За да започнете производството на ресурси, изберете един от производствените цикли и натиснете бутона "Започни"/ "Start. "Веднага след това ще видите колко време остава до завършване на производството:



    Веднага щом имате готови ресурси в някои или във всичките си градове, под аватара ви ще се появи икона на пирамида:




    Това означава, че ресурсите са готови за събиране.



    - Защо в Тентлан няма автоматично производство на ресурси?
    Предимството на ръчното производство е, че ресурсите не могат да бъдат ограбени, стига да не сте ги събрали от съответните им сгради. Това е допълнителна функция за сигурност в Тентлан, за да се запазят ресурсите.



    - Как мога да получа повече ресурси?
    За да произвеждате повече ресурси, трябва да подобрявате /надстройвате/ ресурсните си сгради, тъй като всяко ново ниво на сградата увеличава нейната производителност. Също така можете да получите ресурси, като атакувате варварски селища (колкото по-високо е нивото на варварското селище, толкова повече ресурси има в него). Когато се почувствате достатъчно силни, за да атакувате някой от своите съседи, които е възможно да имат налични ресурси, можете да опитате и този начин.



    - Какво не е наред с моите ресурси сгради, защо продукцията внезапно е намалялa толкова много ? или
    - Аз произведох и събрах ресурси, но те не се добавиха към склада ми! или
    - Този път събрах по-малко ресурси в сравнение с това, което обичайно произвеждам, какво не е наред?


    Най-вероятно това е заради царевицата: за да произвеждате ресурси на 100% от капацитета си, трябва да имате царевица във вашия град в момента на задаване на производствените поръчки за ресурси. Ако започнете производство на ресурси без да имате налична царевица, вашето производство ще бъде в размер на 15% от нормалния ви добив, което също ще бъде показано в съответната сграда. Поради тази причина, преди пускането на нова поръчка, се уверете, че имате налична царевица в градовете си.


    Също така, когато събирате ресурси (в случай, че го направите ръчно, а не с перата на Кецал/ Quetzal feathers), първо съберете царевицата и след това всички останали ресурси. В противен случай, ще станете една сутрин, ще влезете в профила си и ще започнете да събирате ресурсите си, като започнете с варовика (както правят повечето хора, тъй като така са разположени сградите отляво надясно), докато не забележите, че сте изчерпали царевицата през нощта. В тази ситуация бихте събрали варовика и бихте задали директно нова производствена поръчка без да имате налична царевица, като по този начин ще получите само 15% от нормалната си продукция. Същото вероятно ще се случи и с обсидиана и само какаото ще бъде както обикновено, защото при събирането на ресурси отляво надясно ще зададете нова поръчка за какао след събирането на царевицата. Така че, първо събирайте царевицата, а след това останалите ресурси.



    • Изпращане на ресурси

    - Как да изпратя ресурси на други играчи?
    Това е доста лесно: отидете на картата на света и кликнете върху града на играча, на когото искате да изпратите ресурси (или въведете координатите на този играч в менюто за координати в долния ляв ъгъл на картата на света). Ще се появи следното меню с различни опции:





    Изберете "Изпращане на ресурси"/ "Send resources", след това единиците за транспортиране на ресурсите и натиснете бутона "Изпрати войска".



    - Какви са изискванията за изпращане на ресурси?
    Пазар на ниво 5 в града, от който се изпращат ресурсите, както и в града, в който се получават (същото правило се отнася и за изпращане на ресурси между градове на един и същ играч).



    - Кои единици са най-подходящи за пренасяне на ресурси?
    Полом (2000 ресурса) и Почтека (10 000 ресурса) са добър избор. Те обаче не са единствените единици, които могат да носят ресурси: всички останали единици (с изключение на шпионите) разполагат и с някакъв капацитет за товарене; можете да прегледате товарния капацитет на всяка единица в Храма на ягуара.




    • Ресурс Царевица

    - За какво ми е необходима царевица?
    Царевицата е много важен ресурс за развитието на вашия град, тъй като вашите хора "ядат" или консумират царевица и по този начин са в състояние да изпълняват задачите си в града. Освен това царевица ще ви е необходима за наемане на войски, изпращане на войските на мисия (шпионаж, атака и т.н.), провеждане на изследвания, извършване на ритуали и издигане на сгради.




    - Защо царевицата винаги се консумира толкова бързо, нормално ли е?
    В началото на играта е съвсем нормално царевицата се изчерпва бързо, защото вашата царевична ферма все още не е толкова развита. Докато развивате града си, продължавайте да надграждате царевичната ферма, за да увеличавате продукцията си на царевица. Също така, продължавайте да развивате наулата "Земеделие", тъй като всяко следващо ниво увеличава продукцията на царевица с 1%.



