Tambo: atacuri comune & aparare (2)

 • 2. Aparare: Cum sa oferi si sa primesti ajutor.

  Pentru a trimite ajutor într-un oras al unui jucator aliat, accesați harta lumii, selectați orașul jucătorului pe care doriți să îl sprijiniți și selectați opțiunea "Apara Aliat" fie prin harta lumii, fie prin fereastra de comenzi de misiuni.


  http://prntscr.com/g1fwey


  http://prntscr.com/g1fxm5


  Apoi se completeaza numarul unitatilor de trimis ca sprinjin dupa care se apasa butonul de ''Trimite trupe''.


  http://prntscr.com/g1g02o


  Odata ce trupele ajung in oras se vor caza automat in Tambo ,pregatite de lupta pana in momentul in care sunt rechemate sau trimise inapoi de catre aliat.  Cum sa rechemi trupele tale sau sa trimiti inapoi trupele aliatului.

  - Pentru a trimite inapoi trupele unui aliat , mergi la cladirea Tambo , apasa pe butonul ''Trupe aliate'' iar mai apoi apesi butonul ''Trimite inapoi''. Dupa ce faci asta ,trupele se vor indrepta inspre orasul aliatului.

  - Pentru a rechema trupele personale , mergi la Tambo , apesi pe ''Trupele mele'' , apoi pe butonul ''Recheama'' , dupa ce faci asta trupele tale se vor intoarce in
  orasul tau.  3. Atacuri comune

  - Cum sa trimiti un atac comun


  1. Pentru a lansa un atac comun asupa unui jucator , mai intai se alege gazda .


  2. Oadata aleasa gazda atacului , toti aliatii vor trimite trupe colegului care va fi gazda atacului sub forma ''Apara aliat''

  3. Odata ce toate trupele se afla in cladirea Tambo a gazdei , gazda va selecta participantii la atac din cladirea Tambo apasand butonul ''Trupe aliate''


  Nu se pot selecta doar un anumit fel de armata din trupele aliatilor , doar grupul intreg de trupe poate fii selectat. De exemplu , daca o trupa contine 100 luptatori jaguar , 10 atlanti , 5 ek chuah si 3000 lancieri holcan , doar intreaga trupa foate fi utilizata.


  http://prntscr.com/g1gwis


  Pentru a adauga trupe aliate , gazda trebuie sa selecteze feresetrele cu unitati din fereastra de misiune si mai apoi sa selecteze trupele ce vor lua parte la atacul comun.


  4. Apasa butonul de trimitere trupe pentru a incepe atacul.


  Cand trupele participantela atac sunt pe drumul catre tinta asa cum au fost trimise de catre gazda , toti jucatorii care participa cu trupele lor vor avea capacitatea de a urmarii miscarile de trupe ce apar in fereastra din cladirea Tambo unde de asemeneea sunt afisate jucatorul tinta si orasul tinta:


  http://prntscr.com/g1gzzr


  Daca oricare dintre participanti nu mai doreste sa finalizeze atacul , poate anula in orice moment misiunea prin butonul ''Anuleaza'' iar lupta va fii anulata.  - Atacurile comune și regulile de protecție împotriva atacurilor  Regulile de protecție a atacurilor care se aplică atacurilor unu la unu, se aplică în același mod atacurilor comune, și anume:


  a) este imposibil sa ataci sau sa spionezi alt jucator daca diferenta de puncte este de 10 ori mai mare sau mai mic .


  b) protectia de 12 ore împotriva atacurilor repetate în cazul unei diferențe de scor de 75%. Acest lucru înseamnă că atunci când atacăm cu trupe comune, scorul trupei comune este considerat a fi echivalent cu scorul celui mai puternic jucător care participă la atac, inclusiv scorul gazdei.


  Exemplu : Jucătorul A (gazda) are 100.000 de puncte; Jucătorul B (50.000 de puncte), jucătorul C (200.000 de puncte) și jucătorul D (95.000 de puncte) participă la un atac comun. La lansarea atacului, limitele pentru jucătorul C (cel mai puternic jucător cu 200.000 de puncte) se vor aplica tuturor trupelor aliate.  Protecție împotriva atacurilor (articole "Pakal"):


  Rețineți că dacă activați protecția împotriva atacurilor, nu veți putea primi asistență prin intermediul tambo. Același lucru este valabil și în cazul invers: cu protecția atacului activată, nu puteți trimite suport pentru tambo-urile altor jucători.


  - Distribuirea pagubelor


  Atunci când mai mulți jucători participă la o bătălie, atât pe partea atacantă, cât și pe cea defensiva, nu există nici o preferință în ceea ce privește cine luptă sau suporta daune în primul rând; Toți jucătorii sunt implicați în mod egal, conform regulilor de lupte unu-la-unu. Astfel, doi jucători care atacă cu 10 lancieri sunt, în general, echivalenți cu un jucător care atacă cu 20 de lancieri.


  - Prada

  Daca se castiga o lupta comuna , cu mai multi participanti , prada va fii distribuita în funcție de puterea fiecărei trupe care a contribuit la luptă. AStfel , cu cat sunt mai puternice trupele , cu atat se va colecta o prada mai insemnata.


  http://prntscr.com/g1hc76


  Atunci când trupele aliate se întorc la tambo-ul gazdei, lele nu își lasă pradă în orașul gazdei, ci o păstrează până când sunt chemați sau trimiși înapoi în orașul lor de origine. Singura excepție este trupa gazdei, care după întoarcerea de la un atac comun își lasă prada direct in oras.


  Daca unele trupe nu sunt rechemate sau trimise inapoi de catre gazda , si participa din nou la o lupta comuna aceștia vor folosi capacitatea de încărcare în repaus (dacă și atâta timp cât sunt disponibile) pentru a-și transporta prada.


  Daca nu exista capacitate de incarcare nici o resursa nu poate fii pradata , acea parte va ramane in orasul aparatorului . Rețineți că capacitatea de încărcare nu este combinată pentru toate trupele aliate, ci aplicată separat fiecăruia dintre trupele participante. Nici gazda, nici alt participant nu vor primi un surplus de resurse dacă un alt participant nu are suficientă capacitate de încărcare pentru a-și purta ponderea de pradă.


  Nahualii si Luptatorii Amazoni: aceste unități nu vor fi împărțite între jucătorii care au participat la un atac comun, ci se vor alătura armatei jucătorului care a trimis cea mai puternică trupă.  - Satele Barbare

  Când se ataca satele barbare prin tambo, întotdeauna gazda primește o piatră de Amber. De asemenea, numai gazda va pierde o lupta din cele 5 permise zilnic, în timp ce ceilalți participanți la lupta nu vor pierde nici una din cele 5 raiduri zilnice gratuite; Prada este întotdeauna distribuită proporțional cu puterea fiecărei trupe aliate, așa cum este descris mai sus.