Intrebari frecvente - 5. Cercetarea


  • - Pentru ce am nevoie de Cercetare?


    Cercetarea tehnologiilor este foarte importantă în Tentlan: trebuie să cercetezi diferite tehnologii pentru a debloca clădiri, alte cercetări, sărbători și unități.În plus, fiecare cercetare acordă un anumit bonus (cum ar fi spațiul de depozitare mai mare, accelerarea etc.).Vei găsi toate bonusurile listate în Observator.


    - Există limite de nivel pentru cercetarea tehnologiilor?


    Nu există limite maxime, dar există unele limitări în privința bonusurilor acordate de fiecare cercetare, precum și a cantității de resurse care ar putea fi necesare pentru a investi în fiecare cercetare.Având în vedere plafoanele bonus, este posibilă cercetarea tehnologiilor până la următoarele niveluri:


    - Matematică, Natura, Agricultură, Medicină, Arhitectură - până la nivelul 40;
    - Inginerie, Diplomație, Comerț, Olarie, Arta Aurului - până la nivelul 30;
    - Cronologie, Astronomie, Astrologie - până la nivelul 20;
    - Cosmologie - pana la nivelul 9


    Nu există limite pentru cercetarea Spionajului, deoarece nu oferă niciun bonus, dar îndeplinește o funcție prestabilită.


    - Este nevoie sa efectuez cercetarile pentru fiecare sat in parte sau cercetarile efectuate deja se aplica la toate satele mele ?


    Toate tehnologiile de cercetare vor fi cercetate o singură dată, deoarece sunt valabile pentru toate orașele tale. Poti continua să le cercetezi din orice oraș, dat fiind că orașul pe care doresti să efectuezi o cercetare să îndeplinească toate cerințele.


    - Există vreo modalitate de a reduce timpul de cercetare?


    Poți reduce timpul de cercetare prin schimbarea sezonului la "Vară" și obținerea unei viteze mai mari cu 20%. În plus, continua să actualizezi Observatorul, deoarece fiecare nivel nou reduce timpul de cercetare cu 2%.