ASKER OLUŞTURMA MALİYET VE SÜRELERİNDEKİ MANTIKSIZLIKLAR....:))

  • Merhaba Arkadaşlar,


    Farklı köylerde, asker oluşturma maliyet ve sürelerinde mantıksız hesaplamalar var. Resimler de gerekli açıklamalar var. Konu hakkında fikri olan arkadaşlardan yardım bekliyorum. Yöneticilerden ses seda zaten çıkmıyor. Mantıksız bir oyunda olması gereken mantıksız işlemlerden yada hatalardan birisi de bu olay. Oyun zevki bırakmıyor. Saldırı yaptığın köyü ele geçiremiyorsun. Askerlerini kesiyorsun, tabi asker de kaybın oluyor. Yağma ise kaybını karşılayamayacak kadar düşük oluyor. Oyun yalnızca paralı oyuncular için tasarlanmış. Biz parasızlar (fakirler..:))))))))))))) ) paralı oyuncular için eğlence kaynağı oluyoruz.


    Oyun için yeni güncelleme etkinlik yada düzenlemeler olmaz ise, bu oyun tamamı ile vakit kaybı. Saldırı için asker göndersem karşı oyuncunun askerlerini kesebilmek için gerekli asker var. Ama 10 kamyon mısır istiyor. Sanki asker değil güvercin, tavuk besliyoruz.:))) Askerler takla atmayı bilse güvercin gibi beslemeye değecek, gel gelelim o kabiliyet de yok....)))


    Fikirlerinizi bekliyorum.


    Herkese iyi oyunlar. (Ne kadar iyi olabilecekse....)


    Saygılar.

  • 1 Köy de mevsim yaz idi. Diğer köyler de mevsim sonbahar. Dün düzeltim ama sonuç değişmedi. Sabah tekrar mevsimi yaz ve sonradan sonbahar yaptım. Şimdi asker oluşturma zamanı düzeldi gibi.


    Yardım için teşekkürler.


    Herkese iyi oyunlar.

  • bendede aynısı olmustu ondan hatirladim hatta birinci koyde jaguar tapınagım 23 digerlerinde 15 ıken 1. koy daha geç asker uretiyordu mevsimi aynı mevsime tekrar basarsanda duzeliyor