    - Вярно ли е, че ако нямам царевица, винаги ще получавам малко царевица безплатно?
    В рамките на първата си седмица в Тентлан, ще получавате по малко царевица, ако изчерпите резервите си, но не след това.



    - Как царевицата влияе върху издръжливостта на единиците/ армията?
    Обърнете внимание, че царевицата влияе върху издръжливостта на армията. Ако нямате останала налична царевица в града, след кратко време вашите войски ще започнат бавно да губят издръжливостта си: не цялата наведнъж, а на малки стъпки, така че ще трябва да минат около 10-14 дни в един град без царевица, докато единиците в него загубят цялата си издръжливост. Ако издръжливостта на единиците е 0 и някой ги атакува, ще бъде лесно да бъдат победени (само издръжливостта на стената няма да се изгуби, така че нападателят ще трябва първо да премине стената).


    Обикновено тази крайна ситуация се случва само когато някой изчезне за 2 седмици и не активира ваканционен режим. В противен случай, дори и да няма царевица в града, трябва да мине известно време, преди единиците наистина да започнат да губят издръжливостта си. Но ако играчът се върне и събере царевица от фермата си, всички негови отслабени единици ще възвърнат оригиналната си издръжливост веднага.



    - Какво ще стане, ако в града ми няма царевица?


    Вашите войници ще започнат да губят издръжливостта си, въпреки че това няма да се случи веднага. Когато изминат приблизително 10-14 дни и в града все още няма царевица, войниците в крайна сметка ще изгубят изцяло издръжливостта си. При тези обстоятелства, ако някой ви атакува, ще спечели без загуби, тъй като вашите войници няма да могат да се бият.

    • Ако в града няма царевица, няма да можете да местите войските си извън града, тъй като имате нужда от царевица, за да плащате своите мисии.
    • Ако хората ви останат без царевица, те ще започнат да напускат града (въпреки това ще остане минимум от 50 граждани).
    • Също така производството на ресурси ще намалее до 15% от обичайната продукция.
    • Вашите войници ще започнат да губят издръжливостта си, въпреки че това няма да се случи веднага. Когато изминат приблизително 10-14 дни и в града все още няма царевица, войниците в крайна сметка ще изгубят изцяло издръжливостта си. При тези обстоятелства, ако някой ви атакува, ще спечели без загуби, тъй като вашите войници няма да могат да се бият.



    • Ресурс Кехлибар


    - За какво ми трябват Кехлибарите?
    Кехлибарите ще са ви нужни за Колелото на Цолкин, където можете да спечелите различни награди. Освен това имате нужда от тези камъни, за да надстроявате Двореца на Кетцал.


    - Как мога да получа Кехлибари в играта?
    Можете да намерите Келибари, когато атакувате варварски селища. Имайте предвид, че нивото на варварите, които атакувате, няма никакво значение за намирането на Кехлибар. Важен е резултатът от битката: ако спечелите, ще получите Кехлибар, който ще видите наличен на Колелото на Цолкин. Също така намирането на Кехлибар ще бъде споменато и в доклада от битката, както е показано на снимката:




    Ако победят варварите, а не вие, или ако се стигне до равенство, опитайте отново :). Поне един Кехлибар на ден е гарантиран; ако имате късмет, има шанс да намерите повече от един Кехлибар на ден (въпреки че това не се случва много често). Също така можете да закупите Кехлибари в магазина, вижте раздел "Ресурси". Освен това има шанс да спечелите Кехлибари чрез завъртане на Колелото на Цолкин. Или може да получите Кехлибари като награда, че сте поканили свои приятели да играят Тентлан (вижте повече за това в "Настройки" << "Поканете приятелите си").



    - Какви са тези камъни, от които човек се нуждае, за да построи Двореца на Кетцал, освен останалите ресурси?
    Това са Кехлибари, ще ги получавате като атакувате варварски селища. Също така можете да ги спечелите от Колелото на Цолкин или да ги купите в магазина на играта.



    - Вчера имах няколко Кехлибара, но днес влизам и те са изчезнали! Къде са Кехлибарите ми?
    Ако Кехлибарите са изчезнали, най-вероятната причина е, че те са били използвани. Моля, проверете следното:


    a) Най-вероятно сте построили ново ниво на Двореца на Кетцал- всяко ниво на този дворец изисква определено количество Кехлибари.


    б) Може би сте използвали Колелото на Цолкин (имайте предвид, че всяко завъртане струва един Кехлибар, цената на въртене се увеличава за всяко четвърто завъртане, но на всеки 24 часа се нулира и става отново 1 Кехлибар).


    в) Може би играете на различни сървъри и единият от вашите акаунти е имал налични Кехлибари, а другият не.


