Gdzie mogę zalogować się na konto w grze?
Gdy jesteś zarejestrowany na Tentlan, możesz zalogować się wypełniając formularz logowania u góry strony głównej:
Należy pamiętać, aby się zalogować należy wypełnić formularz logowania , a nie formularz rejestracyjny znajdujący się w lewej części strony startowej Tentlan. Formularz rejestracyjny jest przeznaczony tylko dla rejestracji nowych kont.
Nie pamiętam hasła i nie mogę się zalogować na moje konto, co robić?
Jeśli nie pamiętasz hasła, możesz skorzystać z linku do odzyskiwania i zresetować hasło. Znajdziesz ten link w formularzu logowania, jak na skrinszocie:
Kliknij lub wpisz bezpośrednio adres URL do odzyskiwania hasła w przeglądarkę: pl.tentlan.com/?lostpassword. Zostaniesz poproszony, aby wybrać serwer (świat), a także o adres e-mail zarejestrowany w grze. Następnie otrzymasz e-mail z dalszymi instrukcjami o tym, jak zmienić hasło.
Wysłałem zapytanie dotyczące odzyskania hasła, ale nie otrzymałem żadnej odpowiedzi. Dlaczego tak jest i co mam zrobić?
Jeśli nie otrzymasz maila z linkiem resetowania hasła, sprawdź folder spam. Jeśli wiadomość nie znajduje się w żadnym folderze poczty, to najbardziej prawdopodobną przyczyną jest to, że adres e-mail nie został potwierdzony, a gra "nie wie", że adres e-mail jest nieprawidłowy. W tym przypadku, wystarczy wysłać e-mail na support@lionmoon.com, podając nazwę gracza i serwer (Świat) na którym grasz, wtedy adres e-mail zostanie potwierdzony przez Zespół Wsparcia. Zauważ, że ten komunikat musi być wysłany z adresu e-mail, który jest zarejestrowany w grze, ponieważ Zespół Wsparcia musi wiedzieć, że naprawdę istnieje, adres e-mail, a konto gry jest Twoje.
Mam już konto, ale gdy próbuje się zalogować, zawsze zaczynam na nowym koncie. Co jest nie tak?
Nic złego nie dzieje się z twoim kontem. Zaczynasz na nowym koncie ponieważ korzystasz z formularza rejestracyjnego w lewej części strony startowej Tentlan. Aby tego uniknąć, należy skorzystać z formularza logowania u góry strony startowej.
Gdy próbuje się zalogować, wciąż otrzymuję komunikat "istnieje już użytkownik o tej nazwie gracza". Dlaczego?
Dzieje się tak, ponieważ masz już zarejestrowane konto, ale starasz się zalogować do gry za pomocą formularza rejestracyjnego, który jest przeznaczony dla rejestracji nowych kont. Choć można zalogować się do swojego konta w grze poprzez ponowne wypełnienie tego formularza (jest to nie zalecane !), jeżeli pomylisz się przy wpisywania danych (takich jak mail, hasło lub wybierzesz niewłaściwy serwer), będziesz rejestrował nowe konta. Po wpisaniu nazwy gracza poprawnie, ale źle wprowadzisz inne dane, pojawi się komunikat, że użytkownik o takiej nazwie gracza już istnieje. Aby uniknąć takich nieporozumień, należy skorzystać z formularza logowania na górze strony startowej Tentlan, a nie formularza rejestracji w lewej części strony startowej Tentlan.
Otrzymuję informację, aby potwierdzić adres e-mail. Dlaczego muszę to zrobić?
Potwierdzenie konta (lub potwierdzenie adresu e-mail) jest istotne dla własnego bezpieczeństwa w przypadku, gdy zapomnisz swoje dane do konta i potrzebujesz pomocy w ich odzyskaniu.
Jeśli Twoje konto nie jest potwierdzone, nie będziesz otrzymywać żadnych wiadomości e-mail, które mogą stanowić pomoc, gdy trzeba wprowadzić zmiany do swojego konta lub poprosić o link resetowania hasła. Ponadto, otrzymasz 20 turkusów z potwierdzenia adresu e-mail. Aby potwierdzić swój adres e-mail, a tym samym zabezpieczyć swoje konto, kliknij na "Ustawienia", a następnie w sekcji "Konto" na link "Potwierdź swój adres e-mail".
Mój link z potwierdzeniem nie działa. Co należy zrobić, aby działał?
Jeżeli twój link potwierdzający nie działa, to jest duża szansa że już wygasł. Ze względów bezpieczeństwa jest ważny tylko przez ograniczony czas. Możesz poprosić o nowy link potwierdzający klikając na "Zapytanie nowy link potwierdzający" w Ustawieniach Konta << << Nowy link.
Jak zmienić adres e-mail i / lub hasło do mojego konta?
Jeśli chcesz zmienić swój adres e-mail, który jest zarejestrowany w grze lub hasło, kliknij na "Ustawienia" i przejdź do sekcji "Konto". Znajdziesz tam opcję zmiany danych.
Jak mogę usunąć moje konto?
Jeśli nie chcesz dalej grać, możesz po prostu przestać logować się do gry, w tym przypadku po jakimś czasie twoje konto będzie nieaktywne i zostanie usunięte po pewnym czasie. Alternatywnie, można włączyć tryb urlopu dla Twojego konta. Jeśli chcesz bezpowrotnie usunąć konto, możesz wysłać swoją prośbę do support@lionmoon.com twoje konto zostanie usunięte po 7 dniach.
Jak mogę aktywować tryb urlpou dla mojego konta?
Kliknij na "Ustawienia", a w sekcji "Konto" znajdziesz "tryb urlopu". Naciśnij przycisk "Aktywuj", aby włączyć tryb urlopu. Należy pamiętać, że można aktywować ten tryb, jeśli nie są prowadzone żadne procesy na koncie, nie mogą być prowadzone żadne badania, rozbudowy, rytuały oraz produkcje surowców, wojska nie mogą również wykonywać żadnych ruchów. Ponadto, po włączeniu trybu urlpou, nie będzie w stanie uzyskać dostęp do konta przez co najmniej 48 godzin.
Czy mogę grać z rodziną na tym samym połączenie z Internetem?
Tak, jest to dozwolone przez zasady gry, pod warunkiem, że każdy z graczy gra tylko dla siebie, (jeden gracz - jedno konto). Jednak gracze posiadający to samo łącze internetowe muszą powiadomić o tym Zespół Wsparcia (wskazując nazwy kont i serwer). Ponadto, użytkownicy tego samego łącza internetowego muszą uniknąć interakcji pomiędzy kontami, a co za tym idzie wysyłania wojsk i zasobów do siebie. Okazyjnie można pomóc, ale nic, co wykraczałoby poza to.
Czy mogę mieć więcej niż jedno konto w grze?
Jeżeli konta są na różnych serwerach gier (światach), to jest to dozwolone. W przeciwnym razie, gracz można posiadać tylko jedno konto na serwerze (świat gry)
Tłumaczenie dzięki uprzejmości @Sevral