Intrebari frecvente - 3. Populatia

 • - Ce înseamnă "populația totală", "populația liberă", "populația activă", "populația maximă"?


  Populația totală constă în populație liberă și populație activă.
  • Populatia libera este acea parte a populatiei care este disponibila pentru sarcini noi.
  Populația activa (muncind) este acea parte a populației careia i-au fost deja atribuite anumite sarcini (cum ar fi construirea unui nou nivel de structură a unei cladiri, efectuarea unui ritual etc.). De fiecare data cand dai populatiei tale noi sarcini, populatia libera isi schimba statutul in populatie''muncind''.
  Populația maximă este maximul de populatie disponibil penrtu fiecare nivel al Templului Soare (Templul Soarelui este clădirea responsabilă de creșterea populației). Fiecare nivel al Templului Soaare are un interval predefinit în care populația poate crește; Când se atinge maximul, trebuie construit un nou nivel al Templului , astfel încât populația ta să crească în continuare.


  - Unde gasesc informatii despre populatia orasului meu?

  Daca plasezi cursorul pe pictograma populației din bara de resurse, vei vedea o imagine de ansamblu a populației tale:


  http://prntscr.com/ga7i5x


  Pentru a vedea mai multe detalii, faci click pe Templul Soarelui, unde vei găsi informații despre populație, consumul de porumb și unde populația este ocupată in momentul acesta (clădiri, unități etc.), după cum se vede în imaginea de mai jos:


  http://prntscr.com/ga7j54


  - Ce se intampla cu populatia cand o misiune a fost indeplinita, va fii eliberata?


  Acest lucru depinde de sarcina pe care o are populatia ta. De exemplu, atunci când cercetările și ritualurile sunt finalizate, populatia care lucrat la aceste sarcini va fii eliberata, adică se va reuni cu grupul de populație liberă și, prin urmare, aceeași populație poate fi utilizată pentru noi sarcini.


  - Ce se întâmplă cu populația dacă unitățile mele au fost distruse într-o bătălie? Vor revenii sub forma de populatie?


  Nu, odata distruse,unitatile nu se intorc . In cazul acesta spatiul gol creat se va reface in timp cu populatie noua.


  - Cum funcționează creșterea populației în Tentlan?

  Cladirea responsabila de cresterea populatiei este Templul Soarelui. Daca ai nevoie de populatie mai mare, este necesar sa ridici nivelul templului deoarece fiecare nivel iti ofera tot mai multa populatie.Fiecare nivel are un anumit interval sau limită până la ce numar de populatie are loc creșterea populației. Pentru a vedea "populația maximă pe nivel", faci clic pe Templul Soarelui, apoi apasa butonul "Afișați mai multe informații" și vei vedea următoarea prezentare generală:


  http://prntscr.com/ga7vg2


  Dupa cum se vede in imaginea de mai sus Templul Soarelui este de nivel 32, iar maximul populatiei de 2.380.258 cetateni. Asta inseamna ca populatia va creste in timp pana isi atinge limita maxima.In ideea de a obtine mai multa populatie , trebuie ridicat nivelul Templului.


  - Am nevoie de mai multi cetateni. De unde ii iau?


  • Maresti nivelul Templului Soarelui. Fiecare nivel aduce tot mai multi cetateni in oras.
  • Cerceteaza Matematica : fiecare nivel mareste de asemenea si capacitatea maxima de populatie.
  • Daca ai nevoie de populatie si nu exista alte cale pentru a o obtine, poti demola cladiri sau sa eliberezi unitatile din Templul Jaguarului eliberand astfel populatie ocupata.


  - Ce legatura exista intre ''Populatie'' si ''Porumb''?


  Porumbul este hrana cetatenilor (populatiei) tai ,de care au nevoie pentru a putea indeplinii misiunile pe care le dai.Prin urmare, cu cat ai o populatie mai mare , cu atat mai mult porumb se consuma. Reține că populația activă (muncind) consumă cantitatea dublă de porumb în comparație cu cantitatea consumată de populația liberă.