Tambo:atacuri comune & aparare (3)

 • Capacitatea cladirii Tambo


  Capacitatea Tambo este definită in functie de numărul de trupe pe care o structură tambo o poate deține. Capacitatea maximă de tambo este limitată la 15 trupe aliate:
  http://prntscr.com/g1huds  O trupă poate fi alcătuită din mai multe unități: de exemplu, o trupă poate fi la fel de mare ca 1.000 de războinici jaguari sau poate cuprinde 1.000 ek chuahi și 100
  războinici vultur etc. Pentru a fi considerată o trupă, toate unitățile trebuie să fie trimise împreună  Fiecare nivel tambo permite staționarea / primirea unei trupe aliate. Astfel, cu cât este mai mare nivelul de expansiune al tambo-ului, cu atât mai multre trupe aliate pot fi staționate / primite.


  Trupele aliate: o trupă pe jucător pe oraș (pe tambo)


  - Fiecare jucător poate trimite câte o singură trupa pe oraș (așa cum este definit mai sus, o trupă poate fi alcătuită din mai multe unități). Pentru a trimite o a doua trupă în același oraș / același tambo, trupele deja staționate în acel oraș trebuie să fie retrase mai întâi. Aceasta înseamnă că poti găzdui o singură trupa aliată a aceluiași jucător la un moment dat și reciproc. - Este posibil să trimiți asistență în mai multe orașe ale unui aliat în același timp: de exemplu, tu (jucătorul A) poți trimite o trupa din orașul tău A1 în orașul B1 al aliatului tău (jucătorul B), apoi o altă trupa la orașul său B2, o armată la orașul B3 și așa mai departe.


  - Nu există restricții cu privire la tipul de unități pe care le puteți trimite prin opțiunea de apărare a aliatului : chiar dacă un jucător nu poate recruta anumite unități pe cont propriu, aceștapot primi astfel de unități prin tambo.

  Trupele aliate: statistici si bonusuri


  În general, fiecare trupă aliata își va menține propriile statistici și bonusuri și nu va adopta statisticile / bonusurile gazdei, adică a jucătorului care primește trupe aliate in tambo. De exemplu, dacă un jucător activează Festinul de foc (> 100%), bonusul de forță se va aplica tuturor trupelor sale, inclusiv celor staționate în afara orașului, in tambo-ul altui jucător. De asemenea, rețineți că acest bonus de rezistență se va aplica numai trupelor acelui jucător, nu altor trupe stationate in tambo-ul cuiva. Numai viteza unităților și consumul de porumb depind de jucătorul gazdă

  a) Factori si statistici determinate de trupele detinatorului (jucatorul care transfera suport)


  La sosirea in tambo a unui aliat, bonusurile proprietarului trupei (expeditor) se aplică trupelor sale- Stamina: este determinată de nivelul cladirii Temazcal / orice alt bonus de rezistență, dacă este disponibil, de proprietarul trupei.- Forța: este determinată de orice bonus de rezistență a expeditorului (sceptrul Kan, binecuvantarea Balam , festinul de foc , Piramida Piticului)- Incarcatura : orice bonus de marfă disponibil oricărei trupe aliate este un bonus activat de către proprietar, propriilor trupe.- Noroc: fiecare trupă aliată are propriul său factor de noroc (determinat de Stele, bonus de noroc dacă este disponibil și un factor aleatoriu) al proprietarului trupei.- Obiecte Ahau (supraviețuitori 30% / 50% / 100%): în cazul în care proprietarul trupei activează un element Ahau, acesta va fi valabil pentru toate trupele sale, inclusiv pentru cei din afara orașului, în timp ce își apără aliații. Cu toate acestea, atunci când activează aceste elemente, se aplică trupei jucătorului care le activează, nu altor trupe ale altor jucători staționați la același oras.

  b) Factori determinati de gazda:

  - Viteza: dacă gazda activează festinul fulgerului și / sau orice alt bonus de viteză, toate trupele aliate se vor mișca la viteza gazdei.

  - Consumul de porumb si Stamina: Din moment ce trupele aliate consumă porumbul gazdei, odată localizate in tambo, doar rezervele de porumb ale gazdei pot influența valorile de rezistență ale trupelor aliate, în cazul în care gazda va ramane fara porumb și trupele staționate în orașul său vor pierde în timp din rezistenta.- Simulator de lupte: Rețineți că atunci când utilizați simulatorul de luptă pentru simulări de atac comune, nu veți putea introduce bonusuri acordate de clădiri / cercetări / sărbători ale fiecărui aliat. Numai bonusurile unui atacator și ale unui apărător pot fi introduse în simulatorul de luptă pentru a simula rezultatele luptei.

  Tambo blocat


  Pentru a împiedica alți jucători (din tribul dvs.) să vă trimită trupe, puteți activa opțiunea tambo blocat: accesați "profilul utilizatorului", faceți click pe săgeata din meniul derulant și selectați opțiunea "Tambo blocat" din opțiunile disponibile


  http://prntscr.com/g1iq38


  Cand optiunea Tambo blocat este activată, jucatorul blocat nu vă va putea trimite trupe prin tambo. Poate doriți să activați această opțiune pentru a împiedica alți jucători să utilizeze nivelul tambo și astfel să vă blocheze tambo-ul, deoarece este permisă doar o singură trupa aliata pentru fiecare nivel tambo.În plus, ar trebui să țineți cont de faptul că, de fiecare dată când are loc o bătălie, toți participanții primesc în mod automat un raport de luptă, în care sunt enumerate toate trupele. Pentru a împiedica un jucător să vă trimită unități prin intermediul tambo doar pentru a primi un raport de luptă, puteți activa opțiunea Tambo blocat.

  Sprijin si porumb - De fiecare dată când trimiteți trupe în alt oraș al unui jucător, trebuie să plătiți porumb pentru 2 drumuri,dus - intors , porumb care este dedus din rezervele dvs. de porumb în ambele sensuri chiar în momentul trimiterii sprijinului, la fel cum se întâmplă în cazul oricărei misiuni de miscari de trupe (atac, spionaj , Etc.). Astfel, atunci când vă rechemati trupele, nu se plătesc costuri de porumb, deoarece ele au fost deja plătite.- În timp ce trupele aliate sunt staționate la tambo-ul altui jucător, acel jucător furnizează porumb pentru toate trupele. Dacă este necesar, jucătorul care trimite asistență poate trimite și porumb împreună cu trupele sale, care vor fi livrate in depozitul destinatarului.

  Rapoarte lupte&spionaje

  Rapoarte de batalie: toti participantii la o lupta vor primii un raport de lupta.


  http://prntscr.com/g1ixck

  Rapoarte de spionaj: Când spionezi un alt jucător, vei primi informații despre toate trupele din orașul acelui jucător, deși nu vei ști ce trupe sunt trupe aliate și care sunt trupele sale. Raportul de spionaj va arăta trupele ca și cum toate trupele staționate in oraș ar apartine acelui jucator.