The Bacabs Crystals

 • Kyseessä on vapaalla kädellä tehty käännös ja lopussa on kirjoittajan kooste. Kirjotusvirheitä on ja tulee olemaan jatkossakin. Toivottavasti tämä kuitenkin auttaa tapahtumaan sisään. Varsinaista tausta tarinaa en ole aikeissa suomentaa. Senkin voi joku halukas tehä. Englanniksi kirjoitettuna se on löydettävissä foorumeilta.


  Alkuperäinen opas ja läjä muita löytyy seuraavien linkkien takaa. (Englanniksi)


  FAQ - Guides
  Guide: The Bacabs' Crystals


  The Bacabs Crystals


  Mistä on kyse?  Tapahtuman aikana avautuu uusi säilytys paikka 5 uudelle resursille/kristallille. (punainen, sininen, vihreä, keltainen ja valkoinen.) Tehtävänäsi on kerätä näitä ja käyttää mielesi mukaan.  Mistä kristalleja saa?


  Näitä kristalleja saa satunnaisesti joko ostamalla tai ryöstämällä. Kristalleja saa ryöstämällä vain barbaari kylistä ja jokaisessa barbaari kylässä on kristalleja mikäli kylää ei ole ryöstetty aijemmin. Jokainen kristalli taas ei ole saman arvoinen. Punainen kristalli on kaikkein tavallisin ja valkoinen on harvinaisin. Järjestys on siis sama kuin varastossa. Ryöstetyt kristallit näkyvät myös osana saalista.  Asioita jotka tulee huomioida kun metsästää kristalleja:


  • Kristallit eivät näy vakoilu raportissa. Näin ollen kylä pitää ryöstää saadakseen selville mitä kristalleja on missäkin barbaari kylässä.
  • Kristallit on ryöstettävissä vain kerran samasta barbaari kylästä. Jos joku muu on sen tyhjentänyt kristallit menevät hänelle.
  • Kristalli säilö on globaali ja sitä voi käyttää kaikissa kylissä ilman, että niitä tarvii siirellä.
  • Kristalleja ei voi kaupata muiden pelaajien kanssa. Eikä niitä voi ryöstää muilta pelaajilta.
  • Tapahtuman aikana voit ostaa kristalleilla erikoisyksiköitä ja juhlia. (Amazonit, Nahualit, oraakkeli juhla ja kantepec juhla.)


  Nahualit, Kantepec, Oraakkeli, Amazonit?


  Nahualit:


  Nahualit voivat heidän yliluonnollisien kykyjen avulla vakoilla viholisen liikkeitä. Kun olet rekrytoinut nahualin. Voit lähettää tämän vakoilu tehtävään ja aivan kuten normaalisti. Tämän saavuttua kohteeseensa. Saat vakoilu raportin. Erona on, että tällä kertaa saat raportin vihollisen liikkeistä. Raportti pitää sisällään niin ulos- kuin sisäänpäin suuntautuvan liikenteen.  Muuta huomioitavaa Nahuleista:


  • Jos pelaaja tulee vakoilluksi ja hänellä on nahualeja liikkuvassa armeijassaan. Ei tämä näy kokonaisuudessaan pelaajalle joka vakoilee ellei hän lähettänyt enemmän nahualeja suorittamaan tehtävää kuin uhrin liikkuvassa armeijassa on. Eli jos uhrin liikkuvassa armeijassa on 4 nahualia. Tulee häntä vakoilla 5 nahualin voimin jotta saa koko raportin liikkuvasta armeijasta. Jos näin ei ole näkyy vakoilevalle osapuolelle vain lähtö ja kohde kylät.
  • Nahualin suoritettua tehtävänsä. Tämä ei palaa muiden joukkojen luo. Nahual on tarkoitettu kertakäyttöiseksi yksiköksi. Jokaista raporttia vastaan on rekrytoitava yksi uusi nahual.
  • Nahualin vakoilu tapahtuu samalla tavalla kuin muutkin. Kohde voi havaita joukkojen lähestymisen ja saa ilmoituksen kun nahual saapuu kylään.
  • Vartiotornin tasolla ei ole merkitystä raportin muodostumisessa.
  • Nahualit muodostavat raportin vain kohde kylästä. Eivät koko pelaajasta.
  • Nahualit vaihtavat puolta jos häviät puolustus taistelun toista pelaajaa vastaan.


  Kantepecin juhla
  Kantepecin juhla mahdollistaa joukkojen liikkumisen ilman, että tarvitsee käyttää maissia. Voit siis liikuttaa mitä vain ja minne vain.
  Ilman, että se maiksii juvän jyvää maissia. Juhla kestää 15min ja sen vaikutus aikaa voi hieman pidentää turkooseilla. Tuona aikana
  kylä jossa juhla pidetään ei maksa joukkojen maissi kustannuksia. Lähti ne suorittamaan mitä tehtävää tahansa.

  Oraakkelin juhla
  Oraakkelin juhlan aikana voit nähdä kuinka pelaajat ovat paikalla. 15min ajan voit nähdä onko joku kirjautunut milloin viimeeksi tililleen. Juhla kestää 15min ja sen vaikutus aikaa voi hieman pidentää turkooseilla. Tuona aikana voit tarkastelemalla muiden profiileja saada selville kuka on paikalla tai milloin viimeeksi hän oli paikalla. Tieto tulee pelaajan pääkylän alle. Kuva esimerkkinä.


  Amazon Soturit


  Amazon soturit näyttelevät tärkeää roolia taisteluissa. Nämä veteraani sotilaat kaatavat huolto joukkoja kuten shamaaneja taistelun kuluessa ja niiden merkitys on suurempi mitä enemmän näitä joukkoja käytetään. Ole kuitenkin varovainen. Vastustaja voi varastaa amazonit ja nahualit mikäli häviät puolustus taistelun.


  Lisää informaatiota voit löytää englanniksi täältä:
  Battle system guide