    г) Много далечен вариант е, че може да сте предоставили достъп до акаунта си на друг играч, например, за да събере вашата реколта, и сега съответният играч да администрира вашия акаунт. Ако опциите а-в не са варианти във вашия случай, трябва незабавно да промените паролата си, за да предотвратите достъп на други хора до профила си и да не споделяте данните си за достъп с никого.



    - Нападнах няколко варварски селища, но не получих Кехлибари. Защо?
    - Първо проверете докладите от битките си, за да разберете, дали сте получили Кехлибари или не (превъртете надолу по докладите, за да намерите тази информация). Ако сте намерили Кехлибар, атакувайки варварските селища, той ще бъде показан в доклада от битката.


    Важни са и следните точки:
    - Получавате Кехлибари само, ако спечелите битката (нереализираните и изгубените битки не се броят);
    - Цикълът за атаки срещу варвари започва всеки ден в 2 часа CET: може да се случи така, че някой да атакува варвари по това време и да получи нов Кехлибар за новия ден и съответно да не получи нищо в течение на деня, тъй като вече го е взел с първата атака за новия ден.




    • Ресурс Тюркоази

    - За какво са ми необходими Тюркоазите?
    Тюркоазите се използват за активиране на някои премии в играта, които дават различни предимства, като ускоряване на наемането на единици, по-бързо провеждане на проучвания или надстрояване на сгради, производство на повече ресурси и т.н.


    - Как мога да получа Тюркоази в играта?
    Тюркоазите са ценен ресурс, който може да бъде закупен с реални пари чрез платежната система на Тентлан. Също така можете да получите Тюркоази за изпълнение на някои задачи/ куестове, за потвърждение на имейл адреса си и за покана на приятели да играят Тентлан ("Настройки"<<"Поканете приятелите си"). Също така има шанс да спечелите Тюркоази чрез завъртане на Колелото на Цолкин (50 Тюркоаза в сребърния сектор и 200 Тюркоаза в златния сектор).

    - Тюркоазите ми са изчезнали, но аз не съм ги използвал. Къде са Тюркоазите ми???
    Тюркоазите не могат да изчезнат, освен ако не са били похарчени за нещо. Няма бъг, свързан с изчезване на Тюркоази, поне такъв не е открит досега.
    Най-вероятно Тюркоазите са похарчени за:
    - Добавяне на допълнителна поръчка към опашката (в този случай се появява прозорец със съобщение "Добавете тази поръчка към опашката за 10 TRQ - да / не);
    - Намаляване на времето за поръчка чрез кликване върху "-50%" в горния десен ъгъл на всяка поръчка;
    - или просто сте ги похарчили за нещо друго.

    - Колко време отнема завършването на първоначалното обучение /tutorial/?


    Завършвате обучението, когато резултатът ви достигне около 780 точки; обикновено отнема около час или най-много 1,5 часа, за да мине през цялото обучение.



    - Има ли някакъв ежедневен бонус при влизане в Тентлан?


    Да, има. Като ежедневен бонус можете да получите 1 кехлибар на ден, но той не се дава автоматично с всяко влизане. За да получите кехлибари, трябва да атакувате варварски селища, един кехлибар на ден е гарантиран, ако спечелите атаката.


    - Колко време трае защитата на начинаещия играч?


    Докато достигнете 2 400 точки или докато минат 5 дни от регистрацията ви в играта.
    Защитата на начинаещия играч се прекратява преждевременно, ако атакувате друг играч (варварските селища не се броят).



    - Къде да намеря връзката /линка/, за да поканя приятелите си в Тенлан и да получа награди за това?


    Кликнете върху "Настройки" /"Settings"/ - това ще отвори прозорец, в който са изброени различните опции за настройка на профила ви:



    Превъртете страницата надолу и в секцията "Поканете приятели" ще намерите личната си връзка/ линк:



    Можете да копирате и поставите връзката или директно да я споделите във Facebook, Twitter или по имейл.



    - Как да променя името на града си?


    Под лентата за ресурси ще намерите поле с името на града. Когато поставите курсора върху него, ще се покаже"икона-ръка":


    Като кликнете върху тази икона, ще имате достъп до полето, където да промените името на града.



    - Кои структури в играта дават точки за подобряване на резултата на играча и и как се изчисляват тези точки?


    В Тентлан сградите, изследванията, войските и градовете дават точки, които се изчисляват съгласно следното правило:


    - Всяко ниво на сграда - 10 точки;
    - Всяко ниво на изследване - 10 точки;
    - Всяка войскова единица (вкл. повредените такива) - 1 точка;
    - Градове: всеки нов град дава 100 точки.


    Също така количеството на ресурсите, изразходвани за сгради/ проучвания/ армия, дават допълнителни точки (вложените население и време не се броят):


    - 1 000 варовик - 1 точка;
    - 715 обсидиан - 1 точка;
    - 500 какао - 1 точка;
    - 2 500 царевица - 1 точка.

    Предстоящо! Актуализации Февруари 2018


    НОВО


    Здравейте, скъпи Ахау!


    Съвсем скоро предстои нова актуализация в Тентлан! Слушахме много внимателно вашите предложения и оплаквания този път и направихме редица промени и подобрения, които според нас ще отговорят на много от вашите притеснения и в крайна сметка ще направят Тентлан по-добра. Ето какво предстои:


    [Характеристика] Съществено увеличение на честотата на обновяване на варварските селища. Варварските селища от всички нива ще се регенерират много по-често през деня.


    [Характеристика] Вече е възможно да преместите града си /със съответните кодекси/ дори, докато ви атакуват. Това означава, че другите играчи вече не могат да ви блокират да премествате градовете си по всяко време, както и че можете да избегнете атаки, като преместите града си, докато атаката е в ход. Не забравяйте обаче, че един град може да бъде преместен само веднъж на всеки 12 часа - това остава непроменено.


    [Характеристика] Вече е възможно да активирате режим Ваканция, докато ви атакуват. Ако това бъде направено, съществуващите атаки /атака/ към градовете ви ще продължат, както обикновено, дори след като влезете в режим Ваканция, а защитата ще се прилага само при нови атаки.


    [Характеристика] Когато шпионаж се провали и в резултат на това се случи битка, нападателят /играчът, който се опитва да шпионира/ вече няма да може да причини щети в тази битка. С други думи, ако шпионажът ви не успее, само вие ще понесете щети, но няма да се борите в отговор.

    [Характеристика] Вече можете да "заглушите"/ изключите играч от чата, като изберете опция "Блокирай" в профила му. Блокирането на играча ще блокира личните съобщения и съобщенията в чата.


    [Характеристика] Часовата зона вече се засича автоматично, а не се настройва по подразбиране на "Европа/Берлин" /само за нови играчи/.


    [Поправка] Коригиран е проблемът, при който стари членове на племето се появяваха в списъка с членове, въпреки че вече не са такива.


    [Поправка] Етикетите в картата на света вече актуализират състоянието на играчите в реално време - ако даден играч активира/ деактивира режим Ваканция или му е била наложена/ отменена забрана за игра (Бан), тази информация вече не се появява със забавяне в картата на света, а се вижда в момента, в който се случва промяната.


    [Поправка] 12-часовата защита на града срещу атаки вече се прилага и по отношение на атаки, които са се случили в резултат на неуспешен шпионаж.


    [Поправка] Мирният режим (Бял флаг) вече се загубва незабавно, ако докато сте в него атакувате друг играч /т.е. Мирният режим важи само до момента, в който не атакувате отново/.


    [Поправка] Активирането на режим Ваканция сега изисква да нямате настанени армии в Тамбо на други хора /вече не можете да влезете в режим Ваканция, докато споделяте войските си/.


    [Поправка] Когато напуснете племето, войските в Тамбо се отзовават автоматично. Вече няма да е възможно да държите в Тамбото си войските на даден играч, след като този играч напусне племето ви.


    [Поправка] Имената на градовете вече ще трябва да се състоят от минимум 3 знака, подобно на имената на играчи или племена.


    [Поправка] В мирните сървъри /в момента това са Edzna, Nakumal и Sayil/ правилото за 12-часова защита вече се прилага и от по-слабия към по-силния играч /за разлика от прилагането му до сега само от по-силните към по-слабите/.


    [Поправка] Координатите в прозореца за Започване на военна мисия вече се актуализират правилно, ако прозорецът е бил предварително отворен, когато кликнете върху иконите на световната карта.



    Надяваме се, че ще харесате направените промени. В момента те са активни в нашия тестов бета сървър beta testing server и разбира се, всички вие сте поканени да ни помогнете в тестването им. През следващите няколко дни ще ги пускаме бавно във всички сървъри и държави. Следвайте тази тема, за да разберете кога актуализациите ще навлязат в сървъра ви.


    Кажете ни какво мислите, винаги сме щастливи да получим обратна връзка. Както винаги, за всякакви въпроси или проблеми с профила си, помнете, че можете да се свържете с нас по всяко време чрез нашия имейл за поддръжка.


    Кажете ни какво мислите, ние винаги се радваме да получим обратна връзка. Както винаги, за всякакви въпроси или проблеми с вашия профил, можете да се свържете с нас чрез нашия имейл support@lionmoon.com по всяко време.



    Забавлявайте се,
    Вашият Тентлан Екип